Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 10 yıldır başvuruyorum Not Has Been Selected...

• @ugur077, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba, tarihler yaklaşırken talihli olduğumuzu umarak planlar yapmaya başladık 🙂 Bu konuda sizden yardım isteyeceğim bir kaç sorum olacaktı
    -Ankara için maksimum Case number kaç önerirsiniz. Kaçtan sonra dosya taşıma gerekli?
    -Dosya taşıma için hongkong görüyorum çoğunlukla. Alternatif diğer ülkeler nedir?
    -Hongkong için ya da diğer ülkeler masraflar ne kadar oluyor ortalama?
    -Dosya taşıdıktan sonra bankadaki para gösterme işini nasıl yapacağım. Örneğin hongkongta banka hesabı açıp türk bankasından havale mi yapacağız?
    -Bekarım ve mülakattan önce evlenmeyi düşünüyoruz. Şayet dosya taşıyacak olursam eşim de benimle gelmek zorunda kalacak mı ?
    -Türkiyedeki banka borçları bir engel mi ? Kredi çekip gittiğimizde amerikada bize engel olabilecek bir durum oluşur mu ?

Bildiklerimi söyleyeyim yanlışım varsa düzeltin.
    Honkong masrafı ortalama 120 150 arası oluyo gördüğüm kadarı ile 1 kişi 2 kişiyi eklersek bı tık yukarı olur herhalde
    Para gösterme işi kendi Türk bankaları üzerinden hesap dökümü aliyosun bankadan imzalı vb
    Evlendikten sonra esinizde sizinle gelir
    Banka borçları engel değil

• @Onurfidan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba, tarihler yaklaşırken talihli olduğumuzu umarak planlar yapmaya başladık 🙂 Bu konuda sizden yardım isteyeceğim bir kaç sorum olacaktı
    -Ankara için maksimum Case number kaç önerirsiniz. Kaçtan sonra dosya taşıma gerekli?
    -Dosya taşıma için hongkong görüyorum çoğunlukla. Alternatif diğer ülkeler nedir?
    -Hongkong için ya da diğer ülkeler masraflar ne kadar oluyor ortalama?
    -Dosya taşıdıktan sonra bankadaki para gösterme işini nasıl yapacağım. Örneğin hongkongta banka hesabı açıp türk bankasından havale mi yapacağız?
    -Bekarım ve mülakattan önce evlenmeyi düşünüyoruz. Şayet dosya taşıyacak olursam eşim de benimle gelmek zorunda kalacak mı ?
    -Türkiyedeki banka borçları bir engel mi ? Kredi çekip gittiğimizde amerikada bize engel olabilecek bir durum oluşur mu ?

Bildiklerimi söyleyeyim yanlışım varsa düzeltin.
    Honkong masrafı ortalama 120 150 arası oluyo gördüğüm kadarı ile 1 kişi 2 kişiyi eklersek bı tık yukarı olur herhalde
    Para gösterme işi kendi Türk bankaları üzerinden hesap dökümü aliyosun bankadan imzalı vb
    Evlendikten sonra esinizde sizinle gelir
    Banka borçları engel değil

Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı. Umarım bu süreç hepimiz için mutlu biter.
    Tahminen 2 kişi 200k civarı gidecek gibi görünüyor hong kong için. Farklı ülkeler için durum nasıl? Schengen yok fakat tiflis ya da balkan ülkelerinden başvuramıyor muyuz henüz kccdeyken ?

• Son bir hafta🙏9. DV olacak. Küçük numara ile o güzel mektubu görmek istiyorum. 🧿🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@mr-ozaktas vizenizi almamış hiç bir şey kesinleşmemişken ev kiralamak saçma olur zaten. Kazandıktan sonra forumda çevre edindikçe birinden konuyla alakalı yardım isteyebilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@mert2426 askerlik şartı yok zaten. Askerlik durumunu gösteren belge alıyorsunuz ancak yapmış olmanız şart değil. Daha sonra amerikaya yerleşince dövizle askerlik durumunu araştırabilirsiniz

• Herkese merhabalar. 2 senelik romanya oturumuna sahip olduğum için romanya adresimi vererek başvuruda bulundum. Bunun bana herhangi bir artısı var mıdır, sanırım sıra numarası var ve ben eğer talihli olursam bükreş amerikan konsolosluğunda mı mülakata katılacağım? Cevaplarınız için teşekkür ediyorum

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Son 5 gün 21 saat. Allah bu sene küçük numara ile hepimize çekilişi kazanmayı ve kolaylıkla vizemizi alıp ABD'ye gitmeyi nasip etsin bizlere.

• Merhabalar, ABD' de yaşayan hiç tanıdığım yok, DS-260 formunda kullanmak için ABD fiziki adres konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı?

• @mertq Çok teşekkür ederim ederim. Udyme den kurs bakıyordum bu bana ilaç gibi geldi @Rhonster hocama ayrıca teşekkür ederim...

• @Atlantis00, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Son 5 gün 21 saat. Allah bu sene küçük numara ile hepimize çekilişi kazanmayı ve kolaylıkla vizemizi alıp ABD'ye gitmeyi nasip etsin bizlere.

Amin.

• arkadaşlar kendinizi o kadar çıkacakmış gibi şartlamışsınız ki, sanki green card'a değil j-1'a f-1'a falan başvuruyorsunuz. bu green card olayı öyle üzerine düşünüp sonrası için plan yapılabilecek bir olay değil. elbette hepimiz çıkmasını istiyoruz ama bu çekilişi milli piyango gibi düşünmek lazım. kim milli piyango çıkarsa nerede harcarım diye birine soru sorar?

• @indica katılıyorum size.Ben burda yazılanları okudukça "bende bir sorun mu var" diye düşünüyorum.İnsanlar sanki çıkmış gibi konuşuyor.
    dediğin gibi bu bir piyango çıkma ihtimali düşük.
    trump 5 milyon dolar verene veriyor bu kartı çekilişsiz.

• @indica ilk başvuruda o heyecan oluyor sonraki yıllarda unutuyo insan başvurdugunu , kendi ilk başvurumu hatırlıyorum aslında çıkmışta bana söylemek için açıklanma gününü bekliyolarmış gibi bi hissiyata kapılmıştım sonrası buhran ama alışıyo insan ya çıkarsa diye yaptığım birikimlerle hayatımın şekli değişti yatırımlarım büyüdü ev sahibi oldum kira sorunu ortadan kalkınca yatırım oranım arttı araba aldım nakitde bi kısım yatırım oluştu vs ama greencard hala ortalarda yok 🙂 çıkarsa diye hazırlanmak lazım ama çokta kaptırmamak lazım çünkü yaşamak zorunda olduğumuz bugünüde ıskalamamak lazım

• Uzun bir zaman diliminden sonra herkese tekrardan selamlar arkadaşlar.Bu yıl pek içimden gelerek başvuru yapmamıştım açıkçası.Haliyle de insan saymadigi zaman günlerin nasıl geçtiğinin farkına varamiyor.Sunun şurasında 6 gün kalmış ve forumda eskiye nazaran pek sakin geçiyor.Bu yıl üçüncü kez başvurumu yaptım ve dürüst olmak gerekirse forumdaki dosya taşıma, eyaletlerin yaşam koşulları vs hakkındaki soruları yüzümde büyük bir tebessümle okudum.İnsanin içinde heyecan ve umut olması çok güzel ama bir dost tavsiyesi fazla kaptırmayın kendinizi büyük ümidin hüsranı da büyük oluyor kendimden biliyorum;matematik bizden yana değil:)

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@indica İnsanlar zaten farkında aslında kardeşim. Sadece hayal kuruyor, yaşama gücü alıyor çoğu kişi bundan. Tabii ki aşırı kaptırmamak gerekiyor. Herkes bir kere bile olsa aşırıya kaptırma hatasına düşüyor fakat benim 8. Başvurum olmasına rağmen hâlâ hayal kurar, kazanırsam ne yapacağımı düşünürüm. Boş verin insanlar hayal kursun, kazanmış da gidecek gibi planlar yapsın. Her sene bu muhabbet olur zaten. Kimileri hayal kurar, kimileri düşük şans hayal kurmayın der. Benim her zaman söylediğim şey "Hayal kurun fakat mutluluk kavramını bulmanın tek şansının ABD olduğuna kendinizi inandırıp, yaşadığınız anı da kaçırmayın. Çünkü ileride şu zamanlara dönebilmek çok daha büyük zenginlik olacak". Mesela son zamanlarda ABD"ye gidenlerin deneyimlerini ve 10 yıl önce gidenlerin ilk deneyimlerini okuyun farkı anlayacaksınız. Hayat mücadelesi hiçbir zaman hiçbir yerde bitmiyor. Mutluluk kavramı tamamen anlık şeylerdir. Anın değerini bilmek gerekiyor. Herkese hayallerinde, hedeflerinde başarılar dostlar🗽🗽

• @mustf201 İyi dersler. 🙂

• @Onurfidan Hong Kong kaba masrafı 150 bin Türk Lirası diyebiliriz. 200.000 Bin lirayı gözden çıkarın derim.

• Selamlar, kısa bir sorum olacak, bu benim 4. başvurum ve haliyle artık ilk seferdeki gibi takip edemez oldum süreci. Şimdi 1 haftadan az bir süre kalınca özellikle youtube ve forumdaki bilgilerden alabildiğimi almaya çalışıyorum. Zaten geçmiş yılllarda çoğu şeye hakimdim fakat benimkisi bilgi tazelemek. 10 yıllık pasaportumun 3. senesindeyim ve üzerinde 1 tane damga mühür yok. Olur da umarım gc talihlisi olursam, ve cn yüksek gelirse dosya taşımak isterim ama dediğim gibi pasaportumda en ufak çizik dahi yok. Çoğu yer bana vize vermeyebilir diye yazıyorum bunu. Nereyi önerirsiniz? Nereye taşımalıyım sizce? Bekar biriyim. Yani tek başıma gideceğim eğer dosya taşırsam.

• @vPhoenix Merhabalar. Forumdaki deneyimleri okursanız genelde Viyana ve Hong Kong öneriliyor. Viyana'ya muhtemelen vize alamazsınız fakat Hong Kong vize istemiyor. Sadece tuzlu biraz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |