Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Madina-Erkinova Merhaba, Türkiye'de ikamet ettiğiniz için Ankara’yı seçebilirsiniz.

• ⭐⭐

@alplion abd vizesi için shengen sonrası bir de ingiltere vizesi alınmasını öneriyorlar

• Zaman geçmiyorrrr :)) İş yerindeyim sürekli fırsat bulunca videolar izleyip hayaller kuruyorum.

• @Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@alplion abd vizesi için shengen sonrası bir de ingiltere vizesi alınmasını öneriyorlar

Emrah abi vay vay vay.. abi erdallar gibi temiz almak lazımmış balkan sonrası konsolosluk 😂

• Arkadaslar merhaba bi sorum olacakti ben basvurdugumuzda cikan ve sonucu ogrenmemize yarayan numarayi kaybettim ve bulamiyorum sonuclara az kaldi napayim internette yazan bisey vardi emailinizi tekrar giriyorsunuz falan ama onda 2025inkini veriyor

• ⭐⭐

@ilkerkaynar90 red aldıktan sonra biraz araştırdım ama bir hevesim kalmadı artık. Sadece çekilişi deneyecegim 😉

• ⭐⭐

@AysenS şu anda 2025 sonuçları görüntülendiği için 2026 ile ilgili bir sorgulama yapamazsınız. 3 mayıs 19.00 itibariyle numaramı unuttum seçeneği ile numaranıza ulaşabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar,
    4 mayista aciklanacak sonuclardan sonraki adimlar hakkinda birkac sorum olacak.

-Ds-260 formunu doldururken diploma,dogum belgesi gibi evraklari n orjinalini mulakat tarihine kadar hazir etmemiz yeterlimi? Suan tum evraklarin asılları toplanmis durumda degil cunku.Formu doldururken beyan ettigimiz bilgileri kanitlamamiz gereken evraklar tam olarak neler?

-Almanyada yaşadigim icin sanirim Frankfurttan mulaka girmem gerekiyor.Türkiye dısında bir ülkeden girmek olumsuz bir durum oluşturuyor mu?

-Mülakattan sonra vize basim asamasi tam olarak nasil oluyor? Yasadigimiz yerde iliskimizi kesmek icin bir sureye ihtiyacimiz olacagi icin bu süreci merak ediyorum.Kazanan ana talihli mi ilk ülkeye girmek zorunda yoksa aile uyesi ondan once girebilir mi? Veya aile uyesi ondan 1 sene sonra falan girebilir mi?

Herkese bol şans diliyorum 🙏🏻

• merhaba sizce dv 2025 bu sene en son vize vereceği case numbers ne olur? 7000 leri görür mü?

• Arkadaşlar merhaba, DV2025 mülakat deneyimleri okuyorum ve aklıma bir şey takıldı ama orayı meşgul etmemek için buraya soracağım bilen varsa sevinirim.
    Mülakat için Hong Kong'a giden arkadaşların çoğu COVID aşısından bahsediyor Türkiye'de yok diyorlar onun için orada yaptırıyorlar. Peki Ankara'da mülakat yapacak kişilerden COVID aşısı istenmiyor mu? İstenirse, madem burada aşı yok bunu nasıl çözüyorlar? Ve ikinci sorum, daha önce COVID aşısı olanlar yeniden yaptırıyor mu?(COVID zamanında olan biri yani 2022 miydi hatırlamıyorum)

• @zakaria Covid asi zorunlulugu kalkti, hem Ankarada, hem diger yurt disindaki konsolosluklarda

• @zakaria @Alpagu arkadaşımızın da dediği gibi covid aşı zorunluluğu kalktı. Siz Mart ayından önceki deneyimleri okuyorsunuz muhtemelen.

• @Mehmet-Fatih-Aslan @Alpagu evet doğru tarihi marttan önce olan 3 deneyim okudum. teşekkür ederim

• ⭐⭐

@zakaria selamlar, ek olarak eger ankarada girseydiniz, unganlar turkiyede covid asisi olmadigini bildigi icin sizden asi olmanizi istemiyorlardi.

• @zakaria tamam teşekkür ederim 🙏

• @Alpagu sadece ankara ve diğer bazı ülke konsoloslukları içinmi kalktı yoksa tüm konsolosluklar için geçerli bu acaba

• ⭐⭐

@ari-luli sorunuzu anlamadım sanırım demek istediğiniz ankara en son kaç numaraya gelir diyorsanız 5k geçerse büyük birşey olur ankara için çokçok ağır gidiyor şayet dv26 kazanırsam eğer sıra numaram 3k geçerse ankarayı beklemeyi kesinlikle düşünmüyorum thailand yada Hong Kong

• ⭐⭐

@Madina-Erkinova selamlar, butun konsolosluklar icin kalkti. Aslinda su sekilde demek daha dogru olur, Amerika vize gereksinimlerinden covid asisi zorunlulugunu kaldirdi.

• @T-C-Kubilay-Dikici aynen Ankara için söyledim ben de zaten diğer ülkelerde 17.000’e kadar gitmişler 17.400 sanıyorum en son mülakata alan ben Ankara için sordum teşekkür ediyorum cevabınız için

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |