Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@umut-kokbas DV 2005 ile online'a geçti...

• İyi geceler. Green card çekilişi sonrasında doldurulacak olan ds260 formu ile alakalı bişey sormak istiyorum. Ben evli ve iki çocuklu biriyim, bu formu her birey için ayrı ayrı doldurmam yönünde birçok youtube videosu var ama çok açıklayıcı bir video göremedim. Case number ile kendi adıma giriş yapıp aile ve ebeveyn bilgilerini girip formu tamamladıktan sonra aynı case number ile tekrar giriş yapıp silbaştan eşim adına aynı formu doldurmam mı gerekiyor keza çocuklar içinde aynı süreci mi izlemem gerekiyor bilgi verebilecek kimse varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@oz4nkilic bu şartlarınız doğrultusunda değişen bir durum şu an görüyoruz sürecin büyük çoğunluğu ilerlemiş durumda ve ankara 5k numarasına henüz ulaşamadı bile her sene geriye giden bir grafik izliyorlar. Eğer durum elveriyorsa ve dosya taşıma süreci bu sene ki gibi kolay olacaksa ankara stresini yaşamaktansa direk dosya taşımak en iyisi

• ⭐⭐⭐⭐

@Stars olurda kazanırsanız ve dv vizenizi alabilirseniz zaten yeni ssn talep edeceksiniz ve aynı numarayı size gönderecekler tekrar. Yinede ssnin önemli bir belge olduğunu unutmayın onun için çalıntı vs olduğunu düşünüyorsanız bunla ilgili önlem alabilirsiniz belki

• ⭐⭐⭐⭐

@muratgul44 forumdaki açıklamalı videoyu izleyebilirsiniz. Case numberınız ile giriş yaptıktan sonra bütün aile bireyleri için ayrı ayrı form dolduracaksınız

• Herkese iyi geceler. Ben sosyal medya işi yapıyorum ve sigortam yok. Sadece başlangıcı var. Çıktığı zaman bu bir problem yaratıyor mu? 2. Olarak yüksek lisans yapıyordum. Forma yüksek lisans yapıyorum yazmıştım ama kaydımı sildirdim bu problem olur mu? Herkese bol şans.

• @oz4nkilic bu konsolosluktan konsolosluğa değişir. hatta ayni konsolostuk olmasina ragmen bizim Muscat/Umman grubunda ilk vize alan grup 20 güne yakin beklerken bizim grup 7. gününde pasaportlarını teslim aldi.

• Merhabalar herkese. Diyelim çekilişi kazandık, 18 yaşındayım. Ailemi de alabiliyor muyum yoksa sadece ben mi kazanmış oluyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@mertq sadece siz kazanmış oluyorsunuz

• @Emre-Kurtulmuş tamamdır teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@muratgul44 en açıklayıcı video forum adminlerinin zamanında oluşturduğu aşağıdaki video, diğer videolar bilgi amaçlı tecrübe olsun size. Aşağıdaki video sayesinde bir çok forum kullanıcısi mutlu sona ulaştı, danışman niteliğinde hizmet vermeye çalışan kişiler bile bu forumdan yararlanıyor 😉

Green Card Başvuru Paketi

• @ATS16 bu videoyu izledim hadi kendim ve eşimle alakalı olarak bu formu doldurdum diyelim sonrasında 2 çocuk için nasıl dolduracagımı bilmiyorum. Onlarıda bizimki gibi doldurdugumuzu varsayıyorum adres sekmesinde 16 yaşından sonraki yaşadığınız tüm adresleri girmemiz isteniyordu ya çocuklar 16 yaşından küçük adres konusuna sadece mevcuttaki adresi mi yazmalıyım.

• @Emre-Kurtulmuş tesekkür ederim. Forumun paylaştığı Ds260 formu doldurma videosunda SSN numarası için daha önce başvurdum ve hatırlamıyorum gibi bir kısım vardı, eğer çıkarsa onu işaretleyeceğim ve bana aynı SSN numarasını gönderecekler değil mi? Belge tabii önemli de o yıllarda (2009) tekrar lazım olabileceği düşünülmüyordu 😅

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@muratgul44 forumdaki açıklamalı videoyu izleyebilirsiniz. Case numberınız ile giriş yaptıktan sonra bütün aile bireyleri için ayrı ayrı form dolduracaksınız

Merhaba, kendi case number'ım ile ayrı bir form, eşimin case number'ı ile ayrı bir form (ds260) dolduracağım. Fakat 4 yaşındaki çocuğum için nasıl olacak acaba? Onun herhangi bir case number'ı olmayacak sonuçta. Sadece eşim ve ben başvuru yaptığımız için, bu durumda bizim ds260 formlarına çocuğumuzun bilgisini eklememiz gerek bu durumda sanırım. Öyle değil mi? Hem eşimin ds260'ına hem benim ds260 dosyama yani.

• @hasanx50 benim. ama o kadar denedim ki çıkarsa şaşırırım zaten

• ⭐⭐⭐⭐

@Umut-Aktaş sigorta girişinizin bir gereksinimi yok

• ⭐⭐⭐⭐

@Stars formda ssn istiyor musunuz bölümünü evet olarak seçersiniz aynı numarayı verecekler zaten

• ⭐⭐⭐⭐

@rocklee kazanan kim olursa olsun o case number ile giriş yapacaksınız ve sistemde aile üyelerine ait formları ayrı ayrı göreceksiniz ve ayrı ayrı dolduracaksınız

• @rocklee sizden biri kazanırsa kazanmış olana ait CN ile devam edeceksiniz. 2 tane CN çıkması için hem siz hem eşiniz kazanmış olması gerek, bunun ihtimalı çok düşük

• ⭐⭐

Geçtiğimiz senelerde sonuçlar açıklanırken Discord giriyor orada herkes heyecanını paylaşıyordu bu sene discord kapalı olduğu iiçin google meet üzerinden toplanır mıyız 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |