Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Umarım dileyene çıkar, da hayatın gerçeklerinden de konuşmak lazım. Hep çıkacakmış gibi senelerim geçti, her seferinde bana çıkacak diye umudu en yüksekte tuttum. Ancak hayatın bi gerçeği var ki bu bir KURA... Çıkmama ihtimali ÇOK YÜKSEK bir kura. Bu yüzden hayal kırıklıklarım da en yüksekte oldu...
    Çıksa da çıkmasa da HAYAT tüm hızıyla devam ediyor. Hayatın tek gerçeği ZAMANDIR, sevdiklerinizle en güzel şekilde zaman geçirin dostlarım...

• 6 yıldır başvuruyorum çıkmıyor. Artık umursamıyorum.

• ⭐⭐

@simurg9492 ilk senemde çıkacağına o kadar çok inandım ki birşey alacağım bunu amerikada alırım yatırım yapacağım amerikaya gidecen uzun vadeli borçlanmaya giremem diyerek geçti sonuç açıklandığında çıkmadığında o gün boşluğa düşmüş gibiydim .

İkinci başvvurumda çok umut bağlamamayı öğrendim yatırımlarımı yaptım uzun vadeli borçlanmaya girdim almak istediğim şeyleri önemlileri hemen aldım önemli olmayanları mayıs sonrasına erteledim çıkmadığını görünce direk aldım geçtim hayal kırıklığım ilk seneye göre çok çok azdı

Bu sene yeni yatırım planlarım var ama uzun değil kısa vadeli borçlanmalar bu yüzden mayısı bekliyorum eğer mayısda beklediğim sonucu almazsam bu sene de yeni yatırımlara adım atacağım 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici Sanırım en mantıklı bakış açısı bu olmalı çünkü çıkmama ihtimali çok çok yüksek. Benim ilk başvurum ama son 1 ay kala umutlarım çok azaldı ve minimize oldu. Tabi bu demek değil ki umudum yok aslında içten içe umudum var çünkü insanın doğasında bu var umut etmeden yaşayamayız. Ama iş vs anlamında gerekenleri yapmaya burada ilerlemeye çalışacağım umuyorum ki 3-4. seferde en azından çıkar.

• Açıkçası hiç belli olmuyor gerçekten kura olayı kimisine peş peşe çıkarken kimisine senelerce çıkmıyor. Örneğin ben toplam 7 kez başvurdum 7.çıktı o yüzden umudunuzu kaybedeceğiniz bir durum yok. Zaten kısa bir başvuru formu 15 dakika içinde doldurup 6 ay bekleme durumuna geçiyorsunuz hayatınıza devam ediyorsunuz bu süreçte.

• @evrentnrkl 1 yıl aslında toplam çünkü mesela 3 mayısta çıkmadığını göreceğim diyelim 1 yıl daha sonucu bekleyeceğim ve 1 yıl insan için az bir süre değil düşünüldüğü kadar. Siz nasıl 7 kere başvurdunuz ? Edit: Yanlış anlamıiım 7 kere başvurdum 7 kere çıktı gibi anladım kusura bakmayın.

• @T-C-Kubilay-Dikici Her sene en az 1 milyonluk kredi çekip yatırım yapıyorum. Her yatırımdan sonra mayıs geliyor yine çıkmıyor yine kredi çekiyorum yine yatırım yapıyorum. Sonra kökleşiyor insan. Sonra da hem yaş ilerliyor hem de yatırımlarla hayat kalitesi artıyorsa "ya çıksa ne, çıkmasa ne" modu oluyor... Sonra da bi bakmışsın formu doldurmaya bile zahmet etmiyor insan...

• ⭐⭐

@simurg9492 Bende aynı durumdayım bu sene bende motorumu değiştireceğim çıkmazsa 🙂

• Yaş 37, ömrümün "neredeyse" yarısı çekilişe başvurdum desem abartmış olmam sanırım, arada atladıklarım olsa da baya var sayısını unuttum.

Açıkçası hevesim kaçtı, birikimim eridi, evlendim ve çocuk olacak.

Çıkması artık inatmı takıntı mı dersiniz, artık müstakbel evladım için istiyorum.

Hatta doğum günü denk gelse çekilişe çok güzel bir sürpriz olur.

• @katafalk2 Allah anali babali buyutsun evladinizi...

• merhabaalar ankara nın şu an case number a mülakat tarihi verdiğini nereden nasıl öğrenebilirim bir de yıllara göre en son vize alan case numberları nasıl öğreneceğim ?

• @katafalk2 bizde evladımız henüz dünyaya gelmemişken 6-7 aylıkken başvurduk. Çok şükür çıktı. Kızımızın nasibi dedik. İnşallah yakın zamanda görüşmemiz var onay alabiliriz. İnşallah sizin de ve bekleyen herkesin de gönlüne göre olur. Her ihtimale karşı bizde bu sene başvuruda bulunduk tekrar.☺

• @SeyfettinB maxımum ne kadar surer pekı bu surec genelde ?

• yurtdışına dosyasını taşıyan dostlarım bana süreclerinin kaç gün olduğunu söyleyebilir mi acaba ya da genel sürecin kac gun oldugunu bılen var mı

• @T-C-Kubilay-Dikici Hocam size bir şey sormak istiyorum. Şuan genç olsanız veya yaş kurtarıyor mu bilmiyorum, Amerika'da askerlik yapar mıydınız?

yaşım 18. Amerika da Askerlik düşünüyorum. Askerlik sonrası, vatandaşlık, vergi indirimleri, üniversite yardımı vb. şeyler var sanırım. Önemli olan benim için vergi indirimi çünkü Şirket kurmaya kalıcı gidiyorum Amerika'ya.

Sırf bunun için 3-4 yıl askerlik yapılır mı? veya siz yapar mıydınız? @T-C-Kubilay-Dikici

• @katafalk2 abi selam Allah gönlüne göre versin herşeyi,sadece amerika değilde kanada avustralya ingiltere gibi ülkelerede bakabilirsin,bende 19 yasımdan beri basvuruyorum ama baslarda sadece usa derdim hep ancak dünyada usadan daha güzel ülkelerde var.Bir bakmanı öneririm.Nasip herşey abd olmaz kanada olur kanada olmaz ingiltere olur bununda çok örneği var amerikadan red alıp kanadaya giden ve basarılı insanlarda var

• @oz4nkilic @10urdmn Onur abimizin deneyimlerini oku derim. Yanlış hatırlamıyorsam 30-40 gün falandı max. Hong Kong'da mülakata girmişti. tabi daha kısa veya daha uzun da olabilir bu süreç yanlış bilgi vermeyeyim.

• @Kunfeyekun Teşekkür ederim kardeşim. Kanada vizem var, oturma ve çalışma izni de alabilirdim ama araştırdığım kadarı ile bana çok çekici gelmedi. Aralarında en pratiği ve ucuzu yine ABD için GC.

Yine de tavsiyen için teşekkür ederim. Keşke senin kadar genç olsaydım. Yolun bahtın açık olsun..

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

@oz4nkilic

Minimum 2 gunde, maksimum 30.09.26 tarihinde sonuçlanması muhtemel. Kazanan olursanız ve mülakat alırsanız hangi ülkedeki konsoloslukta mülakata gireceğiniz, sağlık muayenenizin sonucu, yaşamanız muhtemel olası Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem) işlemi vb değişkenler nedeniyle bu konuda kimse size kesin bir bilgi veremez. Okulunuzda başarılar, çekilişte bol şans 🍀

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |