Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

J1 için sağlık sigortası

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
8 5 327 4

Benzer Başlıklar

• Camp America J1 Kimsenin konuşmadığı

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    3
    3 Oy
    3 İleti
    204 Bakış
    ardausawA
    Hocam merhaba, bu program için türkiyeden başvuru şartlarında üniversite öğrencisi olmak zorunlu mu ? sanırsam program 2 başlıkta ilerliyor biri stuff olarak diğerisi ise consuler olarak, bu 2 kategori de başvuru şartları neye göre değerlendiriliyor ?
  • J1 Vizesini Amerika'dan Posta ile Yenilemek

10
    0 Oy
    10 İleti
    517 Bakış
    P
    Merhaba, J1 yenilemeyi son zamanlarda ABD’den posta yoluyla yapan oldu mu? Tesekkurler.
  • J1 Görüşmelerinde Ret Oranları

2
    0 Oy
    2 İleti
    941 Bakış
    K
    @j1pesindebirisi merhaba j1 vize mülakatınız nasıl geçti vizenizi alabildiniz mi ?
  • Aynı anda hem J1 hem F1 vizesi alınır mı?

5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    Y
    @crazycells hocam selamlar, benzer durumu şuan ben de yaşıyorum. Bu yaz WAT dan sonra birinci dönemi amerikada okuyacağım. Şuan J1 vizem mevcut ve okuldan da I-20 formu, kabul mektupları olmak üzere ilgili belgeleri temin ettim. Danışmanım eğer F1 vize başvurusunda bulunursam J1 vizemin iptal olacağını söylüyor. J1 vizemin bitmesine yakın meksikadan F1 vizesi almamı önerdi. Daha erken tarihte randevu alıp F1 ve J1 vizemi aynı anda taşıyabilir miyim güncel olarak? alınabildiğini söylemişsiniz ama danışmanım bu şekilde söyleyince kafam karıştı açıkçası.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k