Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aku kaçırdık o treni, 18 yaşında bunları düşünseydim çoktan gitmiştim, deşme şimdi yaramı 😢 😂

• Bu ileti silindi!

• Herkese selam bir konum var ama konu mu acmam gerekiyor yoksa doğrudan buradan mi yazmalıyım emin olamadim

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Mehmet-Fatih-Aslan @Kunfeyekun Teşekkür ederim dostlar sağ olun. Ayrıca Mehmet kardeşim şimdiden yolun açık olsun Allah vizeni kolaylıkla alıp, hayallerini gerçekleştirmeyi nasip etsin inşallah

• ⭐⭐

• @Atlantis00 Çok teşekkür ederim 😊 inşallah.

• @doguStone, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

eveeet 1 aydan az bir süre kaldı .
    o zaman her sene yaptıgımız vaad etkinliğini açalım mı yavaştan 🙂

Bu Sene Kazanan Olursam
    Houston da Bahçede Mangala 30 Kişi Çağırıyorum 🙂
    Çıkmazsa Kadıköyde Meyhaneye Rakıya Gidiyoruz 🙂

Çıkarsa Dallas'ta 30 kişilik mangal ekibini ben de kurabilirim. Olmadı beraber çıkarsa seninkine de gelebilirim ama çıkmazsa bir şey vaad edemeyeceğim xd

• Bütün heyecanım gitti sizde de oluyormu böyle zaman zaman yükselip bazen modum düşüyor geçen sene kızım ağlamıştı çıkmadı diye ne kadar hayal kurduysam artık :(bu sefer daha tedbirliyim umarım öyle olur

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Ecehzr Hocam fazla umutlu olmayıp, fazla umutsuz olmamakta gerek. Sonuçta iyi ki böyle bir çekiliş var ki umut oluyor bizlere. Arada heyecan gidiyor ama daha da yaklaştıkça vakit artar heyecanımız. İnşallah düşük case number ile kazanırız bu sene çekilişi ve vizemizi alırız daha sonrasında 🙂

• @Ecehzr 10. Senemde heyecanımı yitirdim 🙂

• Tek olarak 10. eş ile beraber 5. başvuru olması lazım sanırım. Dönem dönem foruma üye oldum kazanamadıkça hayal kırıklığı ile tepem atıp hesabı sildim vs. ama buralarda eski sayılırım. Geçmişte bu sene o sene çıkarsa gitmek için her şey hazır, her şey çok uygun ve kaybedecek bir şeyimiz yok diye hissettiğimiz çok an oldu. Ancak bu sene o sene değil sanki artık bir düzen oturtturduk iş güç kısmında ya çıkarsa kısmı biraz gözümü korkutuyor. Buradaki standartlarımızı orada sağlayabilir miyiz ya da ne kadar sürede sağlayabiliriz, sıfırdan başladığımızda mental olarak bunu kaldırabilir miyiz, pişman olur muyuz, geri dönmek zorunda kalır mıyız bunlar hep soru işareti. Bence uzun süre başvurmuş bu hayalleri planları kurmuş ve greenkart çıkmayıp bunca heves ve bilgiyle eli boş kalmış çoğu kişi benzer şekikde motivasyonsuz hissediyordur. Ancak ülke gündemi bu kadar çalkantılı ve yarını belli olmayacak şekilde gelecek kaygısı yaşatırken böyle bir şans vuranlar bunu değerlendirmediğinde eminim bir noktada pişman olur.

• ⭐⭐⭐⭐

@Vuartex sorunuzun ne olduguna gore kullanacaginiz baslik degisebilir

• Gönlümün efendisi sayaç gelmiş 🔥

• ohh be sayaç gelmiş daha heyecanlı böyle

• @justozkan iyi günler sayacı göremedim nerde

• ⭐⭐

@Ecehzr Çok net ben heyecanımı yitirdim , askerde şafak sayar gibi gün sayıyordum mayıs ayına zamanında , şimdi bugün arkadaş Amerika'dan bahsedince aklıma geldi çekiliş , bu şekilde süreçten uzak kalmak daha güzelmiş ama vakit nasıl geçti anlamadım.

• Benim 5. Başvurum bu yıl. Geçen yıl başvurmayı unutmuşum o kadar saldım bu çekiliş işini yani her neyse bu yıl yine başvurayım bakalım dedim 🙃 umut yok tabii 5 yıl önceki heyecan ve hayallerde bitti

• @hadi-BE arkadaşım 19 yaşında başvurmaya başlamış şuan 29 olucak hala bir sonuç yok malesef kismet işi 😃

• @hkkvrl bu sayfada sayaç. Yukarı doğru kaydır sayfayı.

• Evet ben de gördüm şimdi,19 gün 9 saat 27 dakika 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |