Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @T-C-Kubilay-Dikici dün antikor testi yaptırdım eşim benden önce yaptırmıştı onda hepatit A-B eksik çıktı ben dün verdiğim için daha sonucunu göremedim ama muhtemelen bende de sadece hepatit AB eksik onun dışında hepsi tam verdiğin bilgi için çok teşekkür ediyorum 🙏

• @Flight101 verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum 🙏

• Bu ileti silindi!

• @kafkaf visa.medau.at adresinden de teyit edebilirsiniz ancak Hepatit-A asisi 18 yasa kadar talep ediliyor Hepatit-B icin ise antikor sonucuna gore burada ya da orada olabilirsiniz. Antikor sonucunuz negatif ciktigi takdirde saglik ocaklari bu asilari ucretsiz olarak uyguluyor.

• @Bluey çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için 🙏

• Donald Trump: "ABD'deki bir üniversiteden 2 yıllık, 4 yıllık veya doktora diploması aldığınızda otomatik olarak green card almalısınız."

Ne düşünüyorsunuz

• ⭐⭐⭐

Olacaksa kalifiye göçmen olsun diyor net bir şekilde...Ama şu konuyu atlıyor üniversite mezunu adama tır şoförlüğü, uber, kasiyerlik gibi işleri yaptıramazsın...

• @Flight101 ılımlı yaklaşıyor gibi geldi güzel

• ⭐⭐

@yasavul o iş olmaz.

• @yasavul o is yas kanada benzerini denedi ulke hindistan oldu .

• ⭐⭐⭐

Selamlar.. İzmir'de ikamet eden ve schengen e ihtiyacı olan dostlar, Yunanistan schengeni için Kosmos vize hizmetleri ocak ayı randevuları ay sonuna kadar açıktır..

• ⭐⭐⭐

Selamlar, 2025 yılının herkese istediğini verdiği bir yıl olmasını diliyorum...Mutlu yıllar...
    🎄🎁🎄🎉🎄🎇🎄

• Herkese İyi Günler 260 Forumda rastgele bir hostel adresi yazmıştım ülkeye girince havaalanında bunu değiştirmemiz mümkün mü yoksa konsoloslukta bunu kesin belirtmemiz gerekiyor mu ? çünkü adres belli değil

• Merhaba 260 formuna rasgele hostel adresi girdim ama gideceğim yer henüz belli değil, ülkeye girişte havaalanında adres konusunda değişiklik yapabilir miyiz

• Yeni bir yılın başında, sağlıklı, huzurlu ve neşeli bir yıl diliyorum. 2025 yılı, tüm hayallerinin gerçeğe dönüştüğü, sevdiklerinle birlikte güzel anılar biriktirdiğimiz bir yıl olsun. Geçen yılın tüm zorluklarını geride bırakıp, yeni başlangıçlar için güç bulacagimiz bir yıl olsun. Her anın kıymetini bilerek, sevgiyle dolu bir yıl geçirmeni temenni ediyorum. Mutlu yıllar!"

• 2026yı Amerikada şöminenizin başında karşılamanız dileğiyle. Yeni yılınız kutlu olsun.

• ⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd Şömineye asmalık çorap almayı unutmayın 😂😂

• umutsuzluklar ve endişe ile dolu bu yılı geride bırakıyorum, hayatım hakkında umutla dolduğum tek yer olan forum sakinlerinin yeni yılını kutlarım, umarım 2025 yılında güzellikler bizimle olur.

• Emeklerimizin karşılığını alacağımız,hayallerimizin gerçekleşeceği bir yıl olması dileğiyle🎉🎉

• ⭐⭐

@misha90 büyük ihtimal aramızda 387 km fark olacak ???????

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k