DV2019 bekleme odası
-
Gerçekten miii ben sayfayı görüntüleyemiyorum..20.500 ise süper
-
@coder teşekkür ederim umarım olumlu bir gelişme olur yüreğimiz azımızda bekliyoruz.
-
@mel değilmiş resmin tamamına bakınca eski olanmış
-
:)) saat çok erken daha fiscal year 2019 a tıklayınca march bulteni var gibi ama tıklayınca page not found diyor belki 1-2 saat e belli olur
-
bir yanlışlık olmasın herhangi bir açıklama yok sitede
-
@ayvalik10 telaş yaratmayalım bekleyenlere henüz ben de ilan edildiğini görmedim
-
@mhepekiz @kivooo halt yemesi o paylaşmış sonra altına yazmış gönlümden geçen diye
-
Ben 16500 max diyorum daha fazlası hayal olur tahmin
-
Umarım 20 bini geçer bir süpriz yapıp
-
Anladığım göçmenlik bürosu dışişleri bakanlığı ile visa bültenini revize ediyorlar. Aynısı 2015 yılında da yaşanmış. Yeni sisteme geçildiği içinde olabilir , yada işleri hızlandırmak içinde olabilir. Süreci nasıl etkiler onu bilmiyorum. Ama beklemekten başka çaremiz yok zaten.
-
18k gelecek :) @kivooo o bülten buraya gelecek
-
28 bin gelsin ;)
-
@karadenizden oldu olacak 100K gelsin ;)
-
@coder kontrol edin 18500
-
18500 geldi.
-
@cancakicitr kontrol edin 18500
-
@kivooo 18500 gördüm kontrol eder misin
-
@ayvalik10 Valla super ilerleme var
-
@mhepekiz 18500 gördüm kontrol eder misin
-
@karadenizden 1850 gördüm kontrol eder misin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum