@gnollzy soru sormak icin yeni baslik olusturmayin!
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
@Serapp teşekkür ederim. az önce kendim ve eşim için başvurumu yaptım
-
@kkartal1903, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Serapp teşekkür ederim. az önce kendim ve eşim için başvurumu yaptım
Hayırlı olsun, bu yıl kazanacaksınız

-
Günaydın..Sevgili doslarım bayadır girmiyorum.Hatta green Card başvurusunu bile yaptığımı unuttum sayılır bu kısa sürede
Belkide bir totem olacak benim için. -
Şanssızlığıyla benle yarışacak varsa buyursun... Bugün numeroloji adına en şanslı günümdü, randevumu alıp pasaportumu yeniletmeye gittim.
Evden çıkarken 1400tl nakit aldım, bankamatiklerin günlük çekim limiti oluyor diye ne olur ne olmaz aldım.
Kendi banka kartım qnb finansbak adınaydı, banka kartıma dün fazladan para attım ne olur ne olmaz diye, bankamatiğe gittim kartı bi taktım bankamatik gitti.
Neyse dedim yakında akbank var oranın bankamatiğine gideyim, komisyon çekecek ama başka çarem yok. Gittim 7500tl çektim. 1400 de bende var etti 8900.
(pasaport toplam 8600 küsür tutuyor)Neyse gittim ziraat bankasına, önünde atm var. Pasaport harcımı yatıracağım bi koydum parayı, kabul etmedi geri verdi bi baktım eksik. Sayıyorum sayıyorum eksik. Sonra atm bozuldu devre dışı kaldı. Paranı da yuttum dedi tabi.
Neyse dedim sayıyorum sayıyorum baya bir eksiğim var 3-4 bin tl kadar. Neyse başka şansım yok, randevuya da 20 dk kalmış, küsüratlı para çektim harcı yatırdım, yine küsüratlı çektim değerli kağıt bedelini yatırdım.
Hemen gittim fotoğrafçıya biyometrik çektirdim. Adam bir fotoşok yapmış akıllara zarar, ağzım yüzüm yamuk çıkmış

Kısacası bugün elimden 2 bankamatik geçirdim varsa rakip kapışalım

-
بسم الله الرحمن الرحيم
Başvuruyu yaptık bakalım hayırlısı ile inşallah -
Bu ileti silindi! -
Tekrar başvuru yaparsanız otomatik elenir, olurda kazanırsanız görüşmede yanlış yazdığınızı söylemek daha doğru olur kanaatindeyim
-
@newbie97 isi son gunu birakmamak lazim.
randevu aldin hazir ediceksin herseyini hazir etmez isen riski alirsin.
işi şansa birakmamak gerek. -
@rnc Randevuyu cumartesi aldım, bizim burada bankamatik varda uzakta baya gitmesi sıkıntılı... Baktım haritalardan zaten gideceğim yerde bitişikmiş bankalar dedim o zaman hallederim
Asıl işin kötü yanı şu ben online olarak yatıracaktım dün sistem reddetti neymiş banka kartından yatırılmıyormuş kredi kartı istiyormuşmuş...
Zaten fazla para atmıştım hesaba ne olabilir ki, ne ters gidebilir ki diye düşünmüştüm al işte parayı yuttu. Yine çektim yatırdım ama gel gör ki yarım saat ter döktüm bankamatiğin önünde. Akşam 16:00 da sayım olacakmış bankamatikten çıkan fazla parayı iade edecekler
Bende bu şanssızlık forumada mı yansımıyor diye düşünmüyor değilim ben buraya geldim geleli kimseye çıkmıyor şu kart

-
merhaba sanırım bu sene bana cıkacak, 3 senedir cıkmıyordu. bu sene ani bir karala başka şehre tasınıyrum yenı duzen kuracagım.
-
@shadow-sharks-0 dv24 dv25 içimden bir ses sana çıkacak diyordu çıkmadı
dv26 içinde geçen hafta sonu da durup dururken bu sene o sene dedi gene konuştu bu diye moralim düştü 
-
Merhaba arkadaşlar çok uzun süredir girmiyordum foruma bu sene 6 cı başvuru bakalım ama benim pek ümidim yok üst üste 5 sene başvurduk çıkmadı.
Bu arada sizler nasılsınız görüşmeyeli ?
-
@optimistic benim bir arkadaşımın abisine 10. Senede çıkmıştı. Bence pes etmemek lazım.
-
- Başvurumuzu yaptık, hayırlısı. Hakkını verecek olana çıkar İnşallah.
-
arkadaşlar meraba,kayınvalidem için başvuru yapacağım,2.partta çocuk bilgisi istiyor,eşimin doğum tariini girdiğimde ''You must enter a four digit birth year between 2003 and 2024 in the box.''diye bir uyarı çıkıyor.21 yaşından büyük olan çocuk bilgisi girilmeyecek mi?bilgisi olan var mı,teşekkkür ederim.
-
Birth city kısmına İcel mi Mersin mi yazmalıyım sizce ? Nüfus kayıt örneğinde içel ( eski isim ) yazıyor.
-
@aze Evet 21 yaşından büyük çocuklar girilmeyecek. Başka çocuğunuz yoksa 0 girin.
-
@Serapp çok teşekkür ederim,öyle yaptım .
-
@aze, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Serapp çok teşekkür ederim,öyle yaptım .
Rica ederim, hayırlı olsun bol şanslar
-
@Onur-Güler, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Birth city kısmına İcel mi Mersin mi yazmalıyım sizce ? Nüfus kayıt örneğinde içel ( eski isim ) yazıyor.
Nüfus cüzdanınızda ne yazıyorsa onu yazmalısınız.
Bu iletiyi de okuyun lütfen:
https://yesilkartforum.com/forum/post/460123
Benzer Başlıklar
143
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k