Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba,

    Yeni bebegimizle beraber ev islerinde (camasir, temizlik, yemek) yardimci olacak, ihtiyac duyuldugunda bebekle ilgilenebilecek referans verebilecek birini ariyoruz. Evimizde yatili olarak kalma opsiyonu mevcut. Haftada 3 veya 5 gun'e acigiz.

    Not: Evimizde 2 kedi ve 1 kopek mevcut.

    Yer: Greenwich, CT
    Iletisim: (434) 218-8554 (yeni dogan bebegim oldugu icin ilk asamada mesaj atmanizi rica ediyorum).


  • @selinr

    Merhaba ,

    Çalışma vizesiyle Türkiye ' den kabul ederseniz Amerika ' da yaşamak istiyorum. Hepimizin bildiği bir markada satın alma uzmanıyım. Bebeğinize ve size seve seve destek olurum. Eğer düşünürseniz 5303375878 numaralı hattan detaylar için iletişim kurabiliriz.

    Sevgiler.


Benzer Başlıklar

  • 1
  • 5
  • 3
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum