Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 peşin almak zorunda değilsiniz. Biraz yüksek faiz ödemeniz gerekir ama

• ⭐⭐⭐⭐

• @cilginorlando fotoğrafçıya gidip gc nin gereksinimlerini belirtin. Sonra onu fotoğrafçıdan ayrilmadan önce photo tooldan kontrol edin ve sonra başvuruyu yapın. Ben mobil uygulamafan uygunluğunu kontrol ettim sonra tool'dan da check ettim. Eğer acemi iseniz mutlaka fotoğrafçıdan destek alın derim. Alternatif olarak arkadaşlar foruma videolar atmışlardı kendin gc için fotoğraf nasıl çekilir minvalinde bir videoydu. İyi şanslar.

• Bu ileti silindi!

• @ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@yasinyasa

hole ve at nvc ne anlama geliyor?

• good bye!

• şimdiden dosyanızı taşımaya başlayın, ankara artık 2 bin falanla kapatır.

• ⭐⭐⭐⭐

@cilginorlando evde beyaz bir arka plan önünde fotoğrafınızı çekin daha sonra sitedeki fotoğraf özelliklerini tek tek kontrol edin fotoğrafınızda. Ondan sonra photo tooldan kontrol edin boyutlandırmayı yeter

• @istalin, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

şimdiden dosyanızı taşımaya başlayın, ankara artık 2 bin falanla kapatır.

neden ki?

• @Emre-Kurtulmuş deneyeceğim çok teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinyasa

DV2024’de ANK’dan mülakat alan CN 7121.

DV2024’de CN 16538’in durumu farklı, bu CN’de asıl talihli AOS yapıp aile üyeleri için Ankara’dan süreci tamamlanan bir case bu. Deneyimi aşağıdaki linkte okuyabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/458738

• Günaydınlar,

5 ekimde, erkek kardeşimin doğum günü onun şansına diyerek başvurumu gerçekleştirdim. Bu sene 3.başvuru olacak. Allah'ın hakkı üçtür diyelim.

Fotoğraf içinse geçtiğimiz aylarda pasaport için fotoğraf çıkartmıştım. O fotoğrafı internetten uygun hale getirip yükledim. Hata vermedi, olmuştur diye tahmin ediyorum.

• ⭐⭐

Günaydın

Başvururken yapılan hazırlıklar

1. Zemzem ✅ ( kabe içindeki çeşmeden dolduruldu )
    2. Acve hurması ✅
    3. Konyada kazanmış birinin fotoğrafı çekindiği yerden fotoğraf ✅
    4. Anne duası ✅

Aklıma gelen 4 madde hazırlığı yapıldı akşam 3. başvurumu yapacağım 🙂

• ⭐⭐

@lavender hayırlı olsun hocam başvurunuz umarım sorun yaşamazsınız fotoğraf konusuna da gelince inşallah sorun çıkmaz ben genellikle her başvurumda yeni fotoğraf çekiniyorum konya içinde kazanmış kişilere excell tablosundan ulaşıp fotoğrafı hangi fotoğrafçıda çekindiklerini öğrenip özellikle oraya gidiyorum 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici hocam ilk iki sene dediğiniz gibi gidip özel olarak çektiriyordum ama bu sene hiç içimden gelmedi niyeyse 😂 kader kısmet artık bundan sonrası

• ⭐⭐

@lavender Mevlana'nın dediği gibi İstediğin bir şey olursa bir hayır, olmazsa bin hayır ara.

• ⭐⭐⭐⭐

@Donus-Han

Çeşitlilik Göçmen Vize kurası başvuru formunda kimlik/pasaportunuzda yazdığı gibi doğum yerini dolduracaksınız.

Şu an yaşadığınız ülkenin sorulduğu bölüme Türkiye ve hangi ülkenin vatandaşı olduğunuza dair sorulduğu bölüme de Türkiye olarak gireceksiniz profilinizde aksi/farklı bir durum yok ise. İyi şanslar

• ⭐⭐⭐⭐

@faber, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@yasinyasa

hole ve at nvc ne anlama geliyor?

National Visa Center (NVC), "Hole" kelimesini nerede gördünüz?

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

şimdiden dosyanızı taşımaya başlayın, ankara artık 2 bin falanla kapatır.

@istalin

Bu bilgiyi paylaşırken resmi kaynağınız neresi? KCC'de tanıdığınız mı var böyle önemli bir süreçte diğer talihlilerin sürecini etkileyebilecek kritik ve iddialı bir söylem kullanarak yönlendirme yapmanızı sağlayan?

• ⭐⭐⭐⭐

@faber hole yani boşluk case numberlar sıralı olarak ilerlemez örneğin eu1 ile eu100 arasında 100 tane talihli yoktur mesela arada kimsenin sahip olmadığı cn numaraları vardır. Mesela eu1 x kişisine ait, eu2 y kişisine ait, eu3 kimseye ait bir numara değil talihli yok o numarada o numara boşluk anlamına gelen hole olarak adlandırılır

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |