Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97 fotoğraf için şartlar belli, yüz netliği , verilen ölçülere uygunluk. çok çok önceki 2010 - 2015 arası kazanan fotoğraflarına baktığında , arkafon beyaz olması yüz ve hatların belirgin olması , yüze gölge düşmemesi gibi etkenleri karşılayan fotoğrafların kazandığını görürsünüz

• @newbie97 fotoğraf önemli bir unsur bencede. Çok fazla insan katıldığından eleme unsuru olarak sayıyı azaltıp şansı katlamak diyeceğim de... Buna ihtiyaçları var mıdır ki?

• Telefondan kendimiz çekip katılmıştık biz. Kriterlere uygun çektiğiniz sürece sıkıntı olmaz.

• ⭐⭐⭐

@AstamRua Bazı istisnalar var ama örneğin 2-3 sene önce forumdan birisi kazanmıştı arka planı orman olan mezuniyet fotosunu koymuş kazanmış, vizesini de almış. Böyle durumlar kafamı karıştırıyor bir yandan foto çok önemli diyip her sene yeni foto çekinenler kazanamazken diğer yönden fotoya hiç önem vermeyenlere çıkıyor 😁

• ⭐⭐⭐

@hashirama Hocam videodan anladığıma göre 143 bin kişiyi ilk çekmişler sonra bakmışlar 60 binini sistem elemiş fotodan ötürü sonra tekrar çekmişler o kadar kişinin yerini doldurmak için diye anladım ben. Birde çok kritik bilgiler veriliyor örneğin şu aylar arasında çekiliyor diye, adam da kendinden çok emin konuşuyor anlamadım valla...

• SON 10 GÜN .... BAŞVURUYAAA

• @newbie97 sonuç olarak , beyaz zemin - doğru ışık , yüzün net görüneceği bir fotoğrafı çektiğimizde sorun olmayacağı kanısındayım 🙂

Hayır eğer ormanda çekilmiş bir fotoğraf gerekiyorsa gideriz ormana orda çekeriz yahuı ^^

• @Witch-Lilith böyle yapınca insan heyecanlanıyor

• ⭐⭐

@newbie97 Valla bilmiyorum da son 3 başvuruma kadar önceki 18-19 başvurumda hep fotoğrafçıda çektirmiştim. Çok da düşünmemek lazım bunları. Şans varsa üç sene üst üste başvurduğun fotoğrafla da kazanırsın. Pek mantık aramamak lazım :))

• @AstamRua Eee bende heyecanlanın diye yazıyorum 😃 Heyecan iyidir ⭐

• @Witch-Lilith bu heyecan başvuru zamanı değil. Sonuçların açıklandığı zaman daha çok oluyor ^^

• Selam ahali nasıl gidiyor bekleyiş bu gün aklıma düştü burası gelip bir selam vereyim dedim kapattım dedim defteri ama seytan durtuyor kimseye söylemeden yap bir basvuru daha diyor 🙂

• ⭐⭐⭐

@Witch-Lilith İnanır mısın 10 gün sonraya dişçi randevusu aldım daha bugün 😁

• @newbie97 doğrudur. Bende merak ettim doğrusu. Akşam bir bakayım ona ben de.

• @olcay54 bekleyiş güzel ve heyacanlı. Vallla bu sene aktif olacağım. Defteri totemle kapattım ıı nafile. Burası iyidir. 3 sene önce ki atmosfer yok ama burasızda olmuyor 😅

• Pasaport şartı bu senede mi yok?

• @deckardvibes Çok ani bir değişiklik olmaz ise yok.

• @evrentnrkl pasaport şartı olmaması iyi mi kötü mü bilmiyorum ama, katılımcı sayısını yükselttiği kesin. Cevap içinde teşekkür ederim

• Ya pasaport demişken benim pasaportun süresi doldu. Yeni pasaport çıkartsam başvuruya kadar yetişmeyecek nasıl yapsam acaba? Başvuruyu yapıp kazanırsam sonradan mı ekletsem? Çok uğraştırır mı?

• @deckardvibes emin ol çoook büyük farkları olmuyor. Zaten kafasına koyan adam bir şekilde o başvuruyu gerçekleştiyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |