DV2026 Sohbet Odası
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc Kazanan çok ilkokul mezunu var bu arada onlar napıyor acep :beaming_face_with_smiling_eyes: ciddi ciddi şanslarını deniyorlar mıdır yoksa o kadar parayı sağlık muayenesine vs vermeye çekiniyorlar mıdır
Forumda vardı geçen biri ilkokul mezunu ama dosya taşımaya uğraşıyordu ona noldu acep
svp puanının yeterli olması çok düşük ihtimal çok az mesleği yeterli görüyorlar puanlamaya göre
onlarda hızlandırılmış egitim alsinlar :face_with_tears_of_joy:
-
@rnc mülakata kadar yetişmez diploma 1,5 senede yetişir mi acaba onlar için
-
@newbie97 Valla 1 aya diploma alayim sana :)
-
@rnc Eskiden akşam liseleri felan vardı onlar parayla lise diploması veriyordu ama o kadar kısa sürede zor
-
@rnc Eskiden akşam liseleri felan vardı onlar parayla lise diploması veriyordu ama o kadar kısa sürede zor
Valla zor değil.. Yeterli tanıdık olduktan sonra....
Alaskaya gidicem bune arkadaş bu sicaklıklar dışarı çıkıyım dedim başım ağrıdı 2 dakikada. Soguk yer ariyorum imdattttttttttttt
-
@rnc Hiç sorma dişimi yaptırıcam ya soğukları bekliyorum kesin benim şansıma gelmiyor soğuklar. Geçen sene bu zamanlarda merkezi sistem yanıyordu burada
Ankara 32 derece ama güneş altı yanıyor
-
@rnc Hiç sorma dişimi yaptırıcam ya soğukları bekliyorum kesin benim şansıma gelmiyor soğuklar. Geçen sene bu zamanlarda merkezi sistem yanıyordu burada
Ankara 32 derece ama güneş altı yanıyor
ben yaptiriyorum ya daha 2-3 hafta daha sürer. sonra başka ne yapicak bilmiyorum onlarida yaptiririz. baya baya 2-3 ay sürer herhalde. Dişten sonra hastane işlerini de halledeyim. Sıcak çok kötü benim için ben kışın bile kombiyi kapatiyorum çok sıcak hiç iyi değil.
-
@rnc Boşa demiyorum ya zaman geçirmek isteyen dişçiye gitsin zaman anında geçiyor
2 dişim yapılacak kanal mı dolgu mu belli değil, 1 dişimin daha işlemi var, ondan sonra diş taşı temizliği, en son fiyatlarına göre koruma amaçlı çürümesin artık diye kaplama
Nereden baksan 6-7 ayı var, mayısa anca biter :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@rnc Boşa demiyorum ya zaman geçirmek isteyen dişçiye gitsin zaman anında geçiyor
2 dişim yapılacak kanal mı dolgu mu belli değil, 1 dişimin daha işlemi var, ondan sonra diş taşı temizliği, en son fiyatlarına göre koruma amaçlı çürümesin artık diye kaplama
Nereden baksan 6-7 ayı var, mayısa anca biter :beaming_face_with_smiling_eyes:
Kaplama fiyatlari neymiş sordun mu? gereklimi acaba diş taşı kolay ya makina ile aliyor temizleniyor. herhalde diş te en acısız ve en kolayi o :face_with_tears_of_joy:
-
@rnc Yok sormadım ama kaplamadan kaplamaya değişiyor o. Ucuz bir türü varsa yaptıracağım en azından artık çürüdü etti derdi olmaz ömrüm boyunca uğraşmam bir daha dişlerle
-
Gerçi şimdi fiyatlara baktım full porselen kaplama 170bin tl yazıyor google da. Ömrüne de 5-10 yıl diyorlar
Bu gidişle hepsini çektirip takma dişe geçeceğim en hesaplısı o gibi :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Gerçi şimdi fiyatlara baktım full porselen kaplama 170bin tl yazıyor google da. Ömrüne de 5-10 yıl diyorlar
Bu gidişle hepsini çektirip takma dişe geçeceğim en hesaplısı o gibi :beaming_face_with_smiling_eyes:
valla amcam a 6000 euro fiyat vermişler. Dedi çok pahalı orda diş doktoru bulamiyomuş yoksa yaptiracak ama yaptiramiyo. Almanya bitmiş....:face_with_tears_of_joy: Keşke diş içinde sigorta olsa ya bu fiyatlar cidden çok :)
-
@rnc Zaten gurbetçiler diş olsun sağlık için olsun hep tr ye gelip yaptırıyor. Hem fiyatı uygun hemde burada en iyi özellerde yaptırabiliyorlar
Abd de dişe ayrı sigorta var sanırım
-
@rnc Zaten gurbetçiler diş olsun sağlık için olsun hep tr ye gelip yaptırıyor. Hem fiyatı uygun hemde burada en iyi özellerde yaptırabiliyorlar
Abd de dişe ayrı sigorta var sanırım
hocam siz anlamadiniz... 6000 euro tr de istediler.... Diş konusunda tr ucuz değil ki? Hatta avrupadan bile pahalı.. Adam Almanya da doktor bulamiyo burda soruyo uçuk söyleniyo :)
-
@rnc ben almanyada anladım onu... Ne diyim ki alamanya bitmiş :face_with_tears_of_joy:
-
Başvuruları kaçıracağım diye aklım çıkıyor :D
-
@JesusLord Keşke başvurular şöyle en azından 7 gün alınsaydı, çok fena rakip elerdik. Bu kadar uzun tutulmasının sebebi ne acaba başvuru sürecinin :beaming_face_with_smiling_eyes: 4-5 hafta felandı herhalde
-
@rnc ben almanyada anladım onu... Ne diyim ki alamanya bitmiş :face_with_tears_of_joy:
Malesef. Burada fiyat verirken dolar euro üzerinden fiyat veriyorlar :)
-
Bu ileti silindi! -
Tünaydın. Son 15 gün kaldı başvuruya
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum