Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikada H2B ile iş ilanları

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    187 Bakış
    U
    @crazycells çok teşekkür ederim cevabınız için
  • EuroPass belgesi ile iş yeri açmak

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    263 Bakış
    GYATistG
    B1 vizesini alabilirsem 13 yaşındaki oğlum benimle gelip eğitimine orada devlet lisesinde devam edebiliyor mu? Ayrıca Fotovoltaik Güneş Panelleri kulumu ile ilgili EuroPass belgem var, Amerikada geçerli olur mu? (Avrupada geçerli). Bu konu ile ilgili ya da mezun olduğum tasarım alanı ile ilgili iş yeri açsam vize alabilir miyim?
  • 0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    M
    Turistik vize ile geldikten sonra iş vizesi için başvurmak Mehabalar 3 aylığına amerikaya geldim ve burada iş için çalışıyorum. Acaba başvurabileceğiö bir vize türü var mıdır? ileriye dönük çalışma hakkımın olması için. Çalıştığım şirket kısa vadede malesed f sponsorluk veremiyor. Teşekkürler
  • H2B vizesi ile çalışma deneyimleri

Taşındı Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    34
    2 Oy
    34 İleti
    6k Bakış
    orhanozbekkO
    @Aygün-Kaya Merhaba, evet onceki donemlerde kis sezonu icin alimlarin cok yuksek oldugunu soylemistim ama bu sezon maalesef boyle olmadi. Bunun nedenini de suna bagliyorum, Bu yil USCIS extra dan 1 yilda alacagi normal kotanin da uzeri kadar extra kota acti. Bu kotanin bazi sarlatlarindan biri de son 3 mali yilda H2B vizesi alanlarin yararlanacagi yonundeydi. Yani daha once H2B vizeniz var ise ve ulkenize donduysseniz bu kotadan yararlanabiliyorsunuz. Benim tahminimce cogu isletme bu kotayi kullanarak returnee calisanlar aldiklarindan hem ulke icinden hemde ulke disindan eleman alimlari belirgin derecede dustu. In country olanlar bile hala is bakiyor. Bu aciklamam asla bulamazsaniz anlamini tasimasin. Hala bulabilrisiniz ama her gecen gun bu yuzdelik daha da azaliyor maalesef.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k