DV2026 Sohbet Odası
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Nasıl şanssız bir insansam istanbulda okuduğum okul çöktü, şimdi önünden geçtiğim okuldan 300 metre ötesindeki bina çökmüş, nereye adımımı atsam çöküyor, sefaköyün yapı stoğu cidden çok kötü
Ankara da degilmiydin sen ? .)
-
merhaba durup durup kederleniyorum neden olmadı diye o kadar araştırma çabalama bilgi edinme bi yana çekilişe dair hiçbirşey bilmeyen ama kazanan lise sorununu çözmeyen kişilere çıkması gerçekten şans...
-
@Ecehzr, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
merhaba durup durup kederleniyorum neden olmadı diye o kadar araştırma çabalama bilgi edinme bi yana çekilişe dair hiçbirşey bilmeyen ama kazanan lise sorununu çözmeyen kişilere çıkması gerçekten şans...
Bu yüzden nereye giderim ne iş yaparim hangi eyalet gibi gibi şeyleri çıktıktan sonra düşünmek en dogrusu. Çıktıgında yeterince vakit olucak herşeyi araştirmak için. Beklentiyi ne kadar düşük tutar isek sonucunda üzülmemiz daha az olur. Hayati ince bir çizğide yaşiyoruz bazen hiç beklemediğimiz bir zamanda hayat bize güzel şeyler gösterebilir. Bazende istemediğimiz şeyleri gösterebilir.
Kendime keşke bazi şeyleri erkenden başlasaydim diyorum ama keşke ler ile malesef olmuyor. Zamani geri alamiyoruz önümüze bakacağiz başarmak için çabaliyacağiz ömrümüz yettiğince iyi insan olmaya çalışacağız. -
Bu ileti silindi! -
@rnc İstanbulda okudum ya o çöken binanın 20 metre ilerisindeki nüfustan çıkartmıştım kimliği ayrıca o köşenin hemen yanından biniyordum otobüse, ayrıca o çöken binanın hemen karşısında kız yurdu vardı ailem zorlamıştı orada kal diye neyseki kalmadım, ayrıca o çöken binanın 50 100 metre ötesinde bir kız yurdu daha var beni zorla oraya soktular bir bak içeri diye bende bu bina çöker ben burada kalmam demiştim :) Neyseki verilmiş sadakaları varmış orası çökmedi ama dönem ortasında kapısına mühürü basmıştı milli eğitim. Adım attığım yerler çökmüyorsa da mühür vuruluyor işte muhakkak başına bir şey geliyor
-
@Ecehzr en iyisi durumunuz uygunsa diğer vize türlerini araştırın.
-
Silindi.
-
@Ecehzr kederlenmeyin şöyle düşünün yılbaşı piyangosu size çıkmadı diye kederleniyor musunuz durduk yere mesela buda aynısı bir piyango ve şansınız %1 civarında
-
Günaydin :)
-
@Emre-Kurtulmuş sanırım tek çıkar yol gibi görmeye başladık, emek versek uğraşsak green card sayesinde kurtulabiliriz gibi.
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Emre-Kurtulmuş sanırım tek çıkar yol gibi görmeye başladık, emek versek uğraşsak green card sayesinde kurtulabiliriz gibi.
En kolay yolu malum yol evlilik. :) Bu yöntem ile en kolay şekilde gidebilirsin. Çok araştirsam bende evlenecek birisini bulup gidebilirim. Ama benim için evlilik kutsal birşey. Birlikte oldugum insanlara aşırı önem verdiğim için muhtemelen bunu başaramam.
-
@Emre-Kurtulmuş günaydın size 5.ncide çıkmış inşallah bizde gidebiliriz bir gün çıkma ihtimali var ama sonuç olarak. burda ev yok araba yok alma şansı çok zor hayat zor zaten tatil yok kendimi buraya ait hissetmiyorum malesef kiracıyız yani hiçbiryer sizin değil zaten umarım kızımı bir gün oraya götürebiliriz onun için daha çok istiyoruz teşekkür ederim
-
@rnc bu evlilik formalite olduğu için fazla Duygusal düşünmemek gerek, ama güven önemli sonra dolandırırlar falan.
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc bu evlilik formalite olduğu için fazla Duygusal düşünmemek gerek, ama güven önemli sonra dolandırırlar falan.
bunu hiç yapamam :( o yüzden bu yöntemler bana göre değil :(
-
@Murat-4 daha iyisi formalite olmayanını bulmak :) Formalite evlilik her şeyden riskli.
-
@Riethian, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Murat-4 daha iyisi formalite olmayanını bulmak :) Formalite evlilik her şeyden riskli.
Valla hocam en mantıklısı anlaşabileceğin sevebileceğin birisi ile bir hayat kurmak. Gerçek olmayan evlilikte ben yapamam. :) Muhtemelen ömrümün kalaninda da bekar yaşiyacağim ama tabi belli olmaz. :) Mesela bir arkadaşım 31 yaşında kız arkadaşı 41 yaşında. Arkadaşım hiç evlenmedi ama kız arkadaşının 2. evliliği olucak. Hayat işte bazen böyle süprizlerle dolu olabiliyor. :) Önemli olan "gerçekten" sevebilecek birisini bulmak yoksa birisini bulup evlenmek kolay :)
-
Yıllarca başvurdum bu piyangoya, ben ne kadar istediysem o da o kadar çıkmadı. "Has not been selected" yazısını her gördüğüm sene haftalarca moral bozukluğu yaşıyordum. Baktım bunun çıkacağı yok, eni sonu bir yol bulup kendimi Amerika'ya attım. Şimdi ne mi diyorum, keşke hep hayal olarak kalsaymış. Demem o ki üzülmeye değecek bir tarafı yokmuş. Yaşadığınız ülkeyi kendinize dar etmeyin ben gibi, çıkmıyorsa varmış bir hayır
-
@Riethian işte o daha iyisini bir bulabilsem :) formalite dediğiniz gibi riskli.
birde böyle durumlar var.

-
@Murat-4 bunda olay ne? yaşli amerikaliya nijaryali lar mi yaziliyor?. Bunlar sahte evlilik işte :face_with_tears_of_joy:
-
@rnc aynen öyle, sahte evlilik, yaşlılar ne düşünüp kabul ediyor onu bilmiyorum ama :face_with_tears_of_joy:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum