Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E-2 'ye uygun işletme aranmaktadır.

İlan ve Duyuru
6 5 1.6k 6

• E-2 vizesine uygun, 40.000 - 50.000 USD civarında maliyetli işyeri, lokanta, büfe, şirket devir almak istiyorum. Amerika'daki arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

• merhaba. Aynı konu altına girmiş olacagım ama bende max. 80-90 bin dolarla çıkabilecek bütçe ile işletme bakmaktayım. Teşekkürler

• Alper bey uzun arayışlar sonucu bir iki işyeri satan site buldum. bunlara bakarsanız çok sayıda ilan var. maalesef benim turist vizesi olmadığı için ilerleyemiyorum. bizbuysell diye aratırsanız çok seçenek çıkıyor.

• E-2 Vizesine Uygun. Burlington - North Carolina'da Ortalama 12,000 USD Aylık Cirolu ANAHTAR TESLİM Mediterranean (Akdeniz) Healthy Fast-Casual Restaurant. Aylık Ciro Potansiyeli 20-25,000 Dolar Civarıdır. Kendiniz Calıştığınız Takdirde Aylık Net Kazanç Şu An İçin Ortalama 5-6,000 USD Civarındadır. Restoran Şu Anda Aktiftir ve Çalışmaktadır.

Burlington - North Carolina'da Bekarlar İçin Kiralık Evler 500 USD, Aileler İçin Evler 1000 USD Civarındadır.

Devren Kiralık Fiyatı 80,000 USD. İlgilenenler Forum Üzerinden İletişime Geçebilirler.

• merhabalar, e-2 vizesine uygun Orlando ve Houston'da fast food/food truck tarzi isletmeler ile ilgileniyorum. bu tarz isini devreden veya bu tarz isletmeler ile ilgilenen onerebileceginiz emlakci var midir?
    tesekkurler,

• hali hazirda abd de olan veya vizesi olup işyeri almayı düşünen varsa ben fast food restorantimi satıyorum. 2022 senesinde aldım istanbuldan E2 vizesi aldım suan 2 lokasyon olduğu icin yetişemiyorum. 1 ini satmaya karar verdim buraya yerleşip E2 vizesi rahatlıkla alıp tek Dukkan ile rahat bir sekilde yaşayabilirsiniz. lütfen bütçesi yetip hali hazırda vizesi olan irtibat kurarsa sevinirim
    fiyat: 160,000$
    Ciro: 750,000$ +/-
    [email protected] email atabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• E2 yatırımcı vizesi veya statü değişimi için uygun Satılık Tır

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    164 Bakış
    M
    ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
  • Knoxville Tennessee E-2 Vizesine Uygun Satilik Candy Kiosku

İlan ve Duyuru
    1
    3
    0 Oy
    1 İleti
    379 Bakış
    Bener Ersoy 0B
    E-2 vizesi almis ve yeni basvuruya uyumlu, her seyiyle hazir, devir aldigin gun para kazanmaya baslayacagin candy kioskum eyalet degisikligi sebebi ile satiliktir. ICINDEKILER square pos sistemi guvenlik kameralari soguk icecek satmak icin mini buzdolabi sicak ve soguk baglantili sink ( lavabo ) urun depolama alanlari etiket makinasi terazi coins ve cash kasasi kilitli ayri bir kasa Fiyati : $85.000 konumu Knoxville'in en iyi yerlesim yeri olan West Knoxville'deki West Town Mall'de https://www.simon.com/mall/west-town-mall mall'un linkini birakiyorum. Detaylar icin mail adresim : [email protected] ( Lutfen sadece ciddi alicilar yazsin ) [image: 1739849277087-image00010-resized.jpeg] [image: 1739849326424-image00009-resized.jpeg] [image: 1739849348047-image00013-resized.jpeg]
  • 2 AYLIGINA KIRALIK EV

İlan ve Duyuru brooklyn kings highway apartment
    2
    0 Oy
    2 İleti
    354 Bakış
    arifbasarA
    arkadaşım sen bu evi kiraya vermedin mi ??
  • E2 vizesine uygun isletmemi satiyorum

İlan ve Duyuru
    1
    1 Oy
    1 İleti
    509 Bakış
    R
    2017 senesinde California’da yaptigim kucuk yatirim ile E2 vizesi aldim. Kendi markamiz ile nutraceutical konseptinde uretim yapip Online satis yapmaktayiz. Vizemizi takip eden 2 sene icinde, dunyanin 5. Buyuk ekonomisi olan Kaliforniya’da isler hizli gelisti. Ben ve ailem basarili gecirdigimiz 3 yilin ardindan; is yaptigimiz firmalardan birinin verdigi sponsorluk ile statumuzu degistirdik. 2 cocugumuzla Kaliforniya Orange County de yasiyoruz. Ciddi satis / odenmis vergi/ 3 yil gecmisi olan / uygun kira kontratli ofisi ve deposu olan isletmemizi satmak istiyorum. Statu degisikligimizden dolayi artik E2 ihtiyacimiz kalmamistir. Sirket calismaktadir. Borcu yoktur. Ozellikli urunler ve markalari uretmekte ve ozellikli bir anlasma ile satmaktadir. Ilgilenen degerli arkadaslarin [email protected] adresinden ulasmalarini rica ediyorum. Saygilarimla
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

51

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k