DV2026 Sohbet Odası
-
@newbie97 Kolayı püskürttüm.Hayal kırıklığı büyük olunca tabi işi dalgaya almaya başladık hep beraber😁
-
@Birgariphayat :D :D valla hocam herhalde 19:04 gibi en son ana sayfayı yeniledim 774 çevrimiçi yazıyordu bir f5 daha attım sonra 777 çevrimiçi yazıyordu dedim bu kadar 777 tesadüf olamaz ama evren benle dalga geçiyormuş :D :D çıkmayacağını zaten biliyordum son haftalara gelince heyecan 0 kalmıştı ama yine de bu kadar 777 tesadüf olamaz :D
-
@newbie97 Ah ahh...hep böyle şeyleri bir işaret zannedip ümit besledigimizden böyle oluyor.Bana da şu sıralar Almanya yolcusu kalmasın diye bildirim geliyordu meğersem maç varmış😒 Maçkolik falanda yok üstelik bende
-
Bu ileti silindi! -
@Birgariphayat Yaşımız daha genç hocam 50 ye kadar yolu var, hac ücretleri de almış başını gitmiş ucuz olsa onun da çekilişine katılacaktım :D
-
@newbie97 50 değildir ya o olsa olsa 30-35'dir değil mi😢Bu arada keşke forumda sesli sohbet imkani olsa biraz eğlendirdik
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc Normalde zaten 60w oluyor ben zamanında çok yakar diye 45w aldım. 3 kademeli ayaklı büyük boy vantilatör işte zamanlayıcısı bile var
benim islemci 125w yav:face_with_tears_of_joy: 45w az goruntu gozume
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@newbie97 Çöksün çöksünn :)
Milyon dolarlık dava acar. Cöksün cöksün 😂😂
-
@Birgariphayat Discordu olsa aslında iyi olurdu
-
@rnc Benim bozulan eski psu mun fanını söktüm masaya koydum mini fan niyetine kullanıyorum.
Kullanmadığım bir usb kablosundaki 2 veri kablosunu iptal ettim öbürlerini fanın kablosuna bağladım. Bir nevi masaüstü usb fan oldu ama piyasada 300tl ye satılıyorlar 1-2 sene ömrü oluyor bunun ömrü baya uzun olur herhalde
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc Benim bozulan eski psu mun fanını söktüm masaya koydum mini fan niyetine kullanıyorum.
Kullanmadığım bir usb kablosundaki 2 veri kablosunu iptal ettim öbürlerini fanın kablosuna bağladım. Bir nevi masaüstü usb fan oldu ama piyasada 300tl ye satılıyorlar 1-2 sene ömrü oluyor bunun ömrü baya uzun olur herhalde
Sen herseyden biseyler cikartmaya alismissin. :face_with_tears_of_joy:
-
@shadow-sharks-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
gittim tekrar kontrol ettım bugunde cıkmamış :)
ben girdim tekrar deneyiniz yazdı. Yarın yine denesem mi?
-
@newbie97 Evli misiniz?
-
youtubedan deniz meltem önümüzdeki sene greencard çekilişlerinden türkiyenin kapsam dışı olabileceğinden söz etmiş. Resmi kaynaktan değil elbette sadece kendi görüşlerini dile getirmişler ama yine de ihtimali dahi üzmedi değil.
-
@Ceren-Hera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
youtubedan deniz meltem önümüzdeki sene greencard çekilişlerinden türkiyenin kapsam dışı olabileceğinden söz etmiş. Resmi kaynaktan değil elbette sadece kendi görüşlerini dile getirmişler ama yine de ihtimali dahi üzmedi değil.
Bu ihtimal uzun zamandir var. Umalim trump gelirde su kacak gecislere son verilir. Turkiye den ne kadar cok kacak gecer ise dv programindan cikarilma riski o kadar artiyor.
-
@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Bu ihtimal uzun zamandir var. Umalim trump gelirde su kacak gecislere son verilir. Turkiye den ne kadar cok kacak gecer ise dv programindan cikarilma riski o kadar artiyor.
Haklısınız. Keşke ayrıca pasaport zorunluluğu geri gelse veya başvuru ücreti alınsa, boş beleş öylesine başvuranların sayısında çok ciddi azalmalar olur. Umarım trump seçilir diyeceğimi hiç sanmazdım :^) ama umarım seçilir. Sanırım seçilecek gibi de gözüküyor biden karşısında.
Birde GC talihlilerinin yorumlarını okuyorum, ilk sefer de çıkanlar mı dersin, daha önce de çıkmış ama gidememiş şimdi tekrar kazanmışlar mı dersin... Bir de yıllardır başvuran ben. Onlar mı çok şanslı bizim mi şansımız yok, yoksa aslında "randomly" seçilmiyor mu kimse anlamak zor.
-
@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Haklısınız. Keşke ayrıca pasaport zorunluluğu geri gelse veya başvuru ücreti alınsa, boş beleş öylesine başvuranların sayısında çok ciddi azalmalar olur. Umarım trump seçilir diyeceğimi hiç sanmazdım :^) ama umarım seçilir. Sanırım seçilecek gibi de gözüküyor biden karşısında.
Birde GC talihlilerinin yorumlarını okuyorum, ilk sefer de çıkanlar mı dersin, daha önce de çıkmış ama gidememiş şimdi tekrar kazanmışlar mı dersin... Bir de yıllardır başvuran ben. Onlar mı çok şanslı bizim mi şansımız yok, yoksa aslında "randomly" seçilmiyor mu kimse anlamak zor.
Pasaport zorunlulugu gelse iyi olurdu tabiki. Fakat basvuru ucreti alinmasi imkansiz o zamanda
cekilisanlamini yitiriyor. Ben hep Trump u destekledim^ :) Sarı kafa seçilsin en azından kaçak geçişler dursun.
Valla benım 3. basvurum idi cikmadi. Zaten bende sans da yok bahtsiz biriyimdir. Sonra kendime bakiyorum hayatımda ne iyiydi ki? Lottery i kazanayim? :) Beklentilerimi hep dusuk tuttum tuttugum gibi de oldu. Cikar ise giderdim elbette ama uzulmeye gerek yok. Kendimi toparlayip baska seyler yapmaya karar verdim. Bu cekilise bel baglayip hayati karartmaya degmez. :)
Bilemiyorum ama bazi insanlar hayatta gercekten daha sanslilar. Ben bu cekilisin belirli bir kritere dayandigini dusunmuyorum zira agac resmi koyup kazanan vardi...:face_with_tears_of_joy: -
@Birgariphayat Hayır değilim
-
@rnc Birkaç yıl önce birisi başvuru esnasinda isim kısmına küfürlü troll bir yazı yazmıştı da çekilişi kazanmıştı.Sonra yandım olup ismini nasıl düzelteceğini soruyordu her yerde dbjwkwkdkdkekmv
-
@rnc Yok bee ömrümde 3 defa masaüstü usb fan aldım hepsi bozuldu. Şimdi sıkıyorsa psu fanı bozulsun. Bana gc çıkar bu fan bozulmaz o kadar iddialıyım bu fanın uzun ömürlü olduğu konusunda :face_with_tears_of_joy:
pc de psu iken yıllarca bozulmadı bir 10 senesi daha var
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum