DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@goktug1122 hayır bir sorun teşkil etmiyor, dilediğiniz kadar kontrol edebilirsiniz.
-
@Mehmet-Can-Şahin gelmez.
-
@mesut16 vize reddiniz sadece mülakatta size deklare edilir.
DS260 formundaki hatadan dolayı red almazsınız, alamazsınız. -
@aaaizmir bu başlığın 3. iletisinde katılamama linkini bulabilirsiniz.
-
@bukkari mülakata ankara'da girecekseniz bu şekilde kullanabilirsiniz.
-
@10urdmn mülakata gitmeden önce yeni pasaport çıkartıp mülakata gideceksiniz hepsi bu.
bunu formunuzda belirtmenize ya da konsolosluğa haber vermenize gerek yok. -
@gucarslan neden gelmiyor anlamıyorum 16 aylık bir süreç boyunca yavaş işleyişinden kaynaklı mı acaba nedeni nedir tam olarak
-
@y3mr bu başlıkta sorularınız bütün cevapları tek tek verildi, kontrol edin lütfen.
sonra da klavye dilinizi ing. olarak güncelleyip kullandığınız türkçe karakterlere dikkat ederek tekrar deneyin. -
@Senem-Yukselen DS260 formunu doğru şekilde doldurup submit edin.
mülakata ankara'da girecekseniz bu bir sorun teşkil etmiyor.
bol şans. -
@Mehmet-Can-Şahin ankara konsolosluğunun dv için ayırdığı slotların az olması.
DV2024'te mali yılın bitmesine 2 mülakat ayı kalmışken halen CN5000 mülakat alamadı, bu son 5 yıldır böyle diyebiliriz.
geçmiş yılların deneyimlerini okursanız görebilirsiniz.. -
@gucarslan nasıl yani bu şekilde derken sadece apostil mi yaptırayım diplomama yoksa gerek var mı yine de çeviriye?
-
Merhaba,
DV2025 talihlisiyim, CN 3XXX. DS-260 hızlı doldurmam gerektiği söylendiğinden açıklandığı gece doldurdum fakat bir hata ile karşılaştığımı fark ettim.Anne kızlık soyadı yerine şimdiki soyadını yazmışım. Konu ile ilgili KCC'ye mail gönderdim ve kendileri dilersem formu unlock edebileceklerini söylediler fakat bu durumun mülakat tarihi belirlendikten sonra yapılması gerektiği şeklinde bir dönüş aldım aksi takdirde gerilere atılıyor denildi.
Bu bilgili kritik midir? Değiştirmek elzem midir? Eğer, elzem ise mülakat tarihi belirlendikten sonra mı değiştirmeliyim?
Şimdiden yardımlarınız ve değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
-
@gucarslan cevabınız için çok teşekkür ederim
-
@bukkari mevcut haliyle, apostil yaptırmadan kullanabilirsiniz eğer mülakata ankara'da girecekseniz.
-
Askerlik Yoklama Dönemi. Şuanda askerlik yoklama dönemindeyim. E-Devlet sayfasında ''31/12/2024 e kadar askerlik yoklama işlemlerinizi tamamlayınız'' yazıyor. Case number numaram 600 lerde. Kasım ayı gibi mülakata davet edileceğimi düşünüyorum. Bu durum benim için olumsuz bir şeye sebep olur mu? Askerlik yoklama işlemlerini öncesinde mi sonrasında mı tamamlamalıyım? Evet yurt dışına giriş çıkışımda bir sorun yok. Ama askerlik beyanı tarzı bir şey talep ediliyor mu? Konu hakkında yönlendirme veya cevaplarınızı bekliyorum.
-
@cemciftcioglu bu bir sorun teşkil etmiyor, mülakata edevlet üzerinden alacağınız askerlik evrağı ile katılablirsiniz.
bol şans. -
@gucarslan Cevabınız için teşekkürler. Ancak şuanda askerlik belgesi alamıyorum. Bunun için sanırım yoklama işlemlerini tamamlamam gerekiyor öyle değil mi?
-
@ugurbocegi hocam öncülük edin forum yöneticileri uygun görüyorsa böyle birşeyi bizlerde katılalım bu adımınıza
-
2024 Dv talihlileri excel dosyasında current olunan tarih diye bir sütun var. Ve burada cn sıralaması 26*** olanlara tarih atanmış. Current olma durumu yanlış anlamadıysam mülakata kesin çağırılacak sıralamaya verilmiyor mu?
-
@ugurbocegi bence asıl endişelenmeniz gereken yeni başkanlık seçimleri.
verdiğiniz linkte Biden, eski başkan Turmp'ın getirdiği göçmen yasağını kaldırdı, yani PP1014'ü.
ama yeni gelecek başkan büyük olasılıkla Trump olacak. bence siz o mailleri Trump'In seçilmemesi için atın..
çabanızda bol şans diliyorum..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum