DV2026 Sohbet Odası
-
arkadaşlar bilen biri cevap verebilirmi 720*1500 müş bizim fotoğraflar bu elenme sebebimiydi aklıma takıldı malesef
-
@Ecehzr sistem kabul ediyorsa sorun olmuyor
-
@Ecehzr 600x600 olması ve belli bir dosya boyutunun altında olması lazım. Yoksa zaten sistem kabul etmez. Bu ebatlarla fotoğraf yüklediğinizde hata almanız gerekirdi diye biliyorum.
-
@newbie97 teşekkür ederim umarım öyledir bir dahaki sefere daha dikkat edicem
-
Yeni bir dv bekleme sürecinden herkese merhaba.. Günaydin.. :)
-
@Riethian şimdi aynı resmi düzenle dedim konsoloğun sitesinde kendisi kırptı ve 600*600 oldu acaba sistem de fotoyu ekleyince kendimi kesiyor bilemedim yani öyle olsa kabul etmezdi belkide
-
Yerimizi alalım bakalım
-
@hdemircanusa Aaa, senin ne işin var burada?
Demedim mi aylar önce "gel 2026'ya geçelim şimdiden" diye :) -
@hasnotben yaaa ben bu odada göremeyince kazandı herhalde demiştim içimden sevinmiştim
-
@siraysessiz Kazansaydım da bu odaya gelirdim emin ol :))
-
@siraysessiz Sayaç aklıma geldikçe tansiyomun düşüyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@hasnotben peki kim kazandi? Bu sene de kimse kazanmamiş nasil is...
-
1 gün daha geçti azı gitti çoğu kaldı. Hesaplamalarıma göre 363 gün kaldı. Küçükken vergi iadeleri yapıldığı zaman babam fiş yazma görevini bana verirdi işte o gün sayılarla uğraşırken matematik yeteneğimi keşfetmiştim. Herkese yeni günden merhaba dostlar
-
@rnc Facebook'ta yazıyorlar genelde. Enteresan hikayeler okudum. Bir çift Meksika sınırından kaçak giriş yapmış ama bu sene çekilişi kazanmışlar. Ama muhtemelen kaçak giriş nedeni ile alamayacaklar. Bir öğrenci turist vizesi ile gidip F1'e geçiş yapacakmış ama o da kazanmış :)) Şans ve şanssızlık çok önemli.
-
DV-2024 ve DV-2025 te toplam 7 başvuru yaptım. Aile üyeleri dahil. Hiçbirine çıkmadı. Zaten bu ülkeden kaç kişinin başvurduğunu da açıklamıyorlar. Tahminimce bu sayıda ciddi oranda yükseliş var. Amerikaya kaçak girenler dahil ülkedeki türklerin sayısı 50.000 i geçmek üzere. Seneye çekilişe katılıp katılamayacağımız belli değil. Her sene ülke nüfusumuz 1 milyon artıyor. Çoğalma konusunda afrika ülkelerini bile geçtik. Pasta her geçen gün daha da bölünüyor. Fazla İnsan = Fazla Sorun. Az İnsan = Fazla Mutluluk. En azından şansımızı denemiş olduk. Allah gerçekten bu karta ihtiyacı olan insanların kazanmasını nasip etsin.
-
@Riethian, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc Facebook'ta yazıyorlar genelde. Enteresan hikayeler okudum. Bir çift Meksika sınırından kaçak giriş yapmış ama bu sene çekilişi kazanmışlar. Ama muhtemelen kaçak giriş nedeni ile alamayacaklar. Bir öğrenci turist vizesi ile gidip F1'e geçiş yapacakmış ama o da kazanmış :)) Şans ve şanssızlık çok önemli.
Bende bu sans var iken kesin mezara girdigimde çikar ama 59k cn ile. 😂
-
@Yasin-Yasa-0 Yaş gençse farklı yolları denemekte fayda var.
-
Bu ileti silindi! -
Forumda 1000 kişi, eşiyle ailesiyle falan 2500 kişi başvurduysa ve çıkanların oranı her sene bir elin parmağını geçmiyorsa bu oyun hilelidir arkadaş. 5/2500 eşittir %0.2 nerede bize söylenen oran %2 nerede. Ben açıkçası en azından Türkiye'den bilerek başvurusu zayıf, çıksa da gelemeyecek adamları seçtiklerini düşünüyorum. İstatistik yalan söylemez. Her yıl bu kadar düşük seçilme oranı şans ile açıklanamaz. Zaten 1-2 seneye kalmaz çıkarırlar çekilişten. Daha fazla boş hayallerle uğraşmayın. İstenilmediğiniz yerin düşük profilli elemanı olacağınıza ya Avrupa'ya kapağı atın ya da burada gelişmeye bakın.
-
@amerikan_rüyası size katılıyorum en az forumdan 10-20 kişiye çıkmasını beklerdim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum