DV2025 Sohbet Odası
-
@iamatakank Zaten dakikası geldiğinde bakmayacağım o yüzden 19:00 da çok bir anlam ifade etmiyor, gece vakitleri kalpten gitme ihtimalim daha yüksek bence :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 1.65-167
-
@newbie97 eğer İstanbul’daysan Kadıköy hasanpaşa taraflarında bir usta var motorun selesini traşlayıp hem daha konforlu hem de daha alçak pozisyona getirebiliyor bu sayede ayakların çok daha rahat yere basabilir bilgin olsun
-
@ayvalik10 ordan da deniyorum ama olmadı
-
cevaplar için çok teşekkürler pazartesi günü işlemleri başlatmayı düşünüyorum yetişmezse yapacak bişey yok mülakat zamanı bilgileri güncellemeyi düşünürüm sanırım. yine duyduğum kadarıyla ds260 formunu güncellemek dosyanı tekrar sıraya sokuyor ve mülakat almanı geciktiriyor. o yüzden mülakatta pasaportu getiririm. (green card talihlisi olursam :D )
-
@newbie97 uzun zamandır düşündüm bende 21:21 de kontrol etmek istiyorum eğer kontrol edemezsem bile 22:22 gibi 23:23 gibi saatlerde kontrol edicem ahahaha
-
@Darko karavanı olduğu yerde ev kiralar gibi kiralayabiliyorsunuz bu yüzden ilk başta eve göre daha uygun olacaktır, aradaki mesafeyi motorsikletle aşabilecegimi düşünüyorum. Kendimce pratik çözümler üretiyorum şimdiden.
-
@hdemircanusa Yok hocam istanbul da değilim sizin de boyunuz çok uzun değilmiş aslında işin garip yanı çinliler japonlar felan hep minyon neden bu motorları büyük yaparlar anlamıyorum, arabaları bile küçük yapıyorlar oysaki :)
-
@iamatakank Sitenin yoğunluğu bence 2-3 saatten önce açılmaz herkes bi girsin baksın ondan sonra ben devreye girerim :)
-
@selamibasaran teşbih sanatını kullanmıştım, bahsettiğim şey madde değildi.
-
@newbie97 çok konforlu çadırlarda mevcut ama gittiğiniz mevsimi ve eyaleti göz önünde bulundurun.
-
Haftaya bugün bu saatlerde talihliler sevinçten komşularına kadar sesleri gidecek, ne kadar garip hayat :grinning_squinting_face:
-
@esraelcin, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
arkadaşlar merhaba başvuru numaramı alamamıştım sonuç açıklandığında göremeyecek miyim
"Forgot Confirmation Number" sekmesine tıklayarak e-posta adresiniz ve bazı kişisel bilgilerinizi girerek onay numaranıza tekrar ulaşabilirsiniz.
-
@esraelcin Bu arada şu anda öğrenemezsiniz. 4 Mayıs'ta sonuçlar açıklandıktan sonra başvuru numaranızı öğrenebilirsiniz diye hatırlıyıyorum.
-
@newbie97 Ayarlı amortisör var ise alçatrırmanı tavaiye ederim . Ben ktm 250 adv kullanıyorum benim boyum 178cm ayak ucum değiyordu 2 cm alçattım serviste şimdi sıkıntı olmuyor . sela yüksekliği 85cm di motorun , şuanda iyiyim .
Ama hayaller bmw R1250 GS 🙏😀
-
@newbie97 daha çok globale hizmet ettikleri için sanırım 😀 benim ilk motorum Honda CBR 125 R dı ayaklarım ucu ucuna değince eyvah dedim ben bunu kullanamam ama sonra alıştım vs derken şimdi racing her makinayı kullanırım , BMW gs gibi motorlar imkansız ama benim için , kullanan var ama işkence
-
@arizmend aynen orada seçenek çıkacak 2025 için
-
@SYTSNGR Ayarlanabilir amörtisör her motorda olmuyor hocam, ehliyetim 250cc ye kadar var ama muhtemelen vergiden ve sigortadan muaf olmak için 110cc ye çevrilmiş 50 liklerden alacağım. Zaten gideceğim yer pazar-market ikilemi olacak.
Birde benim malım değerlidir hocam gider pahalı bir şey alırım meşhur eski Türk filmi sarı mercedesteki olan olayların 40 katı benim motorumun başına gelir kesin, o yüzden pahalı bir şey almaktan kaçınıyorum
-
@hdemircanusa Ben çocukluktan beridir supersport hastasıyım da malum fiyatlar bu şekil olunca şu an naked gözüme daha cazip geliyor :D
Eskiden o cbr 125r lar 4-5 bin liraydı o zaman başlamıştı benim merakım özellikle repsol kasalar baya hoşuma gidiyordu şimdi ise sıfırı bile gelmiyor ülkeye yıllardır
-
Arkadaşlar herkese merhaba,eb3 vizesini düşünüyorum bu yoldan giden,gitmiş olan ,gitmiş olanı tanıyabin var mı acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum