DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97 Yıldız sayısına göre GC verseler ya güzel olmaz mı....
-
@mcvk İnsan kendini saf dışı bırakır mı yapmayın:)
-
@Birgariphayat vallahi 40 yıllık hayatımda hiç ihtiyacım olmadı. İnsanlar Türkçeyi zor konuşuyor. Bir kere Yunanistan a gitmiştim onlar Türkçe biliyordu sorun yaşamadım.
-
@Birgariphayat 😀 Hocam bizde çalışır seneye alırız. En azından daha şans unsurunu biraz emeğe çevirmiş oluruz.
-
@mcvk Rekabet oraya kayacak ama😄
-
@mcvk Buna çok güldüm hakkınızı helal edin bu arada 😂
-
Nereden nereye sayılı gün kaldı.Bende şans olmadığını düşündüğümden yine çıkmayacak gibi hissediyorum.En basitinden askerde gece 3-5 arası devriyeleri kimseye bırakmayan şanslı yedek subay benim😁
-
@Birgariphayat Rekabetten korkuyoruz galiba.
-
@Birgariphayat Helali hoş olsun 😀
-
@mcvk Ne münasebet efendim! Her zaman hazırız evelallah
-
@Birgariphayat Adil şartlarda rekabet iyidir hocam 🤟
-
@mcvk Hadi ya..ben bot basmayı düşünüyordum ama.Herkes sustu bizi dinliyor bu arada
-
@Birgariphayat Yakışır...
-
Haşırttotheblekbord yaz tahtaya alırsın belki seneye olmazsa ondansonraki sene 😂
-
@Ozkan-aksan Gta hilesi gibi bişey olmalı bu.Seaways yazıp sudan gitmek daha mantıklı
-
@gtx295 Güzel hype yapar ama ondan sonra çöker bence
-
@Birgariphayat Bu fiyat niye herkese farklı acep. Kimisi 10 15 20 bin diyor bu 6500 verdim diyor. Bence bizim ülke insanımıza çok yüksek fiyat çekiyorlar. Millet hindistandan ailecek çoluk çocuk gidiyor onların adam başı 6500 verecek gücü yok ama akın akın sülalecek gidiyorlar
-
@newbie97 Çünkü insanların Türkiye'de anlaştığı "aracı"olarak geçen Türkler dolandırıyor bizimkileri.Türk'ü yine Türk dolandırıyor yani yoksa kartellere hiç yakalanmadan giden de var 2000$'a işi çözende.
-
Dertler başka başka 2024 sohbet odasında cn 5000 de olup hala mülakat maili gelmeyen arkadaşların telaşı var. Ankara 5000 cn sıra verememişken Avrupa veya Asyadan mülakat alabilen arkadaşlar 10000 üstü cn sahip. Bu sıralar mülakat günü bekleyen arkadaşlara umarın en kısa zamanda mülakat mailleri gelir, ve Ankara bundan sonra bol mülakat maili dağıtır. 2025 talihlileri için ise şimdiden Türkiye den çekilişe katılanlara Ankara nın bol mülakat verdiği bir dönem olmasını dilerim.
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Güzel hype yapar ama ondan sonra çöker bence
ilk çiktiginda güzel kar vermiş fiyati düşmüş :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum