DV2025 Sohbet Odası
-
@salihcak0 bekliyoruz kardeşim ama sabır ve dualarla
-
@avar üstadım bu o zaman totem olsun umarım hepimizin yüzü güler
-
Silindi.
-
Günaydın Arkadaşlar.
-
@Ufuk-Sener Günaydınlar
-
Günaydın herkese
-
Herkese güzel bir ABD sabahından günaydın :)

-
@hasnotben Günaydınlar :)
-
good morning san francisco
-
@Murat-4 San Fransisco…. 🥲 İşte benim memleketim
-
@lawyergirl çıkınca uçak biletini beraber alalım, belki indirim yaparlar 🙂
-
Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıl dönümü kutlu olsun.. 🇹🇷
-
merhabalar, tünaydınlar. nasıl gidiyor hayat? vakit çok az kaldı
-
@lavender Bazen stresli bazen umutlu … Ama zaman çok hızlı geçiyor
-
@lavender Zaman su misali. 2024 çekilişine katıldığımı ve sayacı saat saat takip ettiğimi dün gibi hatırlıyorum diyecektim kiii 12-13 kez kaybedenler gözümün önüne geldi :)
-

-
@hasnotben dv2024 çıkmayınca dv2025 gözüme o kadar uzak gözükmüştü ki anlatamam. ama bak bir buçuk ay sonra bu da açıklanıyor
-
@lawyergirl aynı şekilde, hayırlısı diyelim ne diyelim
-
selam herkese green card için her gün yaptığım bir çalışma var eğer çıkarsa söz veriyorum burdan yazıştığım ama çıkmayan arkadaşıma bir sonraki çekiliş için onada yapacağım içimden geldiiiii :)
-
@siraysessiz Ben sonuçlar açıklanmadan evvel hatim felan indirmeyi düşünüyorum tüm ilahi kollardan hücum edeceğim özellikle kadir gecesi :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum