DV2025 Sohbet Odası
-
@Birgariphayat Nasıl da bildi 😀evet ilk üçü Florida sonuncusu California
-

Almanyada Suriyeli kaşikla kaziyarak hapisten kaçmiş gelde gülme... :)
-
Silindi.
-
Politika olarak bakmayın sadece biraz olsun gülümseyin
https://www.instagram.com/reel/C4D0wbMCr98/?igsh=Z3F0d3Bhb3l6cTVw
-
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır aktif olamıyordum nasılsınız umutlar taze mi?
-
@Doğukan-Gürsoy-0 23 yıldır bayatlamadı çok şükür :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Politika olarak bakmayın sadece biraz olsun gülümseyin
https://www.instagram.com/reel/C4D0wbMCr98/?igsh=Z3F0d3Bhb3l6cTVw
Bu bence biraz ironu yapmis gibi sezdim. Ama en eglencelisi Nebati. Aga Nebatinin yerini kimse tutamaz :)
-
@gtx295 Ahh keşke şöyle bir uyusak 59 gün sonra gözümüzü açsak ne güzel olurdu :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Ahh keşke şöyle bir uyusak 59 gün sonra gözümüzü açsak ne güzel olurdu :)
Bence olmasin... Her dakika nin bir değeri olabilir hayatta 59 günde çok şey değişebilir nacizane fikrim bu yöndedir...
-
@gtx295 Nebatinin öyle bir lafı vardı ya o aklıma geldi ondan dedim gerçi o 6 ay için söylüyordu ama oda olabilir :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Nebatinin öyle bir lafı vardı ya o aklıma geldi ondan dedim gerçi o 6 ay için söylüyordu ama oda olabilir :beaming_face_with_smiling_eyes:
Nebabi aslinda fena değil. 2 bilmediği kelime söylüyor ortami yumuşatiyor. Tabi birde dolari şimdinin yarisinda tutuyordu :) Nebati nin skeci bile var ama gerçeği daha komik :)
-
@gtx295 merhaba. yaşınız kaçtı acaba
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 merhaba. yaşınız kaçtı acaba
Hocam merhaba 29 yaşindayim.
-
@gtx295 Ben sizi en az 35-40 olarak bekliyordum :D Nacizane fikrim bu yöndedir vs. yazınca :D Biraz edebiyat tarzı konuşuyorsunuz
-
@gtx295 Ben sizi en az 35-40 olarak bekliyordum :D Nacizane fikrim bu yöndedir vs. yazınca :D Biraz edebiyat tarzı konuşuyorsunuz
Yok hocam daha oraya gelemedik. :) Nisan da kismetse 29 olacağiz onuda daha olmadik. :) Bazen aklima geleni yaziyorum o an aklima öyle geldi... :)
-
@gtx295 Ahahahaha anladım anladım :D Arada bana da oluyor öyle. Ülkece hepimiz filozof olacağız en sonunda zaten :D
-
@gtx295 Ahahahaha anladım anladım :D Arada bana da oluyor öyle. Ülkece hepimiz filozof olacağız en sonunda zaten :D
Yok ben edebiyati sevmem normalde ama nedense aklima geldi... Demek ki bazi şeyler aklimda kalmiş :)
-
.............
-
@mcvk Dolar neden yükseliyor.......??????? :))
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum