DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Napsak turist vizesine mi başvursak :beaming_face_with_smiling_eyes:
onu düşünüyorum. Baska islerim var onlari halledebilir isem turist vizesinede basvurucam :) Para isini hallettiysen ve kalacak yer bulduysan hemen basvur sen :)
-
@gtx295 Ücreti ne kadar acaba 220 dolar yazıyor ama. Açıkcası ben konsolosluk çalışanı olsam kendime izin vermezdim o yüzden red yeme oranım %70 gibi bir şey muhtemelen
Bir arkadaşım geçen gün bir vize ofisine kanada turist vizesi için başvurdu açıkcası onun sonucunu bekliyorum o oradan vize alır da bana da gc çıkmazsa orayı denemeyi düşünüyorum sadece olasılığı daha yüksek olduğu için
-
@gtx295 Ücreti ne kadar acaba 220 dolar yazıyor ama. Açıkcası ben konsolosluk çalışanı olsam kendime izin vermezdim o yüzden red yeme oranım %70 gibi bir şey muhtemelen
Bir arkadaşım geçen gün bir vize ofisine kanada turist vizesi için başvurdu açıkcası onun sonucunu bekliyorum o oradan vize alır da bana da gc çıkmazsa orayı denemeyi düşünüyorum sadece olasılığı daha yüksek olduğu için
vize ucak masrafi diger masraflar vs bir 1500$ ayirmak lazim. Tabiki birde orada gittiginde yetecek kadar para lazim :) Artik ondan sonra evlenir misin yoksa kacak mi yasarsin statunu bir sekilde degistirirmisin sana kalmis :)
-
selaaam herkese ben forumda aradım ama bulamadım ds260 formunu doldururken o an işte çalışıoruz veya işyerimiz var ama mülakat zamanı oldu ki işten ayrıldık yada işyerimiz kapandı
1)bu vize sürecini etkiliyor mu
2) birde yalan beyan vermiş gibi mi algılıyorlar sonuçta 1 günde bile hayattt herşey değişebiliyor? -
@gtx295 Çıkacağını bilsem tüm risklere okeyim ama ipsiz sapsız işsiz güçsüz benim sıfatımda birine vize verme oranlarını düşününce vazgeçiyorum nedense :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@siraysessiz bence bir şey olmaz neticede sigorta geçmişinizde o işyerinden ayrıldıysanız artık sigortanız yatmayacak yani bunu bulmaları kolay
-
@newbie97 benim takip ettiğim ve gördüğüm kadarıyla mülakat çok önemli danışamanların kişiye göre uygunsenaryo ( hikaye de diyebilirz) çalıştıklarında vize alamayan yok gibi söylenenle eldeki belgelerin tutarlığı / mülakattaki netlik/ birde yalan söylememek yani onların sistemde gördüğü şeyi sen yok dememek
-
@newbie97 bende öle düşünmüştüm ama form gönderimi ile mülakat arasında zaman oluyor ya o biraz kafamı kurcalamıştı
-
@gtx295 Çıkacağını bilsem tüm risklere okeyim ama ipsiz sapsız işsiz güçsüz benim sıfatımda birine vize verme oranlarını düşününce vazgeçiyorum nedense :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hocam is onemli degil. Yeterli paran var mi? En onemli etken para. para varsa sorun olmaz
-
@siraysessiz ds260 da hangi işte çalıştığınız soruluyor mu ben öyle bir madde hatırlamıyorum da
-
@gtx295 İş aile vs bunlar önemli bir etken turist vizesi mülakatında. Yani senin örneğin iyi bir işin varsa ailen varsa vize verme oranları çok daha yüksek. Öbür türlü işsiz bir genç bunun gidip göçmen olsa potansiyeli daha çok gözüyle bakıyorlar yani işin olsun ailen olsun seni buraya bağlayan bir şeyler sunmak lazım
-
@newbie97 2006 da aanki sıruluyordu diye hatırlıyorum şu anki güncel halini tam bilmiyorum
-
@gtx295 İş aile vs bunlar önemli bir etken turist vizesi mülakatında. Yani senin örneğin iyi bir işin varsa ailen varsa vize verme oranları çok daha yüksek. Öbür türlü işsiz bir genç bunun gidip göçmen olsa potansiyeli daha çok gözüyle bakıyorlar yani işin olsun ailen olsun seni buraya bağlayan bir şeyler sunmak lazım
Kedim var olur mu? :face_with_tears_of_joy: Beni burada tutan tek sey o malesef.
Yanliz 500k gostersek de mi is aile vs isterler :) -
@newbie97 evet oda önemli zaten hikayenin en önemli kısmı o geri döneceğine inandırma tabi bir çok başka önemli başlıklarda var
-
@gtx295 ben sana şöyle söleyeyim 2006 da mülakata girerken önümde bir adam vardı hesapta bu zamanın parası baya yüksek bir rakam vardı ( tam hatırlamıyorum ama diyelimki bugunun parası 5 milyon)konsolosluk görevlisi tak dediki bu para sizemi ait adam evet dedi görevli tak red etti ben şok olmuştum yani herşey para değil bence belkide adam sağdan soldan borç aldı hesabına yatırdı bunlarda anladı ne bileyim ben öle düşündüm kafamda
-
@siraysessiz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 ben sana şöyle söleyeyim 2006 da mülakata girerken önümde bir adam vardı hesapta bu zamanın parası baya yüksek bir rakam vardı ( tam hatırlamıyorum ama diyelimki bugunun parası 5 milyon)konsolosluk görevlisi tak dediki bu para sizemi ait adam evet dedi görevli tak red etti ben şok olmuştum yani herşey para değil bence belkide adam sağdan soldan borç aldı hesabına yatırdı bunlarda anladı ne bileyim ben öle düşündüm kafamda
ne icin vize alicakti. dv degil sanirim?
-
@gtx295 onu hiç hatırlamıyorum hatta ben ona red verdikten sonra kendi kendime ohooo dedim bu adama bu parayla vermezlerse bana hayatta vermezler deyip bi rahatlayıp saldıydım
-
o değilde benim merak ettiğim o dödemde ankara zenci konsolos çalışanı vardı ona kim gitse ret yiyordu hepimiz dua ediyorduk ona çıkmayalımdiye o duruyormu hala acaba onu çok merak ediyorum 🤣
-
@siraysessiz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 onu hiç hatırlamıyorum hatta ben ona red verdikten sonra kendi kendime ohooo dedim bu adama bu parayla vermezlerse bana hayatta vermezler deyip bi rahatlayıp saldıydım
size verdiler mi vize? :) sanirim turist vizesidir anladigim kadari ile
-
@gtx295 Fazla para göstermekte sıkıntı oluyor hocam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum