DV2025 Sohbet Odası
-
dv2025 olarak 79 gun görmek üzereyiz.hepimizi hayeller yavas yavas sarıyor :)
-
@gtx295 inmeye az kala gideceğim yere nasıl gidecem streasi bir yandan :)
-
ehliyet yok telefon yok kredi kartı yok. köyden indim şehre :)
-
@aysegl12345 merhaba bende ilk başvurumda farklı mail adresleri ile yapmıştım acemilik nedeni ile bilmiyordum maalesef :D bu senede maalesef şanssızlık eseri ise çekilişi kaçırdım maalesef :/ inşallah bu seneki ekim'i sabırsızlık ile bekliyorum şimdiden dv-2026 Green card çekilişi içinde Türkiye dahil olmayabilir diyorlar maalesef Meksika sınırı yüzünden sürekli akın gittikleri için ne kadar doğru bilmiyorum :/
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Gc vize süreci bitmiş İstanbul-Los Angeles uçuşunda takmışsın kulaklığını kapamışsın gözlerini…
https://youtu.be/YdXBWsFc-0U?si=qyqPQ0QFe_XzolDA
Şuanki halim...
-
Herkese iyi akşamlar :)
-
Merak ettiğim için soruyorum. GC çekilişi mayıs ayının 1 de mi yapılıyor. Bilgisi olan var mı acaba.
-
@gtx295 İyi akşamlar :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 İyi akşamlar :)
80 gün altina girdik... :) herkes heyecanli mi?
-
@gtx295 90 lar hiç bitmemişti 80 ler daha uzun geldi 70 ler daha daha uzun gelecek hiç inmesemiydik acaba çift hanelilere :D
-
@gtx295 90 lar hiç bitmemişti 80 ler daha uzun geldi 70 ler daha daha uzun gelecek hiç inmesemiydik acaba çift hanelilere :D
Çikarsa o gün çok güzel olucak. :) Gerçi çikmasada muhtemelen eb3 ve türevlerini düşünüyorum artik.
-
@gtx295 Çıktığını düşünelim hocam, o gün geldiğinde alacaklıymışız gibi siteye girip istediğimizi almamız lazım, evrene pozitif pozitif mesajlar yollayalım, gerekirse konfetileri felan hazır edelim, bu sene bizim senemiz :)
-
@gtx295 Çıktığını düşünelim hocam, o gün geldiğinde alacaklıymışız gibi siteye girip istediğimizi almamız lazım, evrene pozitif pozitif mesajlar yollayalım, gerekirse konfetileri felan hazır edelim, bu sene bizim senemiz :)
inşallah diyelim :) )) Haklisin kötü şeyler düşünmemek lazim :) Bu sene bizim senemiz :) )))))
-
@aysegl12345 birden fazla başvuru yapabilirsiniz zaten sistem direk engel koymuyor ama elenme nedeninizden biri olur
-
@Emre-Kurtulmuş Yabancı forumda böyle uyarı aldığını yazanlar olmuştu deneyip

-
@gtx295 Yalnız bu 79 kilis i hiç beğenmedim. Şöyle bir google haritalardan geziyorum şehri adım başı kaçak kat çıkmışlar. Kaçak tek katta yetmemiş 2 şer 3 er çıkıyorlar :)
-
@gtx295 Yalnız bu 79 kilis i hiç beğenmedim. Şöyle bir google haritalardan geziyorum şehri adım başı kaçak kat çıkmışlar. Kaçak tek katta yetmemiş 2 şer 3 er çıkıyorlar :)
Klasik... 79 un biran önce geçmesi dileği ile :) tek haneli rakamlari görmek istiyorum ben :) )))))
Bu arada gitmek isteyenleri hayali hangi eyalet?. Benim için sessiz sakin olsun heryer olur :D
-
@newbie97 aynı mail yada telefon numarasını girmeye çalıştığı için o hatayı almıştır büyük ihtimalle bu bilgiler farklı olduğu sürece mükerrer başvuruya izin veriyordu ama daha sonra eleneceğiniz bir durum oluşturucak
-
@Emre-Kurtulmuş Benim de gelmişti aklıma bu yöntem ama youtube dan vs araştırıp hiç girişmedim böyle işlere ne de olsa çok basit ikinci başvuruyu tespit etmek hintli bir yazılımcı bile çalıştırsalar çözer işi :beaming_face_with_smiling_eyes: Elendikleri durum nasıl acaba yani direk has not been selected mı görüyorlar yoksa farklı ekran mı yada bir sonraki sene başvurmama engeli felan mı
-
@gtx295 Hele bir çıksın eyaleti işi düşünecek o kadar çok zamanımız oluyor ki şu an hiç düşünmüyorum bunları
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum