-
@MySea Eğer C1 dil seviyesi yapıp, sertifika alırsanız ve kendi geçiminizi temin edip devlete yük olmuyorsanız, vatandaşlık testinide geçip 3 yılda vatandaş olabiliyorsunuz. Yapamazsanız 5 yılda vatandaş olmak için B1 dil seviyesi lazım. 5 yılda o da olmuyorsa bir zeka sorunu var demektir. :)
Şu anda gelişmiş ülkeler arasında en kolay vatandaşlık veren ülke Almanya. Yeter ki oturum alıp yerleşin.
-
cifte vatandaslik iyidir.almanyada 60 yil sonra turklere ve diger irklara cifte vatandaslik hakki taniyor, hayirlii olsun.almanyaya ilk giden bir iki kusak en cok ezilenlerdir.
-
@MySea Almanya doğumluyum babamda 40 yıldır Almanya da yaşıyor ondan vatandaşlık için başvuru yapıcam
-
Silindi.
-
@ayvalik10 Hangi sehir Almanya'da? Bu arada hayirli olsun o zaman 😉
-
@MySea çok sağol ancak daha hiçbir şey belli değil en güneyde avusturya sınırında isviçre ortak göl var. bodensee gölü onun çevresinde olan şehir friedrichafen yaşıyor
-
Dv2022 den beri çekilişe katılıyorum ve çıkmıyor bu yıl da kız arkadaşımla katıldık mayısta çekiliş sonuçlarını bekliyoruz ama heyecan ve umut yok desem yeridir. İkimiz de inşaat mühendisi olduğumuz için Almanya göçmenliği mantıklı ve diğer ülkelere göre kolay geliyor ama gönlümde de Abd yatıyor. Diğer bir seçenek Eb-3 ise 20-25k dolar harcama yaparak 3 yıl gibi bir zaman aldığı için içime sinmiyor açıkçası. Ufak ufak Almanca çalışmaya başladım mayıs ayında bir sürpriz olmaz ise ilerleyen süreçte Almanya için adım atacağım.
-
-
silindi.
-
Bana da bir yol gösterin nasıl bir adım atmalıyım Almanya için arkadaşlar
-
@JesusLord, içinde söyledi: Almanya Göçmenliği
Bana da bir yol gösterin nasıl bir adım atmalıyım Almanya için arkadaşlar
bir çok adım var, size uygun olanı bulmak için sizi tanımak lazım.
son mezun olduğunuz diploma ? almanca dil bilginiz ? resmi iş tecrübeniz ? bir sürü etken var.
-
Almanya davet mektubu hakkında bilgi almak istiyorum bilen arkadaşlar bana ulaşabilir mi?
-
-
Ulusal vize - serbest meslek vizesine başvurdum. IDATA da daha atama yapılmadı. Hukuk danışmanlığı üzerinden eşim adına oturum alıp yerleşmeyi düşünüyoruz. BU konuda bir çok danışmanla görüştük. Konu hakkında bilgi paylaşmak/almak isteyen varsa, benimle iletişime geçebilir
-
Serbest meslek vizesi ile avukatlar Almanya’da hukuki danışmanlık yapabiliyor ve eşleri de çalışma izni alabiliyor. Şartlar oldukça kolay. Sadece kapsamlı bir iş planı hazırlamak gerekiyor
-
Bu ileti silindi! -
-
@MySea, içinde söyledi: Almanya Göçmenliği
Fransa yok? Fransaya kaçak yollamaya devam o zaman :face_with_tears_of_joy:
-
...avrupa kacak gocmenlerden bikmis durumda,bu kacaklar birde gittikleri ulkelerdede bana bakmadilar diye terror yaratiyorlar..kendim avrupa devletlerine hak veriyorum..
..israil gazzeyi isgal edince hukumet bir miktar gazzeyili getirmek istedi,muhalefet partisi libarel parti lideri hemen karsi cikti,bir cok vekillerde bu lidere destek cikinca gazzeden multeci getirmeyi durdurdular..kaxak gocmenlerin avrupaya gecis kopruleride turkiye oluyor,her gun haberlerde kacak gocmen yakalandigini okuyorum,turkiyeye girisi bir turlu onliyemiyorlar. -
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum