DV2025 Sohbet Odası
-
@lawyergirl Önceden yaş konusuna çok takılırdım. Hatta kuzenimle konuşurken '' 25 yaşımdan sonra zaten hayallerimi gerçekleştirsem neye yarar'' cümlesini çok kurduğum oluyordu ama önemli olanın yaş olmadığını forumdaki yaşça büyük insanların verdiği mücadeleleri, yaşım zaten şu, bu oldu demeden hayallerinden vazgeçmemelerini okuyarak, hayatlarına şahit olarak anladım. Hiç unutmam iki ya da üç sene önce bir abla ile sohbet etmiştik forumdan. Yaşı 45 olması lazımdı sanırım tam hatırlamıyorum. 16 yaşında kızı vardı ve üniversiteyi abd de okusun istiyordu. Sadece sıcak bir yaz akşamı akşamüstü sahilde arkadaşları ve ailesi ile geçireceği huzurlu anları olsun istiyordu ve e önemlisi sadece hayatta kalmaya çalışmaktan çok yoruldum cümlesiydi. O yüzden hiçbir zaman umudumuzu kaybetmek yok. Bir gün her şey gönlümüzce olacak :)
-
@Atlantis00 Hala 26 olduğuma bile inanamıyorum bu arada :) Eskiden 26 yaş çok şey gelirdi gözüme....
-
@lawyergirl savcılığa geç odamı kötü :)) yargı izlerken neden savcı olmadın diyorum kendime sonra tembeldin ders çalışmayı okumayı sevmezdin diye cevap geliyor :)) çok şükür ayaktayız.
-
@Ufuk-Sener Herkes dizilerdeki gibi sanıyor savcılığı yahut avukatlığı :) Gerçek hayat çok farklı... Görmek bile istemezsiniz, umarım görmek zorunda da kalmayın herhangi bir hukuki ihtilaf nedeniyle
-
@lawyergirl bende 41 olduğuma çok hızlı 30 dan sonra nasıl geçti anlayamadım :))
-
@lawyergirl amin inşallah buradaki herkes iyi insanlar - iyi insan olarak kalalım kötülük çok kötü iyilik iyidir dostlar. hepimiz Allaha emanet olalım.
-
@Ufuk-Sener çocuklarımıza iyi insan olmayı merhametli insan olmayı öğretmeliyiz.
-
@Ufuk-Sener Kesinlikle katılıyorum çok haklısınız
-
amerika hayellerine düştüğüm gibi kendimi yine burada buldum :)
-
@lawyergirl New York ta iyi avukatlar saatliği 400 dolara çalışıyor bilgin olsun :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Ufuk-Sener kesinlikle çocuklarıma öğreteceğim şey Allah cümlemizin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştırsın
-
@siraysessiz AMİN ECMAİN
-
@Ping-PONG Yani kurs mu yoksa özel ders mi daha verimli olur diye sormak istemiştim aslında o yüzden, teşekkür ederim
-
Merhabalar herkese geçen sene başvuruyu kaçırdıydım bundan bir öncesinde tamamen acemlikle ilk başvurumda 2 defa başvuru yaptım ve bundada elendim inşallah bu sefer başaracağım inşallah doğru olarak Samsun'dan kimler var acaba bu sene yada başvurmayı düşünenler var mı Samsun'dan :)
-
https://www.instagram.com/reel/C2xQXFTshT_/?igsh=cGlucXo3c2s3bmxs bu reels bizi anlatıyor arkadaşlar
-
Oooo sayfa bugün geveze. 4 sayfa birikmiş valla. Ateş harlamaya başladı sanırım 🔥
-
@hadi-BE 1000 i geçmeyiz bu sene bence, her gün 7,5 yazarsak zorlarız ama zor gibi :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Oregon - Washington - Montana eyaletleri aşırı ilgimi çekiyor. İnşallah Amerika'ya gittiğimde bu üç eyaletten birinde yaşamak istiyorum. Hayaller çok fazla. Yaş 26. Hayat bizi nereye götürecek bakalım. Umarım hepimizin her şey gönlünce olur. :)
Oregon için doğası müthiş diyorlar. Oraya yerleş de ziyarete gelelim 😁
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE 1000 i geçmeyiz bu sene bence, her gün 7,5 yazarsak zorlarız ama zor gibi :beaming_face_with_smiling_eyes:
Üşenmedim baktım. Şu an 347. sayfadayız. 2024 sohbet odasında 347. sayfayı 19 Ekim 2022'de yapmışız. Yazışma hızında 3,5 ay gerideyiz gibi gibi.
-
@hadi-BE Zaten sonuçlara da 3 aydan az kaldı, epey çene yormamız lazım :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum