DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97 bence yeni bi meslek öğrenebilirsin. Aşçılık pizza ustalığı veya kadın/erkek kuaförlüğü. Bunların yanına kelime öğrenebilirsin. Ben çalıştığım için bunları öğrenme şansım yok. Ama saydıklarımı fırsat olunca en az birini öğrenme gayreti göstereceğim. Bunlardan biri oyundan çok faydalı olacaktır bence.
-
Silindi.
-
@hasnotben bal bizde satıyoruz genelde elden, internet üstünden satacak kadar çıkmıyor, sizinki kendi balınızmı.
-
@hasnotben Meslek lisesinden aşçılık mezunuyum zaten hocam ama günün birinde aşçılıkla ilgili bir şey yapar mısın diye sorarsanız asla :beaming_face_with_smiling_eyes: Zaten tek yaşadığımdan her türlü yemeği kendim yapıyorum dışarıdan çok nadir söylerim
-
@newbie97 ingilizceniz iyi değilse dizi film izleyebilirsiniz geliştirmek için
-
@lawyergirl İngilizceden ziyade bu aralar netflix almayı düşünüyorum daha önce hiç almadım ama çekincelerim var ya beğenmezsem diye. Çünkü çoğu netflix dizisini internetten izledim ben ve izlenecek güzel bir şey kaldığından şüpheliyim
-
@hasnotben mesela türkiyede bu mesleklerden biri yada birkaçının sertifikasına sahipsiniz meb onaylı. orda geçerli değil diye biliyorum tekrar orda kursa gidip sertifika almak gerekiyor dimi ?
-
@Murat-4 evet hocam kendi organik üretim çiftliğim var
-
@siraysessiz Olmuyo 😀
-
Merhaba mülakatta amerika’da akraba vs var mı diye soruluyor mu ?
-
@qwe19 merhaba soran görevliler de var sormayalar da. Orada bir tanıdığınız ya da akrabanızın olup olmamasının mülakat seyrini olumsuz etkilediğine rastlamadım.
-
@hasnotben teşekkür ederim hocam
-
@qwe19 rica ederim. Forumun diğer konularını okumanız faydanıza olacaktır. Mülakat ve diğer evrelere dair her şey var. Yararınıza olacaktır.
-
günaydın. iki haneli günlere düşmeye çok az kaldı.
-
Günaydın. Güzel bir hafta geçiririz umarım.
-
Günaydın herkese
-
Günaydın
-
Günaydın ah Amerika üzümlü kekim :))
-
@JesusLord :))) günaydınlar,
-
Hepinize günaydınlar arkadaşlar. Haftanın ilk gününde iş yerimde 'dosya taşıma' kelimelerini aratıp okuyorum ve yeni öğrendiğim bilgilerin olduğu iletileri kaydediyorum. Kolay gelsin hepinize :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum