California Eyaletinde Resturant Müdürlüğü İşi
-
Herkese merhaba.
Bir yıl önce Amerika'ya geldim. Üniversite mezunuyum. California ehliyetim mevcuttur. 15 yıllık restoran müdürlüğü (FOH) tecrübem var ve şu anda yeni bir iş arıyorum. Müşteri hizmeti ve restoran yönetimi konusunda deneyimliyim. Çalışma saatlerini problem etmiyorum. Taşınma konusunda bir sıkıntım yok ve iyi derecede İngilizce konuşup yazabiliyorum. Özellikle Los Angeles ve San Francisco olmak üzere California eyaletinde yardımcı olabilecek kişilere CV'mi gönderebilirim.Şimdiden çok teşekkür ederim!
Saygılarımla. -
@human75 sadece linkedin 943 ilan var sen hangilerine başvuru yaptın. Aşağıya sana link bırakıyorum
-
ayvalik10, link icin cok tesekkurler.
-
@human75 daha indeed linkleri var. Sen önce burada ki müracaatları sonra indeed olanlara başvuru yapmaya başlarız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg