Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

California Eyaletinde Resturant Müdürlüğü İşi

Benzer Başlıklar

• 1 Oy
    1 İleti
    234 Bakış
    Y
    Boston’da E-2 Yatırımcı Vizesine Uygun Satılık Turk Restorani ve Coffee Shop Herkese merhaba, Boston’ın gözde ve merkezi bir lokasyonunda, yıllardır başarıyla işletilen bir Turk restoranı ve hemen yanındaki butik kahve & tatlı dükkânımiz satışa sunulmuştur. Sağlıklı, ev yapımı lezzetler ve özgün tatlı-kahve konsepti ile güçlü ve sadik bir müşteri kitlesine sahip bu işletmeler, kârlı ve oturmuş operasyonlarıyla öne çıkmaktadır. Satış, tüm ekipman, marka hakları ve mevcut operasyonla birlikte devredilecektir. İşletmeler, E-2 yatırımcı vizesi başvurusu için gerekli tüm kriterleri karşılamakta olup, geçiş sürecinde satıcı tarafından tam destek sağlanacaktır. Ilgilenenler bana ulasabilir.
  • California'da kalacak yer ariyorum

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    144 Bakış
    L
    Merhaba, Ayın 29'unda H1B vize mülakatım var. Geldiğimde geçici kalabileceğim bir yer arıyorum. Öncelik sıram Fremont, San Jose, Palo Alto çevresi. Şimdiden çok teşekkürler
  • Seattle-Washington İş İlanı

İlan ve Duyuru
    2
    5 Oy
    2 İleti
    715 Bakış
    T
    Merhaba ben ilgileniyorum , acaba telefon numaranızı özelden yazabilirmisiniz ?
  • California'da Boş oda aryorm.

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    290 Bakış
    Y
    selam, Los Angeles veya Orange County yakınlarda oda bakıyorm, boş oda olan veya oda arkadaşı aryan varsa lütfen benimle iletşime geçsin. tnx
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k