Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sağlık randevusu

Benzer Başlıklar

• DV mülakatında sağlık veya başka bir nedenle vize reddi almak

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    14
    0 Oy
    14 İleti
    2k Bakış
    U
    Merhabalar sevgili adminler bir şeyi merak ettim aslında bu başlığa uygun bir soru olabilir, DV mülakatında yanına gideceğimiz kişi (kuzen,ağabey vs.) zamanında out of status kalmışsa ama şu an yasal olarak yeşilkarta sahipse bir problem olabilir mi sizce talihli için veya bunu sormadan da görebilirler mi ?
  • COVID-19 Sebebiyle USCIS Mülakat Randevusu Ertelenenler

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    0 Oy
    1 İleti
    124 Bakış
    ErbaturE
    Merhaba, yabancı forumlarda bu konu hakkında yazılar gördüm ancak Türkçe olarak bir içerik bulamadım. ABD’de bulunan ve pandemiden önce mülakat (Interview) tarihi gelen ancak COVID-19 sebebiyle randevusu ertelenen kişiler var ise bu başlık altında güncel durumu konuşabilirler. Örnek; Green Card, Vatandaşlık, İltica vb. türler için yüzyüze görüşmesi planlanan ancak ertelenen kişiler.
  • Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

432
    1 Oy
    432 İleti
    38k Bakış
    O
    @gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
  • Sağlık kontrolü Göz

6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    gkhanfeezG
    Bilgilerinizİ kimse göremez özel muayene orası sigorta kullanılarak yapılan işlemlerinizi aile doktorunuz görebilir. Başka kimse göremez. Aynı şey diğer bütün devlet işleri içinde geçerli Amerika hiç bilginzi göremez sizin verdiğiniz bilgiler ve bunları belgelerle doğrula islemleriniz var sadece
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k