DV2025 Sohbet Odası
-
@Riethian, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Eluinwe Abi ister çıksın ister çıkmasın ben yine her sene olduğu gibi Nisan ortası Amerika'da ev bakmaya başlarım hehehe. Artık hayat rutini oldu :))
Şu an bende bakıyorum :))
-
@JesusLord Houston :heart_suit:
-
@JesusLord Houston :heart_suit:
Forumun göz bebeği zaten :D
-
@JesusLord valla şahsen Lone Star Texas’ın benim gözümde ayrı yeri var. Texas Cumhuriyetinin bir ferdi olmadan ölmek istemem 😂
-
@JesusLord valla şahsen Lone Star Texas’ın benim gözümde ayrı yeri var. Texas Cumhuriyetinin bir ferdi olmadan ölmek istemem 😂
Evet ilk etapta herkes için tx uygun oluyor sonradan içselleşiyor sanırım, ben kuzey eyaletleri aşığı olduğum için 1-2 yıl içinde kaçacarım tx’dan :))
-
arkadaşlar bu sene başvurularda pasaport şartı var mı bilen var mı? ona göre pasaport çıkartmak için başvurayım.
-
@freedom, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
arkadaşlar bu sene başvurularda pasaport şartı var mı bilen var mı? ona göre pasaport çıkartmak için başvurayım.
Hayır yok, gelecek gibide durmuyor :)
-
Trump gitmeden önce Greencard şartlarını degistircekti sanırım öyle birşey vardı gelirse ortalığı karıştırır Almanya gibi puan sistemine falan geçer 😀
-
@Onurfidan zaten yapacağı oydu. Puanlama sistemine geçmeyi planlıyordu. Bu seneye bir müdahelesi olamasa da seneye olabilir :))
-
DV2025 Başvuruları ne zaman başlıyor?
-
Selamlar herkese bende bir sene ara verip tekrardan girme kararı aldım kısmet artık eşim içinde başvuru yapacağım içimde daha öncekiler gibi ümitsiz değil de sanki çıkacağı gibi bir his var bütün masraflarımı kıstım ki şöyle örnek vereyim arabasız bakkala gitmeyen bir kişiydim artık şahsi aracım yerine servisle işe gidiyorum yıllardır aklımın ucundan geçmeyen kenara para koyma fikri şimdi en büyük çabam oldu en azından çıkmasa bile kenarda birikmiş param olur mantığına büründüm😂
-
Merhaba herkese nasılsınız?
Size bugün 4 aylık Manavgat surecemi anlatmak istiyorum kendimi Türkiye'de değilde başka bir ülkede hisetim açıkçası
Yabancıları gözlemleyip şaşırdığım şeyle size anlatmak istedim1-Yolda yürürken karşıdan gelen bir yabancının size selam vermesi, sizle muhabete girmesi ,güler yüzlü olması...
2-Yolun boş olmasına rağmen kırmızı ışık diye beklemesi tabi sadece yabancılar bekliyor bizim Türkler...🙂 bunu da geçtim yabancılar da bakıp bakıp ne yapıyor bu adam diye sorguluyorlar
3-acayip rahatlar toplum içinde herşeyi yapabiliyorlar(özellikle Ruslar)
4-çok cömertler en ufak bir hizmete bile bahşiş veriyorlar Almanlar(bir örnek vermek gerekirse geçenlerde ATM gitim para çekmek için ben A atmsinde işlem yaparken yaşlı alman kadinda c de yapıyordu Almanca birşeyler geveliyordu her ne kadar anlamasam da bir sorun olduğunu anlamıştım yanına gidip Google çeviriyi kullanıp Almanca bir sorun mu var dedim oda ATM Türkçe hiç birşey anlamıyorum dedi bana yardımcı olurmusun olurum dedim parasını ATM den çektim kadına verdim tam gidiyordum buda senin bahşişin dedi teşekkürler edip giti
Tabi bunun gibi bir çok olay daha oldu5- trafik kurallarına acayip önem veriyorlar Bizim magandalar gibi değil arabayla veya motorla fark etmez yaya geçidine 1 adım attığım gibi 5-10 metreden önce duruyorlar
Aklıma gelenler şu anlık bu kadar gelirse güncelleme yaparım
Ve İyi günler herkese 😊
-
@ayvalik10 hadi bakalım bu sene her şey gönlümüzce olsun o zaman :)
-
@Sabri-FT Eğitimin önemini en güzel şekilde ifade eden bir yazı olmuş, toplumun cahilliği ve eğitimsizliği yüzünden her şeyin hak görüldüğü bu memlekette en fazla ne yaşanabilir diye düşünürken daha fazlası meydana geliyor. Sizleri Celal Şengör'ün çok anlamlı bir mesajı ile baş başa bırakıyorum...
-
@waterman Aynısını ben yazıcaktım sımdı :)
-
@Riethian Muhtemelen bir yandan bazıları için iyi bazıları için kötü birşey.
-
@Sabri-FT 5 yıl manavgat'ta yaşamış biri olarak. Yerli halkı ve özellikle Konya'dan gelip önceden arsa almış yaşlı kesim tamamen insan düşmanı. Gözlerini para bürümüş, kaba, cahil insan topluluğu. Manavgat cennet gibi bir yer fakat yerli halkı ve Konya'dan göçmen tayfa kesinlikle gelişememiş. Uyum sağlayamamış. Beni ülkemden ve milliyetimden soğutmuş insan topluluğu...
-
@Atlantis00 evet bu konuda sana hak veriyorum
Konyalilar kusura bakmasın ama manavgatiaki Konyalilarin çoğu baş belası iyisine deni gelmedin min diye soran olursa çok iyileri de var ama geneli 🙄 -
Aranızda Schengen alabilen varsa dm’den konuşmak isterim arkadaşlar soracağım bir kaç şey olacak
-
@sefa238 4 Ekim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum