@okanatan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@JesusLord, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@JesusLord, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
merhaba arkadaşlar ,
Şubatta askere gidiyorum 6 aylık bu süreç sonuçların açıklanacağı çıkarsada ds260 formunu dolduracağım mayıs ayınıda içine alıyor askerdeyken nasıl formu dolduracağım forumda yazan askerlik yaptınız mı sorusuna evet/hayır dan hangi cevabı vereceğim hiç bilmiyorum
benim durumumda olan arkadaşlar var mı acaba ?
Bence güvendiğiniz yakınınız aileniz dostunuza ds260’ı yaptırabilirsiniz zaten askerliğiniz bitmiş olacak o süreçte. Bazı arkadaşlar ds260 örneğini indirip önceden dolduruyor sadece bakarak doldurması kalıyor. Sizde önceden doldurup sizin yerinize bakarak dolduracak birini bulursanız askerliğinizi bitirdi olarak yazabilir zaten bitirmiş olursunuz. Tabii ki önce hak kazanmanız gerek ilk başvurunuz olduğu için acele etmeyin derim kazanamazsanız üzülürsünüz yani akışına bırakın ama dediğim gibi önceden ds260 örneğini doldurun ve sizin yerinize eğer çıkarsa dolduracak kişiyi ayarlayın. Askerliğinizin iyi geçmesini dilerim iyi akşamlar 
Bitiş tarihine temmuz olarak doğrusunu yazmak lazım ozaman değil mi? Sonra demesinler mayısta formu doldurdun daha 2 ayın var nasıl bitti Şuan askerdesin
Önceden ds260’ı her şey bitmiş ve hazır gibi doldurursanız sorun olmaz. Zaten siz oradayken bitmiş olacak, sadece ds260’ı doldurmanız kalmış olacak. Örneklerini alıp doldurun, askerde nasıl doldurduk gibi bir soru geleceğini sanmam. Tabii bunu doldurup hazırlayıp senelerce bekleyenler var. Sizin ilk senede kazanacağınızı düşünmeniz güzel ama insanlar senelerce bekliyor
dediğim gibi hazır doldurun ve kazanırsanız sizin yerinize gönderecek bir kişiye atın
Teşekkürler cevaplar için. Gönül ister hakeden isteyen herkes kazansın, bir şans Loto sonuçta bu sene olmazsada hayırlısı dicez artık elden başka bişey gelmiyor maalesef
Rica ederim evet öyle sizde hayatınızı daha iyi hazırlamış olursunuz, yanlış anlamayacağınızı bildiğim için üzülmenizi istemediğim için bunları yazdım. Çünkü atlatmak kolay olmuyor. Umarım ilk başvuruda kazanan şanslı insanlardan biri olursunuz/ Sizin için en iyisi ds260’ı hazırlamak ve beklemek. 5 senedir olumsuz yazıyı gören biri olarak söylemek istedim, bol şans dilerim umarım hayallerimize kavuşuruz hepimiz