-
az önce arkadaşım bahsetti, açılmış başlık varmış :) konuyu haftaya tekrar incelemek üzere, bir hortlatayım dedim.
-
Arkadaşlar merhaba ,
Wisconsin Appelton da mümkünse free kurs önerisi olan var mı ? Ya da akşamları 20:00 den sonra yahut sabah 07:00 / 09:00 arası ücretli kurs veren yer önerisi olan varsa çok sevinirim. Google'da çok fazla yer çıkıyor ama saat konusunda netleştiremedim. Değerli destekleriniz olursa çok sevinirim -
@mavisland @frozen @xpowerglide benim burada sıklıkla paylaştığım tüm hayatınıza lazım olacak bilgileri içeren dosyayı indirmediniz anlaşılan tekrar linkini koyuyorum ücretsiz amerika içinde dil kurslarını bulacağınız link
Bu aşağıdaki linkten de dosyayı indirebilirsiniz
https://drive.google.com/file/d/1IRupnUd-5cJ8vuh9a9Q5qwIKRDEsetah/view?usp=sharing
-
@divionyedi Merhaba bahsettiginiz kurslar hangi eyalet ve sehir icin gecerli acaba? Link veya bilgi paylasabilir misiniz rica etsem? Tesekkurler.
-
@janedns bir üstte ki linkten eyaletinizde ki hatta bölgenizde ki kursları bulabilirsiniz denediniz mi eğer göstermiyorsa linki kontrol ediyim
-
Merhaba arkadaşlar yanlış anlamazsaniz bu konuda sizlere fikrim olacak. Gc talihlisi olduktan sonra belediye veya halkegitimlerin ilgilizce kurslari oluyor a1-a2 şeklinde bunları değerlendirmenizi tavsiye edebilirim. Ben esim ile aktivite olsun diye A1 ve a2 seviyelerini aldık. Baya faydası da oluyor çalışırsaniz
-
@ayvalik10 Linkten ulastim tesekkurler.
-
Bu ileti silindi! -
@EMRE-BİŞGEN bilgilendirici olmuş teşekkürler
-
@EMRE-BİŞGEN teşekkürler emre bey.
-
@EMRE-BİŞGEN Kütüphanelerde ücretsiz kursların olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler bilgilendirme için :)
-
@EMRE-BİŞGEN tesekkurler :clapping_hands_light_skin_tone:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum