Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2'ye Uygun İşletmeler

İlan ve Duyuru
9 7 1.1k 10

Benzer Başlıklar

• E2 yatırımcı vizesi veya statü değişimi için uygun Satılık Tır

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    163 Bakış
    M
    ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
  • Yeni Dogum Yapan Anneye Yardimci Araniyor

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    279 Bakış
    B
    @selinr Merhaba , Çalışma vizesiyle Türkiye ' den kabul ederseniz Amerika ' da yaşamak istiyorum. Hepimizin bildiği bir markada satın alma uzmanıyım. Bebeğinize ve size seve seve destek olurum. Eğer düşünürseniz 5303375878 numaralı hattan detaylar için iletişim kurabiliriz. Sevgiler.
  • Zora Motors Yeni Yerinde!

İlan ve Duyuru
    35
    46 Oy
    35 İleti
    1k Bakış
    semaviS
    Tesekkurler Arkadaslar guzel dilekleriniz icin. Her ticaretin zorluklari var. Genel olarak suan itibariyle Amerika'da hemen hemen tum ticaret kollari istenilen seviyede degil. Bu sadece ticaret yapanlarla ilgili de degil, maasli calisan arkadaslardan da is kaybi yasayanlar yada istedigi fiyatlara is bulamayanlar oluyor. Maalesef pandemide yedigimiz hurmalar simdi bir sikinti yaratiyor tum Amerika'da. Bakalim secim sureci ve sonrasi nasil bir Amerika olacak. Yeni gelecek arkadaslara dikkatli olmalarini oneririm. Oyle gaza gelip takistle araba islerine falan girerken iki kere dusunsunler.
  • E2 vizesine uygun isletmemi satiyorum

İlan ve Duyuru
    1
    1 Oy
    1 İleti
    509 Bakış
    R
    2017 senesinde California’da yaptigim kucuk yatirim ile E2 vizesi aldim. Kendi markamiz ile nutraceutical konseptinde uretim yapip Online satis yapmaktayiz. Vizemizi takip eden 2 sene icinde, dunyanin 5. Buyuk ekonomisi olan Kaliforniya’da isler hizli gelisti. Ben ve ailem basarili gecirdigimiz 3 yilin ardindan; is yaptigimiz firmalardan birinin verdigi sponsorluk ile statumuzu degistirdik. 2 cocugumuzla Kaliforniya Orange County de yasiyoruz. Ciddi satis / odenmis vergi/ 3 yil gecmisi olan / uygun kira kontratli ofisi ve deposu olan isletmemizi satmak istiyorum. Statu degisikligimizden dolayi artik E2 ihtiyacimiz kalmamistir. Sirket calismaktadir. Borcu yoktur. Ozellikli urunler ve markalari uretmekte ve ozellikli bir anlasma ile satmaktadir. Ilgilenen degerli arkadaslarin [email protected] adresinden ulasmalarini rica ediyorum. Saygilarimla
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k