DV2024 Sohbet Odası
-
21.sene ne bana ne eşime :)) 50 yaşıma kadar devam :)) Yaşım 43. Benden geçseniz hiç kafanıza takmayın. O sene bu sene değilmiş sadece. :)) Devam.
-
2024 olmadı :(
-
@cetinakkaya yani 21 yaşınıza girdiğiniz günden 210 gün içinde mülakat alırsanız kabul edilirsiniz
-
Ciddiyim bakanlar nasıl bakıyor bende sayfa asla açılmıyor
-
@JesusLord Hem Edge hem Chrome aynı anda sayfayı aç ve devamlı reload yap.
-
Bu sene pek çıkan yok gibi
Hata felan olabilir mi -
@Riethian resmen motivasyon kaynağı olarak dikkate alınacak adamlardansınız 👏🏻
-
@ayseekin35 yanlış gördük o zaman , bir dahaki sefere umarım çıkar
-
@Engin-0
İlk eşime baktım. Çıkmadığını gördüğümde bir heyecanla kendiminkini denedin. Bana da çıkmadığını görünce istemsiz bir kaç damla yaş aktı gözlerimden. Sanırım artık başvurmayacağım. Bunca sene çıkmadıktan sonra önümüzdeki sene çıksa bile gidecek ne gücüm kaldı ne motivasyon -
Ben ve eşime HNBS .Artık başvurmam muhtemelen. Bana Almanya yolu göründü.
-
@JesusLord hocam bakamadıysanız yardım edebilirim
-
@willhelm, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Engin-0
İlk eşime baktım. Çıkmadığını gördüğümde bir heyecanla kendiminkini denedin. Bana da çıkmadığını görünce istemsiz bir kaç damla yaş aktı gözlerimden. Sanırım artık başvurmayacağım. Bunca sene çıkmadıktan sonra önümüzdeki sene çıksa bile gidecek ne gücüm kaldı ne motivasyonGeçmiş olsun tanrı daha iyilerini versin
-
TLC'de Mursel'i izlerken dalga gerçerdim, artık her green kart çekilişinde reis bizle dalga geçer :DD
-
Bu ileti silindi! -
@JesusLord isterseniz özelden yazın yardım edebilirim
-
Çıkmadı ve yıkıldım diyebilirim.
Tek sorun ekonomik nedenler değil kendimi bu topluma ait hissetmiyorum. Mental olarak ben zaten evimde değilim ki ABD de yabancı olayım. Burada olmanın bana ruhen zarar verdiğini düşünüyorum ve başka bir ülkede yeni bir yaşam kurmayı bunun için istiyorum. ABD yi seçme nedenim ise adapte olması en kolay ülke olduğunu düşünüyorum. dilinin en global dil olması, ekonomiden dolayı yeni yaşamı kurup adapte olmak daha hızlı, çogunluğun zaten göcmen olduğu için yabancı birinin garipsenmemesi gibi bir sürü neden var.
sonuçlar acıklanana kadar sabrettim artık akla gelen her yolu deneyeceğim başka şansım yok. Ya hayattan kopacagım yada tekrar bağlanacağım bununda benim elimde olduğunu düşünüyorum. -
Bu ileti silindi! -
@Ersin-Battal ilk başvurunuz mu hocam
-
2 x HNBS Gençler..
-
@Özgür-Can evet
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum