DV2025 Sohbet Odası
-
Nerede kalmıştık? :)
-
Bu sene de olmadı umutlar seneye kaldı.
-
Bu sene de olmadı 2025 için yerimizi ayırtalım nasip :)
-
5 de olmadı 6. için yerimizi aldık ... kısmettttt
-
Ne ara 2025 açtınız da bu kadar yazıştınız arkadaş.. :)
-
Geldik buradayız..
-
Arkadaşlar DV-2024 için başvurduk ancak başı yeteri kadar iyi vuramadığımızdan dolayı Has not been selected oldu. Artık buradan devam diyoruz kazanan kişileri tebrik ederim.
-
yerimi alayım hemen, ya nasip
-
Yeni bir sene, yeni umutlar.
Hayırlısı artık 😊 -
tilki geldi kürkçü dükkanına. beklemek ve ümit etmek de güzel şey...
-
Bende şöyle yerime geçip bekleyeyim
-
@hadi-BE Senin noldu? Çıkmadı bana da. Bir daha da saçma sapan heves edip durmam. Yok o sene bu sene yok bilmem ne. Yine bir ton gitmek için hevesi olmayan hatta gitmeyecek kişiler çıkmıştır çoğu. Seneye görüşmek üzere artık arada gelir sohbet muhabbet okuruz.
-
şunun şurasında 2025 ne kaldı canım :)
-
Silindi.
-
2025 için vaziyet aldım bekliyorum :(
-
hoşbulduk deyip yerimi alayım 2.senede de sıfır çektik.
umutlar burada yeşerir belki:) -
Maalesef bende burdayım, herkese cok geçmiş olsun artık kaybedecek bir yılım kalmadı..
-
inş tek atıp gideceğim
-
Bu ileti silindi! -
@Atlantis00 Çıkmasını o kadar çok istiyordum ki ama olmadı. Yine öylesine başvuran kişilerin bir kısmına çıktığına inanıyorum. Hayırlısı olsun ne diyelim hocam. Bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum