DV2024 Sohbet Odası
-
@bevicells, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx selam rica etsem pdf yi paylaşabilir misiniz, belki çıkar da ben de uyarım :grinning_squinting_face:
-
Bu akşam her anlamda hazır olan ve çok isteyene nasip olsun.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx forum kurallarında yazıyor nasıl yıldız kazanabileceğiniz
Forum kurallarına baktım da bulamadım valla iletilerin nasıl gönderileceği resim nasıl eklenir gibi şeyler yazıyor
-
@RaVeNx İtibar yada İleti kısmınız 500 üstüne çıkarsa ilk Yıldızı alırısınız
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx İtibar yada İleti kısmınız 500 üstüne çıkarsa ilk Yıldızı alırısınız
Çok saol bilgi verdiğin için
-
Ben Esra, geliyorum! :face_with_tears_of_joy:
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ya ben güno aşko kuşko yazdım niye kimse beğenmedi alındım ama gidiyorum
@Rhonster üşenmedim geriye gittim beğendim sizin canınız sağ olun yeterki gitmeyin siz :grinning_face_with_sweat:
-
@RaVeNx Rica ederim forumda aktif olduğunuz sürece , katkı sağladığınız her ileti zaten beğeni alıyor kendi kendine ulaşacak
-
@paşa keşke Alıntı yapsaydın bende beğenmek istiyorum 😀
-
Sabah 5 buçuk gibi yattım, saat 9 da kalktım. Ki arada ki uykuda durmadan uyandım. Hayırlısıyla ni açıklansa da rahatlasak ya. Kazandıysak ne mutlu olmadıysa da bi rahatlayalım yani artık 😵💫
-
@opmxgt Dostum daha başlamadı öekiliş sonucuna bakma işlemi akşam 7 yi bekle
-
@Rhonster teşekkürler, inşallah kazanırım 🥲
-
@opmxgt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Confirmation numaramı kaybettim sanırım yazdığım mailide hatırlamıyorum başka bir şekilde confirmation numaramı bulmamın yolu varmı?
dert etme, kontrol sayfasında kimlik bilgilerini girerek öğrenebiliyorsun artık.
-
Bu sayaca bakmak beni heycanlandiriyor
-
herkese günaydın dün öğlen forumdaydım.
öğlenden şimdiye10-12 sayfa muhabbet dönmüş anca okuyabildim :)
herkese bol şansssss
You have been yazısını görme dileğiyle <3 -
Selamlar herkese, saatler kala tüm totemler hazır mı? 🙂
-
Ciddi ciddi çıkacağını içten bir şekilde hissedenler bu yazımın altına yorum yapabilir mi? Ya da beğenebilir mi? En son gelip soracağım çıktı mı diye bu sefer benim de içimde çok farklı bir duygu var 😄
-
Heyecandan dakikalar ilerlemiyor. Ama bu forumu bulduğuma o kadar sevindim ki anlatamam üstümdeki bilmemezlikten kaynaklı stresin çoğunu aldı götürdü, kazanırsam bir şeyler danışabileceğim onlarca insan buldum. Şimdiden hepimize hayırlı olsun.
-
@zazozu Son saatlere girince nedense heyecanımI kaybettim, akşam biramı açar bakarım artık olursa Amerika kazanır çıkmazsa Amerika kaybeder bir sigara yakar yolumuza bakarız durumundayım :D
-
@Atlantis00
ilk başvurum. başvurunun ilk günü eşimle evlendiğimiz gün.
2 başvuruyuda kedilerimizin minnak patileriyle bastık.
tüm totemler yapıldı .
Ve Akşam 9 Gibi Buraya Allahım TEK Attık Yazacağım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum