DV2024 Sohbet Odası
-
@Akın-Özçelik ne fark eder ki cikacagi varsa cikar :)
Son 1.5 gun. Eminim bircogumuz mutlu ayrilacak bu yil.
-
@hadi-BE bazi insanlar surekli geziyor. valla imreniyorum bazen.
bazen de diyorum ki bu kadar cok gezsem heralde tad alamazdim. insan birseyi surekli yaparsa onun bir anlami kalmiyor.
-
vakit azaldıkca daha az girmeye calısıyom foruma :) kendimi strese sokmamak adına cumartesi gece bu saatlerde aaa sonuçlar açıklanıyodu dimi diyip bakmayı planlıyorum :) ve açıklanmadan 10 dakka once f5 yapmaya başlarım gibime geliyo :face_with_tears_of_joy:
-
Günaydın herkese. Son 1 gün, heyecan dorukta. Ya nasip lets hacking gooo
-
İki gündür green card çekilişini düşünmekten uyuyamıyorum.
Allahım sen nasip et yarabbim.
Şu forumdaki üyelerin yüzünü güldür.
Randomly selected de.
-
Hepimize çikacak hocam merak etmeyin.
-
@mehmet21 inşallah hocam Allah hepimize nasip eder. Doğum gününüz kutlu olsun...
-
@Chromium hocam bir insan 8 kere başvurup da nasıl umudunu kesmez. Valla helal olsun size. İnşallah bu sene o sene.
-
yarın büyük gün diyebilir miyiz yani şimdi :)
-
IMG_D17907A5DBFC-1.jpeg_compressed.pdf
telefonumun ana ekranı :) günaydınlar herkese
-
@debbieLA77 Yarın Amerika için büyük gün çünkü böyle güzel insanlardan bazılarını barındırma şansı olacak
-
@Guenron aynen öyle :) hiç bu yönden bakmamıştım
-
Yani şu ds260 formunu en aciklayıcı adım adım hatta aptala anlatır gibi tarif eden bir konu varmı. Varsa link alabilirmiyim.
-
Okuyor, yüksek sesle birbirini yolcular
meraklı bir kitap gibi…
İki günde dost oldular
kırk yıllık ahbap gibi…
Belki tesiridir bu
aynı yolda gitmenin,
aynı sulardan içip
aynı ufku seyretmenin…
her yoldaşlık gibi fakat
bu dosluğun da bakası var :
yollar ayrılana kadar…Bir bıçak gibi girip çıkıyoruz,
çam ormanlarının içine,
gömleklerimiz reçine kokuyor
reçine…Bugün ikinci günü yolculuğumuzun.
Günler uzun geliyor, yollar uzun…Nazım'dan...
-
@kugutex önce bi kazanalim. Uzun uzun anlatacak birileri veya bi rehber bulunur :)
-
günaydın millet! son 34 saate girmiş bulunuyoruz. bu sürede neler yapabiliriz peki?
yaklaşık 16 saatini uyuyarak geçirebiliriz. kalır 18.
ee bu kalan 18 saatin 9 saatini çalışarak geçirdik. kalır 9 saat.
toplamda 1.5 saat yemek işleri dersek kalır 7.5 saat.
eee bi film açtık diyelim 2 saatlik ve onun öncesinde marketten atıştırmalık aldık yarım saatte öyle harcadık mı? kaldı 5 saat.
youtube bu sıralar çok aktif green card konusunda 1 saatte öyle video izledik kaldı mı 4 saat.
ee hadi bir kahve mahve içmeye dışarı çıktık arkadaşlar. istanbul için özellikle trafikte olsa 3 saat sürer ama hadi 2 saat kaldı diyelim.
ee hiç mi ev işi yapmayacaksanız 1 saatte ordan sildik mi? ne kaldı? son 60 dakika.
çayınızı, çorbanızı hazırladınız, fırına ufaktan kurabiye verdiniz. kaldı 30 dakika.
sevdikleriniz aradı, bir şeyler oldu 20 dakika öyle gitti. kaldı son 10 dakika.
eee tabi o kadar şey yediniz, içtiniz. bi ihtiyaç molası gitti 15 dk. lann 5 dakika geciktik. -
@MGE Hahahahha gerçekten hayallerimizin bir olduğu insanlarla beraber olmak çok güzel ya.
-
@MGE 1 dakikayi da dua etmeye ayiralim. :)
-
@Hayri-Sozen onu 6 aydır ediyoruz zaten sürekli :D
-
@MGE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
günaydın millet! son 34 saate girmiş bulunuyoruz. bu sürede neler yapabiliriz peki?
yaklaşık 16 saatini uyuyarak geçirebiliriz. kalır 18.
ee bu kalan 18 saatin 9 saatini çalışarak geçirdik. kalır 9 saat.
toplamda 1.5 saat yemek işleri dersek kalır 7.5 saat.
eee bi film açtık diyelim 2 saatlik ve onun öncesinde marketten atıştırmalık aldık yarım saatte öyle harcadık mı? kaldı 5 saat.
youtube bu sıralar çok aktif green card konusunda 1 saatte öyle video izledik kaldı mı 4 saat.
ee hadi bir kahve mahve içmeye dışarı çıktık arkadaşlar. istanbul için özellikle trafikte olsa 3 saat sürer ama hadi 2 saat kaldı diyelim.
ee hiç mi ev işi yapmayacaksanız 1 saatte ordan sildik mi? ne kaldı? son 60 dakika.
çayınızı, çorbanızı hazırladınız, fırına ufaktan kurabiye verdiniz. kaldı 30 dakika.
sevdikleriniz aradı, bir şeyler oldu 20 dakika öyle gitti. kaldı son 10 dakika.
eee tabi o kadar şey yediniz, içtiniz. bi ihtiyaç molası gitti 15 dk. lann 5 dakika geciktik.Bu ne heyecan. İnşallah size çıkar... :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum