DV2024 Sohbet Odası
-
@paşa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra Cansınız... O zaman olurda bu sene GC çıkarsa San Francisco'da kadeh kaldırıyoruz :beaming_face_with_smiling_eyes:
@abrakadabra & @hdemircanusa +1 olarak ben de katılabilir miyim :love-you_gesture: SF'yi sokak sokak gezmeden ölürsem gözüm açık giderim :face_with_tongue:
Tabi ki hay hay :)
Ben gezdireceğim hepimizi bu sene bir gidelim alalım şu GC'yi. -
@Blacksocks açık oluyor ama ilk 1-2 gün yoğunluktan işlem yapmak zor olabiliyor
-
@GYATist Çalıştığım yere 2dk mesafede hal 😂
-
@GYATist Çalıştığım yere 2dk mesafede hal 😂
İyice komşu çıkacağız? İş ne üzerine?
-
@Cemda İnşallah çok kolay geçirirsiniz , son 1 ay kalmış sonuçlar açıklanmasına eve koltuk takımı almam lazım , Almadım 😂 hayır bide öyle güzel adapte olmuşuz ki eşimle , zaten tüm eşyaları satacağız oraya gidince Homedepo da misler gibi Alışveriş yaparız diyoruz 😂 sonuç olarak 23.000TL olan oturma takımını 30.000 TL den almıştım
-
@GYATist Balık , Trio Konutlarının yanındaki Siyah tabelalı Ünlü marketteyim 😀
-
@hdemircanusa inşallah bu sene 30 bin verdiğin koltuk takımını 40 bine satar ABD ye gidersin ,belki daha çok istememiz gerekiyordur
-
@abrakadabra pandemi çok etkilemiş pandemi öncesi SF ile şimdiki SF arasında bile bir çok fark var benim gözle gördüğüm. Burada yaşayan bir çok amerikalıdanda aynı düşünceyi duydum konuşurken
-
@GYATist Balık , Trio Konutlarının yanındaki Siyah tabelalı Ünlü marketteyim 😀
aaaa yok artık 😂😂😂Trio Konutlarının yanındaki Siyah tabelalı Ünlü marketten kapıya çık karşıya bak ben de o lisedeyim😂😂😂
-
@Cemda Valla ben daha ne kadar isteyeyim , Eşimin ablası NW manhattan‘dan Edgewater’a taşındı , gideceği yerleri ben tarif ediyorum , neden ? 😂 çünkü günde 2-3 saat Google Maps üzerinden tüm caddeler sokakları geziyordum artık kafamda harita beliriyor burda şu var burda bu var diye 😀
-
@GYATist 😂😂😂 Baya baya yakınmışız
-
@GYATist 😂😂😂 Baya baya yakınmışız
Belki Amerikada karşılaşırız😂😂😂
-
@Cemda şansınızı deneyin kabul edip etmemek unganlara kalmış. para almak için kabul etmeyebilir kulp bulabilir aşı kartına
-
@GYATist İnşallah ,İnşallah 😍 Ordada Mavi tabelalı ünlü market var biliyorsun , Walmart ‘da buluşuruz 😀😀😀😀
-
@Emre-Kurtulmuş doğru söylüyorsunuz teşekkürler
-
@Cemda ama benim fikrimi sorarsanız şansınızı denemeyin derim. 20-30 dolar saha az ödeyeceksiniz diye böyle bir şey ortaya çıkarsa iş farklı boyutlara çıkabilir ve hakkınızdan olabilirsiniz
-
@sky0 ds260 sadece mülakata gelecek kişiler için doldurulur eğer kazanan tek gelecekse sadece kendisi için dolduracak
-
@SUAT-GUNAY heryılın Ekim-kasım aylarında olur tam kesin tarih eylüldeki kılavuzda yazar
-
@ayvalik10 biliyorum fakat eşimin bazı sağlık sorunları var ondan dolayı gelmeyebilir. Mülakata katılmazsa benim için sorun olur mu onu merak ediyorum.
-
@abrakadabra bak yine heyecan bastı :smiling_face_with_smiling_eyes: Hiç mülakat problemi çekmeden düşük CN ile gitmek inşallah nasip olur
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum