ds260 formu nasil doldurulur?
-
agustos ayinda bedelli askerlige gidicem, cikma durumunda ds260 formunda askerlikle ilgili herhangi bir soru veya dikkat etmem gereken bir sey varmi
-
@meeka kazanmanız durumunda askerliğinizi heniz yapmamış olacağınız için ona göre form dolduracaksınız. Askerliğinizi yaptınız mı sorusuna hayır diyecekiniz mesela
-
Merhabalar
Ds260 formunu doldururken halihazırda bir pasaportumuz olması gerekiyor mu yoksa pasaportu daha sonra mı çıkartalım. Greecard başvuruyu yaptık ama henüz bir pasaportumuz yok. Pasaportu ne zaman çıkartalım bilgisi olan varsa cevap yazarsa çok mutlu olacağım. Teşekkür ederim☺️ -
Green Card başvurusunu yaparken 21 yaşından büyük çocuklarımızı kaydetmemiştik, Ds-260 formunu doldururken yine aynı şekilde 21 yaş üstü çocuklar forma yazılmayacak mı?
-
@alplion formu doldururken pasaportunuz yoksa other travel documents seçeneğini seçerek doldurabilirsiniz
-
@ali-kerim-mutlu bu başvuru kılavuzun 14. maddesinde yazdığı gibi evet yazılmayacak. Çünkü ds 260 amerikaya gidecek kişiler yani mülakata gelecek kişiler için dolduruluyor.
-
@meeka ds260 doldurduğun an itibari ile askerlik statün - gidiş geliş tarihin belli olduysa evet dersin. Bilgileri yazarsın.
-
@ayvalik10 Teşekkürler
-
Arkadaşlar askerliğimi henüz yapmadım.Tecilimde sona erdi acaba ds260 formunu doldururken yoklama kaçağı olursak bir sıkıntı çıkarır mı ve buna istinaden vize konusunda problem yaşar mıyım acaba?
-
@Birgariphayat askerlik evet yada hayır işaretlersin senin yoklama kaçağı yada bakaya kaldığın tamamen askerlik şubesi ilgilendirir konsolosluk bu bilgileri görmez. Bilgi de istemez.
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 Tüm sorularımıza detaylı ve açıklayıcı bilgiler verdiğiniz için çok teşekkür ederim.İnsaallah kartı da kazanır engin bilgilerinizden yararlamaya devam edebiliriz🙂
-
@Birgariphayat biz burada aileyiz herkes birbirine yardımcı olmak için uğraşır. Her zaman her konuda yazabilirsin.
-
@Birgariphayat Askerlik durum belgesi istiyor. Orada kaçak yazarsa çıkabilir. Ama benimki bir yorum sadece tecrübe eden birisi vardır mutlaka.
-
@ayvalik10 Bunu farkında olmakla beraber bu güzel ailede yer aldığım için çok mutluyum.
-
Arkadaşlar ds260 formunu doldururken pasaport bilgileri istiyor mu ben çekilişi kazanırsam pasaport almayı düşünüyorum ama diyelim kazandım bu seferde formu erkenden doldurup göndermek lazım pasaport çıkmasını beklicen felan
-
Ben eşim ve kendim için pasaport çıkartıp başvuru yapmıştım, 2 çocuğumun pasaportu yok. Olurda çıkarsa onların pasaportunun gelmesini beklemek yerine pasaport bilgisini daha sonra eklemem mümkünmüdür ?
-
Abi bi sorum olacak eğer inşallah GC çıkar ise pasaport numarasını sonradan nasıl yazıyoruz bir bilgisi olan var mı değişiklik yapılıyor mu şuan pasaportun süresi bitti yenileyeceğim fakat önümüzde ki haftayı bekliyorum pasaport numarasını sonradan ekleyebilir muyum bilgisi olan var ise cevaplar ise çok sevinirim gerçekten
-
@Deniz1660 @dgn other travel documents seçerek DS260 doldurursunu ardkndan mülakat alınca dosyanızı açtırır ve pasaportunuzu güncellersiniz
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum