DV2024 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG trump muhabbeti ne oldu ya tutuklanacak falan deniyordu
-
@tolgasatir yapay zekayla tutuklanma görüntüsü yapmışlar ama henüz gerçekte icraat yok

-
Uzun ve detaylı olduğunu umduğum bir deneyimi DV23 Mülakat Deneyimleri konu başlığına aktardım umarım keyifle okursunuz ve daha güzel deneyimleri seneye sizlerden duyarız. Merak edip yazan herkese teşekkürler

-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG trump muhabbeti ne oldu ya tutuklanacak falan deniyordu
Gülüp geçiyorum.
Kaldı 1 yıl. Reis kaldığı yerden;
Barışı sağlamaya,
Feministlere ders vermeye,
Yargı dağıtmaya devam edecek.Reject modernity embrace masculinity!
Huskies…
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir yapay zekayla tutuklanma görüntüsü yapmışlar ama henüz gerçekte icraat yok

50% yi evinde zor tutuyor Reis,
Sabrını taşırmasınlar
-
Sayın forum vatandaşları 43 gün sonra burada inşallah kazandım sevincini yaşayacağız hep birlikte

-
Bugün Muharrem inceye imza verdim
Çok eğlenceliydi. -
-
Selamlar, 43 gün kalmış. Vallahi bitiyor ha süre, askerde böyle şafak saymadım ben

-
43 Kütahya dan 42 Konya’ya
Oradan ver elini Florida
-
Bu ileti silindi! -
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yillardir bu olay hakkinda karsiy gorusler paylasiliyor.
Bence; Gayet normal bir durum.
Residence tan daire alirken verdiginiz afaki rakamlar aslinda dairenin degil komsularinizi secmenin bedeli oldugu gibi bu mekanlarda yemek yerken satin aldiginizda saginizda solunuzdaki insanlarin sosyal statuleri.Biraz para kazaninca varostan daha nezih semtlere tasindiginizda cocuklarim icin diyorsunuz.
Tamamen ayni durum.
-
@Ping-PONG Ben Trump yerine Ron DeSantis'in aday olacağını düşünüyorum. Seneye President Ronald Dion DeSantis diyeceğiz bence :p
-
@sonar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG Ben Trump yerine Ron DeSantis'in aday olacağını düşünüyorum. seneye President Ronald Dion DeSantis diyeceğiz bence :p
Oooo severiz kendisini.
Gayet guzel bir secim bence.
Olabilir neden olmasin.Kendisi eski DEVGRU uyesi kahraman bir asker.
Militarist
Maskulen
Adam gibi adam.Vatandas olsam seve seve oy atarim.
-
Aranıza bugün katıldım. Ben de çekiliş sonuçlarını bekliyorum. Yavaş yavaş bütün konuları okumayı planlıyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.
-
@Kaneqi hoş geldiniz
bu kadar kısa zamanda bütün konuları okumak pek mümkün olmaz çok konu var 
-
@Kaneqi aramıza hoş geldiniz. Konuları okumayı bitirmekte şimdiden başarılar uzun bir okuma süreci sizi bekliyor
kolay gelsin -
@Kaneqi hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
bir kere başlayınca kendinize hakim olamayıp başlıktan başlığa geçecek bir tura kendinizi hazırlayın -
@Kaneqi Aramıza hoş geldiniz efenim

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum