K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@pin, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@sahin-07 merhaba ☺️Vizemizi aldik, 18 ocak carsamba sabahi randevum vardi, giriste listede adim bulunamadi, 10 dk ekstra bekletildim, biraz stresli basladi benim icin ama devaminda rahatti diyebilirim. Goturdugum belgelerden hepsini aldilar ds160 disinda (nufus kayit ornegi, adli sicil kaydi, iliski kanitlari, sponsor formu ve belgeleri, nisanlimin bosanma belgeleri (orjinali ve kopyasi mutlaka sizde olsun), niyet mektuplari, saglik raporu).
Bana sorulan sorular;
Nerede ve zaman tanistiniz?
Iliskiniz nasil gelisti?
Birbirinizin aileleri ile tanistiniz mi?
Nisanlimin isi, nerede calistigi?
Nisanlimin bosanma belgelerine bakip eski esinin adini ve hangi yillar arasinda evli kaldiklarini sordu:) ( bu soruyu hic beklemiyordum acikcasi)
Nisanlimin cocugu olup olmadigini,
Benim turkiye ve usa disinda bir ulkede yasayip yasamadigimi sordu...
90 gun icinde evlenmeniz gerekiyor, haftaya pasaportunuz adresinize gelir dedi ve devaminda turkce olarak tiskur dedi :)
Gorusmeyi yaptigim genc sempatik bir gorevliydi fakat sorular arasinda cok beklettigi icin biraz heyecanli gecirdim diyebilirim bu gorusmeyi.
Toplamda iceride 1,5 saat kalmisim ama sure bana 1 gun gibi geldi☺️
Darisi bekleyen herkesin basina 🙏Bu arada ben iki gun once gidip etrafi kontrol etmistim emanet burosu vs bulmak icin ama yoktu, esyalarimi otele birakip gittim. O gun konsolosluk yaninda sahsi arabasinin bagajina 50tl karsiliginda emanet alan biri oldugunu farkettim, bilginiz olsun ☺️
tebrikler, hayirli olsun. :thumbs_up:
-
@shwannn, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar istenilenler arasında polis kayıtları da var benim herhangi bir tutukluluğum falan yok gidip gene de almam mı gerekiyor yoksa sadece adli sicil kaydı mı gerekiyor
zaten ayni belge oluyor. Arsiv kayitli adli sicil kaydinizi e-devletten cikartabilirsiniz.
-
@shwannn, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Bir de askerlik belgesi e devletten mi çıkan olacak yoksa askerlik bitince bize verilen mi
e-devletten cikartabilirsiniz.
-
@thisnew, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba, I129F için chatlogs ve call logs gerekiyor mu? 129F de böyle bir madde yok fakat youtube videolarındaki dosyalarda vardı. Ekleyip eklememe konusunda çok kararsız kaldık.
iliskinizi gosteren tum kanitlari koymanizi tavsiye ederim.
-
@Emir-1, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@ob16222 hocam çok fazla bu belgeyi gördüm de forumda o yüzden :)
evet, bosanma evraklari onemli cunku tekrardan resmen evlenebilmek icin resmi olarak bosanmis olmaniz lazim.
Fakat adi ustunde, bu evraga sadece bosanmis kisiler sahip olabilir :)
-
@Uygar-Yildirim, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar,
Başıma geleni paylasmak istiyorum hiç aklima gelmezdi o yüzden sizin de dikkat etmeniz için paylaşıyorum..
24 ocakta Ankara'da görüşmem vardı ..gayet iyi geçti ve onaylandı dediler..
Sistemde de approved gözüküyordu
26 sında issued olarak guncellendi ben de bikac gune gelir diye hesap ederken bugün elcilikten mail geldi ve işleminizi sonlandırmak için nüfus kayıt örneğinizin taranmış halini göndermeniz gerekiyor yazıyor..
Görüşmeye butun evraklarim tam olarak gittim bazılarını görüşme esnasında geri verdiler ben de sorgulamadim nüfus kayıt örneği de bunlardan biriydi..şimdi ordaki yetkili yüzumdemn 1 hafta daha bekleyeceğim..iyi ki uçak bileti almadım..
Uzun lafin kısası mülakatta geri verilen belgeleri kontrol ediniz ve emin misiniz diye sorunuzVizeniz size ulasana kadar seyahat plani yapmamalisiniz.
Maalesef dediginiz gibi, bazen konsolos hata yapiyor, ve evraklarin kaydini almayi unutuyor veya gozden kaciriyor... Bu tur durumlara hazirlikli olmak lazim.
-
@kafka, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
nişan vize randevu tarihlerini neden biz kendimiz alıyoruzda evlilik yapanlara konsolosluktan randevu veriliyor bilgisi olan var mi ? Bu arada yakın zamanda randevu alabilen var mi?
cunku K1 vizesi gocmen olmayan bir vize ve gocmen vizelerin aksine yasalarla belirlenen kotalara gore sinirlanmiyor.
-
@Ali-El, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaslar Merhabalar. Yeni kayıt oldum. Insanlara yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim. Benim bir sorum olacakti. Amerikalı nişanlım K1 için basvuru yapti. Bir posta aldi. Yani kısacası Nao1 onaylandı. Şimdi Noa2 için mail bekliyoruz. Amerikalı nisanlım yeni bir eve taşınacak. Adresini degistirmesi No2 icin bir problem yaratir mi?
sorun yaratmaz.
-
@findiklahmacun, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Bugün Noa2 tarihimizin üzerinden 57gün geçti. Salı günü oluşturduğumuz inquiry üzerinden ANK ile başlayan case numaramızı ilettiler dosyam AT NVC olarak gözüküyor.
Noa1 ; 08.10.2021
Noa2 ; 08.12.2022gozunuz aydin.
-
@crazycells tesekkurler 😊
-
@crazycells NOA2 olarak okumuşum ben. Soruyu , NVC e-mail atıyor haklısınız. Bazen kafa gidiyor yoğunluktan. hocam
-
Arkadaşlar askerlik tecilinin bozulacağı tarihe yakın vize sürecinde olursak veya tamamen bittiği zaman vizemiz çıktığında tecile yakın zamanda veya askerlik tecilini bozdurduğumuzda nelerle karşılaşıyoruz ? deneyimi olan var mı k-1 vize ve askerlik ile ilgili şeyler
-
@crazycells cok tesekkur ederim surecin basinda (2 yil once) sizin ve forumda tanistigim arkadaslarimin destegi olmazsa cok zor olacakti hersey 🙏🏻 darisi tum bekleyenlerin basina
-
@suleo hayırlı olsun tekrardan , imzanız da nvc eylül 14 olarak gözüküyor , acaba bu tarihte mi ready oldu dosyanız ? ve ocak 5 te randevu bulabildiniz ?
-
@ob16222 tesekkur ederim ☺️ evet nvcden dosyanizi teslim aldik diye mail alma tarihim o, benim in transit surem biraz uzundu… noa2 ile nvc arasi ise kisaydi. ready oldugunda ise kasim ayina randevu acilmisti ancak ben dogum sebebiyle ocaga almistim
-
@Emir-1, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar askerlik tecilinin bozulacağı tarihe yakın vize sürecinde olursak veya tamamen bittiği zaman vizemiz çıktığında tecile yakın zamanda veya askerlik tecilini bozdurduğumuzda nelerle karşılaşıyoruz ? deneyimi olan var mı k-1 vize ve askerlik ile ilgili şeyler
Askerlik gorevinizin, K1 vize surecinize direkt bir etkisi olmayacak bilginize.
-
Arkadaşlar I-129f başvurusu için amerikan vatandaşının çalıştığı iş yerinden belge alması veya mektup gibi bir şey alması gerekiyor mu ?
-
@Emir-1 hayır
-

selam arkadaşlar böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu acaba ? bu ne demek olabilir sizce teşekkürler şimdiden
-
@pelin-dikmen case statuse Bakar misin bu. Baktigin yer vaka gecmisi Yani sanirim henuz dosyana bakilmadigi icin yaziyor boyle
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum