DV2024 Sohbet Odası
-
@hadi-BE neler oldu neler bi bilsen :D
-
@Simge-Kutlu hep beraber gidin hiç düşünmesin bile diğer ihtimali.
-
@Simge-Kutlu ama Chicago ya değil tabi :D
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yanlış Hatırlamıyorsam TEB hesabınızdaki parayı Bank Of America'dan ücretsiz günlük 300 dolar olarak parça parça cekebiliyorsunuz. Tek koşul Amerika'ya gitmeden önce TEB müşteri hizmetlerinden bankaya muafiyet (muafiyet yanlış olabilir ama benzer bir şeydi) istemek gerekiyor. Yapmazsanız Amerika'da para cekemezsiniz.
Bu videoda bahsediyor izleyiniz.
Attığım link üzerinde nasıl yapılabileceği yazıyordu sanırım okudum diye hatırlıyorum
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Müsait olduğunda anlatırsın da merakla okuruz bizde 😁
-
-
Cannon Beach yakınlarındaki Pacific Coast Manzaralı yol = OREGON :)

-
@Rhonster evet evet evet çok haklı :))
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Müsait olduğunda anlatırsın da merakla okuruz bizde 😁
Merakla bekliyoruz :))
-
HOOD MOUNTAIN OREGON

Biraz da Oregon eyaletini övelim :) Gözümüz gönlümüz açılsın -
@Ece-Su-Öz bir kişi en az high school olması gerekiyor o kadar vocation yada high school diploması farketmiyor.
-
@Emrah-Borazan günnlük 6.000 TL karşılık gelen parayı çekebilirsin.
-
@Atlantis00 manzaralar çok güzel ancak nüfus çok az. İlk gidişte biraz sıkıntı olabilir. Oregon eyaleti toplam nüfusu 4.5m. Teksas sadece Houston nüfusu 2m. İlk gidince delivery vb. İşler yapacagimizdan o konu biraz sıkıntı yaratabilir.
-
@Emrah-Borazan Önemli olan o değil onları çekilişi kazanınca düşünürüz, çok takılıyorsun bu tarz şeylere bırak sadece hayalini kur şimdilik :) Hatta herkes gerçekten hayalini kurduğu eyaletten 1 fotoğraf paylaşsa her gün ne kadar güzel olur. Günün koşuşturmacasından çıkıp içimiz ferahlar biraz en azından :)
-
@Atlantis00 sanırım haklısın :) hemen bilgisayar başına geçiyorum :))
-
@Emrah-Borazan Lütfen Texas gelmesin, lütfen Texas gelmesin :D :smiling_face:
-
@Atlantis00 Direk Houston manzara yazdım :)))))))))))))))))))))))))))))))
-
@Emrah-Borazan ahahahah biliyordum ya :D
-
@Atlantis00 Seni mi kıracağım.. Hadi bu da benden gelsin :)
Glenwood Springs - Salt Lake City / UTAH

-
USCIS, Yeşil Kart ve Çalışma Yetki Belgesini Yeniden Tasarlıyor ve 30 Ocak 2023'te yeni kartları vermeye başlayacak. Mevcut kartlar, son kullanma tarihlerine kadar geçerliliğini koruyor ve kart sahiplerinin herhangi bir işlem yapmasına gerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum