IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@ekdodo evet 13 ay sonra onaylanmış sonunda. Teşekkürler😊
-
@ekdodo hiç bir email almadım maalesef ankaraya mail attım ne zaman randevu alacağım diye. Sıranız geldiğinde size mail atacağız diye bir cevap geldi. Ama o sıra ne zaman gelecek? 2.5 yıl oldu ayrıyız eşimle.
-
@mazeno merhaba biz de türkiye de yaşıyoruz sizin gibi.orada yaşayacağıma dair mektupmyazdım demişsiniz.acaba mektupları notere onaylattınız mı? Yoksa sadece yazdınız ve dosyaya mı eklediniz? Ben de bu konuda çok tedirginim çünkü orda yaşamadığım için.
-
@ekdodo birde eksik evrak yüklememek adına nvc aşamasında hangi evraklar gerekli paylaşabilir misiniz rica etsem?
-
@cglfth siz dq emailini nezaman aldınız farkedememiş olmanız pek normal değil ceac sisteme girdiğinizde ready olacakmış görünüyo
-
@cokbekledik86 Ben hiçbir email almadım. Eşim amerikada oradaki adrese mektup gitti 3 aralıkta.ANK ile başlayan numaralarımız ve Beneficiary A-number larımız var. ID Number istiyor sisteme giriş öyle bir numaram yok. Anlamadm ben bu durumu.
-
@Bernur banada aynını dedi bende eşime araştırdım.
-
@ipek1907 4 ocak olması lazım 4 şubat aktif inceleniyor diyemez.Bendede 2 kez aynını dedi hala bekliyorum.İnşallah banada bildirim gelir.
-
@yasmin982 evet 4 ocak yanlış yazmışım. Usics sitesine girdikten sonra documents kısmına bakın.benimde hla inceleniyor yazıyor ama documentstr onaylamdı belgesi çıkmış
-
@cglfth Aralık'ta giden mektup neyle ilgiliydi tam olarak anlayamadım, ama dediğim gibi "anlattığınız kadarıyla" mülakat tarihi almışsınız gibi görünüyor. Süreci daha yakından takip etmenizi ve mülakat gününü kaçırmamanızı öneriyorum sadece...
-
@yasmin982 ben de eşime söyledim araştıracak. Peki sizin eşiniz ne sonuca ulaştı herhangi bi farklılık var mıymış?
-
@trbilgin Hello there, the embassy and consular services has been working at half capacity since the week of Christmas, I was informed by a reliable source. I agree they will resume full capacity starting next week.
-
Arkadaslar, acaba mulakati baska tarihe almak istiyorsak daha 6-8 ay mi beklememiz gerekiyor? konsolosluk mu belirliyor yeni tarihi yoksa biz sistemden mi seciyoruz?
Ve konsolosluk mail yazinca cevap veriyorlar mi? telefonu aciyorlar mi? yoksa tum bilgiler tek nvc araciligi ile mi aliniyor?
-
@Handan okay so this Monday the embassy should be back to normal, hopefully this will speed up issuing interview dates.
-
@trbilgin Exactly many consular officers have taken long vacations due to the Christmas and New Year holidays and also NVC will probably be back to full capacity, let’s not forget NVC is still a big part of the interview scheduling process.
-
@ipek1907 onu eşim kendi sistemine eklemesi gerekiyor sanırım ben bakamıyorum siz nasıl bakıyorsunuz.
-
@yasmin982 usics sitesine giriyorsunuz ya dosyanın durumuna bakmak için. Orda sections ın altında documents var. Oraya bakın
-
Herkese Merhaba yeniden bugün itibariyle gelen mailimizde bu yazmaktadır ve ardından altta
DQ olduğumuz yazıyor.
“All required applicant documents have been received and approved“
Bundan sornaki süreç ne kadar sürüyor sanırım mülakat tarihi beklemekteyiz. Görüşmeye giren arkadaşlara bu mailden ne kadar sonra randevu geldi?
Şimdiden teşekkürler -
@ipek1907 Merhaba, bilgisayar ortamında yazıp çıktı alıp imza attım sonra tekrar scan ederek dosyayı Nvc aşamasında proof of domicile kısmına yükledim bahsettiğim diğer belgeleri de additional documents kısmına yükledim
-
@mazeno süper çok teşekkürler. Peki nvc aşamasında hangi belgeleri yüklediniz acaba? Eksik birşey olsun istemiyorumda
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum