kazandıktan sonra amerikada ki hayatınıza kadar herşeyin toplanmış hali
-
Tekrar denedim indirdim dosya açılamıyor diyor, ben mi yapamadım acaba?
-
@espiyon winrar yada başka sıkıştırma programın var mı
-
@ayvalik10 şimdi hallettim winziple teşekkür ederim..
-
@espiyon rica ederim yine bir şey olursa her konuda yazabilirsin
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
Merhabalar, ilgili dosyaya ulasamıyorum yardımcı olabilir misiniz? :)
-
Bu dosya silinmiş görünüyor açılmıyor. Hem telefondan hem bilgisayardan denedim. Dosya içeriğinde ne var acaba, herkes güzel yorum yapmış?
-
@ayvalik10 sorduklari dosya sizde halen mevcut mudur
-
@ayvalik10 belirtilen link de ki dosyaya ulaşılamıyor 6 Ağustos da Amerika gidiyoruz eşimle birlikte.Bizce herşey tamam ama tüm yorumları okuyunca sizin listeniz olmadan herşey tamam dememem gerek diye düşünmeye başladım :)
Lütfen dosyayı tekrar yüklermisiniz -
@ayvalik10 link güncel olmayabilir mi dosya mevcut değil şeklinde hata vermekte.
-
@ayvalik10 Dosyaya erişim bulunmamakta bu sebeple linki güncelleme şansınız var mı acaba ?
-
Ben de yazayım da güncelleme gelince haber alayım 😂
-
link kırık
-
..........
-
..........
-
@ayvalik10 bir şey bulunamadı diyor
-
iki link de acilmiyor bende, kontrol etme sansiniz var midir?
-
link kırık...
-
@ayvalik10 Çok incesiniz teşekkür ederiz
-
@lawyergirl, içinde söyledi: kazandıktan sonra amerikada ki hayatınıza kadar herşeyin toplanmış hali
@ayvalik10 Çok incesiniz teşekkür ederiz
link kırılmış sanırım. Acaba güncel linki var mi?. Uzun süre yaşiyanlarin hayatlarinda neler yaşamiş merak ettim. :)
-
G guroltr bu başlıktan bahsetti
-
@ayvalik10 hocam linkini güncelleme ya da tekrar yükleme imkanınız var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum