DV2024 Sohbet Odası
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy bak için rahat olsun. süresini ayarladım izle anlayacaksın. (geçen senenin başvuru videosu) https://youtu.be/hYOS1NAZpJE?t=312
çok teşekkür ederim bu arada kadıkoy degil kadikoy yazacaksın :D
-
@Özgür-Can benimde o video kafami karisti ve pdf dosyasi kafami karistirdi.
PDF de boyle diyor Name – last/family name, first name, middle name – exactly as it appears on your
passport, if you have a passport (for example, if your passport shows only your
first and last/family name, please list your last/family name and then first name;
do not include a middle name unless it is included on your passport. If your
passport includes a first, middle and last/family name, please list them in the
following order: last/family name, first name, middle name). If you have only
one name, it must be entered in the last/family name field. -
@Özgür-Can işte bizim ülkede middle name işleri biraz karmaşık sonradan bende terettütte kaldım. acele etmesin net cevabı öğrenerek hareket etsin yazacaktım.
-
@Lossantosdy büyük harfle dolduracağım için KADIKOY küçük olursa kadikoy. mesela test edin :D https://www.clavier-arabe.co/p/ingilizce-klavye.html
-
@mehmetraz Pasaportunuz da yer almadığı sürece göbek adı eklemeyin diyor, türkiyede göbek adı yoktur o yüzden normal ismin yanına yazılmalı.
-
@enemy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz eş ve çocuk bilgilerinin olduğu sayfadayım ve bu yazı onun altında
Hangi tarayıcı kullanıyorsunuz.
Yoğunluk etkisi de olabilir. Emin olamadım ama uyarı baştan bilgileri girebileceğini söylüyor. -
@Özgür-Can ben middle namede yazdim ismimi :/ off moralim cok bozuldu
dogru yapmisim, Kimlikte Given Names yaziyor. Verilen isimler, neyse ya cokta seeyh yapmamak lazim. Crazycell hocamin bilgisine dayanaraktan yanlis yapmadim ama yinede bilgisi olan varsa beni aydinlatirsa sevinirim.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/6800?_=1664994330869
-
Submit dedikten sonra böyle bir hata alıyorum hangi tarayıcıyı denediysem olmuyor. Sebebi nedir bilen var mı ?
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID is: 8237186620324543692
-
@Rüştü-Gürbüz applenın tarayıcısı. Resim yükleyebilsem atacağım
-
usembassynin anlaşmalı olduğu taksim de bir fotoğrafçıya gittim greencard fotoğrafı çektirmek istediğimi söyledim çektiler falan mail adresi aldılar fakat ben bunu bilgisayar nasıl aktarıcam mail adresime falan da göndermediler dijital ortama nasıl aktarıcam ki nasıl olması gerekiyor
-
Arkadaşlar formu dolduruyorum. Devam et dediğim zaman "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." bu şekilde bir hata alıyorum. Yardımcı olabilecek veya bu hatadan alan var mı ? Teşekkür ederim.
-
@mehmetraz rahatla sakin ol yanlış yapmadın.
-
@diablo_ercan vallahi bu forumdan allah bin kere razi olsun. Suan icimden soguk sular gecer gibi serinledi vallahi. o linkte soracagim tum sorular sorulmus bende cevaplarimi aldim. tsk ederim ^^
-
yaptık bakalım ya nasip bilgilendiren herkesin eline diline sağlık teşekkür ederim
-
Formu doldurup continue dedikten sonra aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID is: 8237186620324543692
-
Arkadaşlar merhaba,
Bilgilerin yer aldığı ilk form kısmını dolduruyorum fakat "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." şeklinde bir hata alıyorum "Devam Et"e bastıktan sonra. bütün bilgileri eksiksiz olarak doldurmama ve fotoğrafı da yüklememe rağmen. Bu sorunla karşılaştınız mı hiç ? Yardımcı olabilecek var mı ? Teşekkürler. -
@Rüştü-Gürbüz tşkler Google tarayıcıdan hemen halloldu
-
@forgondor Merhaba. Kalın beyaz kartonlar var. Arkaya fon yapabilirsiniz. Gündüz ışık alan bir yerde duvara, dolaba vs. bir yere yapıştırın kartonu. Süper oluyor. Benim de duvarlar tam beyaz değildi. Çarşafta kırışık falan olur diye bunu buldum.
-
Başvuruyu tamamladım inşallah kimin nasibinde varsa ona çıkar. Mayıs ayını iple çekeceğiz artık
-
@enemy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz tşkler Google tarayıcıdan hemen halloldu
Rica ederim Bolşans
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum