@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@Bulliv hakkımızda hayırlısı. başvurular bitince sebebini yazın merak içinde kalmayalım

-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Cycraft başvuru kılavuzunda yaş sınırlaması yok (kılavuzu okuyun derim ben yaş sınırı göremedim) eğitim seviyesi olarak en az lise mezunu şartı aranıyor. lise mezunu değilsen, bir işte 2 ya da 5 yıl olması lazım yanlış olmasın, çalışmıyorsan meslek sertifikan yoksa boşa çabalamış olursun.
Başvuru için değil onlar mülakat zamanı aranan şartlar baya bı 12. Sınıf başvuru yapıyor
-
@Bulliv, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Cycraft yukarıda cevap vermiştim.
tekrar ileteyim@Cycraft Merhaba o şekilde olmuyor, kimsenin kısmetini riske atmayın.
Asıl talihli başta olmak üzere ve aile bireylerinin tamamının birlikte giriş yapması gerekiyor. Seçmeli değil.Ek olarak başvuru anında lise mezunu değilseniz de olmuyor,
Başvuru esnasında istenen şartları sağlamış olmanız gereklidir.Ben Ali hocamdan yine teyit ettireyim garanti olsun önceki sene öyle yapanlar vardı çünkü
-
@Cycraft başvuru kılavuzunda yaş sınırlaması yok (kılavuzu okuyun derim ben yaş sınırı göremedim) eğitim seviyesi olarak en az lise mezunu şartı aranıyor. lise mezunu değilsen, bir işte 2 ya da 5 yıl olması lazım yanlış olmasın, çalışmıyorsan meslek sertifikan yoksa boşa çabalamış olursun.
kılavuzda yazan madde.
8. Is there a minimum age to apply for the E-DV Program?
There is no minimum age to apply, but the requirement of a high school education or work experience for each principal applicant at the time of application will effectively disqualify most persons who are under age 18.çevirisi
8. E-DV Programına başvurmak için asgari yaş var mı?
Başvuru için asgari yaş yoktur, ancak lise eğitimi veya iş deneyimi şartı vardır. başvuru sırasındaki her bir asıl başvuru sahibi için, çoğu kişiyi etkili bir şekilde diskalifiye edecektir. 18 yaşın altında. -
@Cycraft
There is no minimum age to apply, but the requirement of a high school education or work experience
for each principal applicant at the time of application will effectively disqualify most persons who are
under age 18.
Çevirisi
Başvuru için asgari bir yaş yoktur, ancak lise eğitimi veya iş deneyimi şartı vardır.
başvuru sırasında her asıl başvuru sahibi için, 18 yaşın altında. -
@diablo_ercan pişti olduk :)))
-
@Ping-PONG çok teşekkür ederim
-
@Bulliv olsun
hayat paylaştıkça güzel ahahahha -
@Cycraft
There is no minimum age to apply, but the requirement of a high school education or work experience
for each principal applicant at the time of application will effectively disqualify most persons who are
under age 18.
Çevirisi
Başvuru için asgari bir yaş yoktur, ancak lise eğitimi veya iş deneyimi şartı vardır.
başvuru sırasında her asıl başvuru sahibi için, 18 yaşın altında.Ali hocamla konuştuk o konuyu teyit ettirdim 12. Sınıfta başvurup kazanıp giden var direk emsal niteliğinde
-
Ali hocamla konuştuk o konuyu teyit ettirdim 12. Sınıfta başvurup kazanıp giden var direk emsal niteliğinde
bir nedeni bu malesef.
örnek: adam nişanlı ama evli diye başvuruyor. Nasılsa mülakatta evleneceğim diyor. vb vb.
ne evleniyor ne de gidebiliyor.Diğer örnek;
2 sene çalışma şartı. başvuruda 1 sene çalışması var, nasılsa mülakat 1 sene sonrası, çalışır şartı şağlarım diyor...Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
-
Ali hocamla konuştuk o konuyu teyit ettirdim 12. Sınıfta başvurup kazanıp giden var direk emsal niteliğinde
bir nedeni bu malesef.
örnek: adam nişanlı ama evli diye başvuruyor. Nasılsa mülakatta evleneceğim diyor. vb vb.
ne evleniyor ne de gidebiliyor.Emsal kararlar her zaman önemlidir ve forum çoğunluğu tarafından 12. Sınıfta başvurulmasinin sorun olmadığı biliniyor,ranklari yüksek herkes onayladı dediğimi ortalama 1.5 sene önce
-
bir nedeni bu malesef.
ne evleniyor ne de gidebiliyor.Diğer örnek;
2 sene çalışma şartı. başvuruda 1 sene çalışması var, nasılsa mülakat 1 sene sonrası, çalışır şartı şağlarım diyor...Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
Ekstra yanlısı düzelteyim,mülakatta olumlu update verdiğiniz için sorun olmuyor o olumsuz update sorun çıkarır evlilik senin elinde değil süre cercevesinde okul da aynı şekil mezun değildim mezun oldum dersin olumsuz uodate olur ama yok mezun olacaktım kaldım dersen olumsuz update olur red yersin
-
@Bulliv ben kılavuzda ne yazıyor ise ona uyarım adamlar kuralları koymuş. şahsen ben kuralların hepsini karşılıyorum. kılavuz dışındaki şeyler aman aman.
-
@Cycraft hakkınızda hayırlısı,
2023 de başvuru yapmışsınız. imzanızdan belli ama sonuç değişmemiş.
Kimseyi sağlamadığı koşulları varmış gibi göstererek yanıltıcı beyanattan hele ki açıkça yazılmışken kayırmazlar düşüncesindeyim. -
@Bulliv ben kılavuzda ne yazıyor ise ona uyarım adamlar kuralları koymuş. şahsen ben kuralların hepsini karşılıyorum. kılavuz dışındaki şeyler aman aman.
Klavuz konusunda eğer çıktığı gün karşılanıyorsa sorun yok zaten en erken randevu Ağustos gibi her türlü mezunum sorun olmuyor
-
@Bulliv Nasıl olacakmış başka şekilde?
-
@Cycraft hakkınızda hayırlısı,
2023 de başvuru yapmışsınız. imzanızdan belli ama sonuç değişmemiş.
Kimseyi sağlamadığı koşulları varmış gibi göstererek yanıltıcı beyanattan hele ki açıkça yazılmışken kayırmazlar düşüncesindeyim.Ben direk oraya açık yazıyorum mezun sıkkını isaretlemiyorum orada mezun değil yazıp kazandığın gün de mezun değilsen sıkıntı
-
@Cycraft Başvuru için asgari bir yaş yoktur, ancak lise eğitimi veya iş deneyimi şartı vardır.
Başvuru için diyor, çıkıtığında karşılamanız lazım demiyor.
Herşey gönlünüzce olsun. -
@Cycraft Başvuru için asgari bir yaş yoktur, ancak lise eğitimi veya iş deneyimi şartı vardır.
Başvuru için diyor, çıkıtığında karşılamanız lazım demiyor.
Herşey gönlünüzce olsun.Benim kast ettiğim bı tık kılavuz formalite icabı,bu kuralların asıl etkisi mülakatta orada karsilamak gerekiyor
-
@diablo_ercan Çoğu iki kez başvuru olacağından gidecek. Nasıl olacak diye sormayın detay paylaşmayacağım ama bu olacak

aşk olsun ya hani biz bir aileydik,, insan söylemez mi ya

Benzer Başlıklar
145
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k