Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Jersey City,NJ çevresinde kiralık daire arıyoruz

Emlak
1 1 202 1

• Merhabalar,
    Konunun yeri burası mı bilemiyorum ama ben ve 3 arkadaşım Jersey City civarında
    Kiralık 3 odalı daire arıyoruz. 4 aydır buradayız Kredi raporumuz vs olmadığı için
    Normal yerlerden kiralamamız zor mudur ? Ne adımlar izlemeliyiz ?
    Emlakçı ve o civarda çalışanlar ulaşabilirseniz çok sevinirim,
    Teşekkürler

Benzer Başlıklar

• Houston Kiralık Apartman (Sublease)

Emlak
    1
    0 Oy
    1 İleti
    177 Bakış
    E
    Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle , aramızda yakında Houston'a gelmek isteyen ve ev konusunda sıkıntı yaşayan varsa Aralık ayı ortasına kadar kontratım olan 1+1 daireyi sublease etmek istiyorum. İş nedeniyle başka bir şehre gideceğim için evim boş olacak çok uygun fiyata yardımcı olabilirim.
  • New Jersey'de Kiralik daire ve Emlakci

Emlak
    3
    0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    Mert Ali YeterM
    Yakın durumdayım şu anda. Ev işini nasıl çözdünüz acaba? Yardımcı olabilir misiniz süreci paylaşarak ? Diğer iletilerinizi gördüm başkalarına yardım olması açısından çokça süreç paylaşımı yapmışsınız,çok teşekkür ederim diğer insanlar adına da, Teşekkürler şimdiden
  • Massachussets'de kiralık ev

Emlak
    11
    0 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    B
    @civilengineer_83 Allah kolaylık versin. Umarım gönlünüze ve bütçenize uygun güvenli bir yer bulursunuz.
  • Öğrenci / Turist Vizesi ve Daire Kiralamak

Emlak
    9
    0 Oy
    9 İleti
    2k Bakış
    E
    Merhaba. Amerika ya dil okuluyla gideceğim. Sanıyorum SSN veya Kredi skorum olmayacak. Ancak ev tutarken bunlar başlıca istekler. Amerika da SSN ve Kredi skoru olmadan uzun vadeli ev nasıl tutulabilir. 1 yıllık gibi düşünelim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

6

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k