Green cardli birinin evlenme sureci
-
Merhabalar
Ben greencard sahibiyim, turkiyedeki nisanlim ise 10 yillik vize sahibi b1 / b2 amerikaya b1 business giriste de bulundu fakat sonra Türkiye ye döndü. Kendisiyle abdde evlenmek ve birlikte yaşamak istiyorum. Düzenli çalıştığım bir işim var, yaklaşık 1 yıldır. 2 senedir vergi beyani da yapiyorum
Bununla ilgili bir kaç sorum var.
Öncelikle nasıl bir yol izlemeliyim?
Kendisi Vize turistik gorusmesinde nisanli olduğunu bildirmedim bir sorun olur mu?
Green card alis surecinde ben Sevgilim olduğu halde Sevgilim yok dedim greencard alış sürecinde bir sorun olur mu? (O zaman nisanli degildik)
Evlendikten tahmini ne kadar sonra çalışma izni çıkar?
Ayrica turistik vizeyle amerikaya geldikten sonra evlenmemizde bir sakinca var mi ?
Teşekkürler
-
Konuyu buraya açmanıza gerek yoktu forum içerisinde konu hakkında bilgiler var. İlgili linkleri iletiyorum. @gucarslan @crazycells
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik?page=1
-
G gucarslan , bu başlığı kilitledi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum