Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba. Work and Travel programı ile 2023 için bir acentaya kayıt olacağım. WAT için J1 vizesine ihtiyacım olacak.
    DS160 formunda sosyal medya hesaplarımızın da talep edildiğini duydum ve bu beni maalesef çok üzdü. Benim niyetim tamamiyle Amerika'da WAT programını tamamladıktan sonra ülkeme dönmek, fakat benim adımı soyadımı google'a veya herhangi bir yere yazdığınızda bile tamamiyle Amerika ile ilgili içerikler çıkıyor. Kendi ismime kayıtlı ve sadece Michigan hakkında kurulmuş bir websitem bile var, onun dışında, Twitter, Facebook, Instagram vs. tamamiyle Amerika ile ilgili içeriklerle dolu. Yeri gelmiş politik twitleri beğenmişim, yeri gelmiş retweet etmişim vs. aman allahım.
    Daha başvurmadım acentaya. Eğer başvuracak olsam, konsolosluk mülakatlara gelecek yılın mart-nisan gibi olabilir. Sizce şu an bu hesaplarımı silsem/dondursam, websitemi kapatsam ve yenilerini kendi adıma açsam, sizce benim eski içeriklerime ulaşabilirler mi?
    çok korkuyorum. Amerika'da yaşamayı isterim fakat tamamiyle yasal yollarla. WAT ile gidip orada kaçak yaşayacağımı falan zannetmelerini istemiyorum off ya. Annem yalnız zaten burada, onu asla bırakamam.
    Teşekkürler


  • Wat yapacak birinin Amerika hakkında içerikler üretmesi gayet normal değil mi?


  • @Kekw benim tarafımdan şüpheli bir durum söz konusu değil. fakat ortalama bir türk'ün amerikaya bu kadar ilgisi olması açıkçası onlar tarafından şüphe ile karşılanması çok olağan bir durummuş gibi geliyor. WAT yapanların, WAT'ı, WAT bitiminde dahi ABD'de bir şekilde (statü değişikliği veya kaçak olarak) yaşamak için kullanmalarını istemiyorlar normal olarak. Benim içerisinde olduğum durum ise Amerika'ya bu kadar ilgili oluyor olmamım ve WAT'a başvurmanın büyük şüphe yaratabilmesi.


  • @emirrr Forumdaki diğer insanalr ne diyecek bilmiyorum. Sizin durum gayet normal. Sosyal medya istenmesinin sebebi ABD karşıtı şeylerin olup olmadığıdır gibi geliyor bana. Wat ile abd'ye gidecek birinin abd hayranı olması sıradışı değil.


  • Şimdiye kadar sosyal medya hesaplarından dolayı elenen duymadık galiba. Boş bırakabilirsin kullanmamakta özgürsün sonuçta. Kullandığın sosyal medya hesaplarındaki mail adresin form a yazdığın mail adresinden farklı olsun, inan adımı google a yazınca bütün hayatım resimlerim çıkıyor ama bu şimdiye kadar hiç bi artı kazandırmadı bana konsoloslukta


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum